Kun kohu laantuu, niin lupaukset paremmasta kaatuu

Vanhusten hoito ei ole nyt ensimmäistä eikä myös viimeistä kertaa noussut valtakunnan  ykkösuutiseksi.  Ja tuskin olisi nytkään noussut, jos vaalit eivät olisi lähellä.

Vanhustenhoito on kiitollinen aihe poliitikoille tehdä politiikkaa. Jokaisella poliitikolla ja puolueella on halu parantaa vanhustenhoito, mutta keinoista ollaan eri mieltä. Suomen vanhuksista on tehty pelinappuloita politiikan pelipöydälle.

Vanhukset ja heidän omaisensa kysyvät jälleen kerran, miksi ei vanhusten hoitoa ole pantu kuntoon aiemmin. Asia on ollut tiedossa jo monissa vaaleissa ja aina on luvattu, mutta tilanne on vain huonontunut.

Suomen porvarit päättivät yksityistää koko vanhusten hoito ja pieleen meni. Raha tuli mukaan kuvioihin ja siitä se alkoi, nimittäin vanhusten entistäkin huonompi kohtelu. Riistokapitalistit päästettiin kuppaamaan Suomen vanhuksia ja yhteiskuntaa ala-arvoisella kohtelulla, joka loukkaa ihmisarvoa.

Nyt kun kohu alkaa hiljalleen laantua on jo porvarit (mm. Orpo) alkaneet toppuutella niitä, jotka haluaisivat parantaa vanhusten hoitoa säätämällä lailla hoitajamitoituksista.

Kysyn vain kuka vanhus enää äänestää Kokoomusta?

Näyttää jo selvältä, että tämäkin kohu vanhusten hoidosta menee vanhan kaavan mukaan. Ensin poliitikot nousevat barrikaadeille vaatimaan vanhuksille parempaa hoitoa ENNEN VAALEJA, sitten VAALIEN JÄLKEEN vanhukset taas unohdetaan ties monennenko kerran . 

3 Replies to “Kun kohu laantuu, niin lupaukset paremmasta kaatuu”

  1. Koska vanhusten hoidosta on tehty vaalitaisteluase ei koko asia enää kiinnosta pätkääkään.

  2. Orpo poika ja Pösilö pysyttelee edelleen bunkkereissaan, nahkasohvalla sikaari kädessä, hyvin harvakseltaan tulee mitään lausuntoja.

Kommentoi