Maahanmuuton kustannukset

Ensi perjantaina klo 11.00 julkistaa Perussuomalaiset ajatuspajansa Suomen Perustan laajan tutkimuksen maahanmuuton kaikista kustannuksista. Kannatta olla kuulolla. Tilaisuus lähetetään Youtuubissa  ja on katsottavissa myöhemminkin, jos ei ole tilaisuutta nähdä sitä tuoreeltaan.

Sipilän hallitusohjemassa on maininta, että hallitus teettää selvityksen maahanmuuton kustannuksista, mutta ei ole toteuttanut sitä. Arvatenkin siksi, että kustannukset ovat niin  suuret, että kansa kohahtaisi ja kovaa.

Yksi yksityistyikohta kustanuksista tuli julki puolivahingossa, kun eräs henkilö sanoi sen eräässä haastattelussa.

Se kustannus oli Kelan korvaukset Suomessa joskus lyhyen aikaa työskenneille maahanmuuttajille heidän kotimaihinsa. Summa kattaa lapsilisät ja työttömyyskorvaukset ja on  n. 350 miljoonaa euroa vuodessa. Hoitajamitoituksen nostaminen 0,7 ään maksaisisi n. 250 miljoonaa euroa,  mutta siihen ei ole rahaa.

Me suomalaiset veronmaksajat joudumme siis tyhmien päättäjiemme vuoksi maksamaan ulkomaille ja ulkomaalaisille mm. lapsilisiä ja omat vanhukset makuutetaan lattioilla.

Ei turhaan sanota, että Suomi on maailman sosiaalitoimisto, mutta kantaväestö, kuten lapsiperheet ja vanhukset kärsivät.

Mutta vaaleissa vaihdetaan päättäjät.

18 vastausta artikkeliin “Maahanmuuton kustannukset”

  1. Mitä sitten, vaikka ne kustannukset ovat. Mitä teet ? Ja mitä teet siten, että se onnistuu ilman odotettavia pölhökustaan ideoita ja toimia niin kuin Tanska, Unkari tai Hakkarainen.

    On odotettavissa äänten kalastelua tyhmimmältä kansaosalta.

    Meidän talon yhdessä rapussa on vanha rouva- invalidi, jonka ensimmäinen sana on joka päivä sanoessani huomenta; ” saatanan mustat ja maahanmuuttajat rajat kiinni perkele ! ”

    1. ”Mitä sitten, vaikka ne kustannukset ovat. Mitä teet ? Ja mitä teet siten, että se onnistuu ilman odotettavia pölhökustaan ideoita ja toimia niin kuin Tanska, Unkari tai Hakkarainen.”
      Jos vaikka totetettaisiin ne tehdyt päätökset ja palautettaisiin ne elintasoturistit aluksi.
      Irakin suhteen yksinkertainen ilmoitus, että, jos palautettavia ei oteta vastaan, centtiäkään avustuksia ja muuta apua ei heru.
      Karjalaisen ratkaisu jatkaa elättämistä suomalaisten kustannuksella ei todellakaan ole ratkaisu.

  2. Emme keskustele roduista, sillä emme ole rasisteja. Puhutaan maahanmuuttajista kaikista olivatpa he sitten mistä päin maailmaa hyvänsä.

    1. Muutamien kärkevien tai ja lienee niitä enemmänkin, ei pidä leimata koko puoluetta rasismin ”tukipuolueeksi” .
      Todella jyrkät asenteet leimakirveineen eivät edistä ao.vuorokanssakäymistä asiapohjalta.

  3. Nytkään ei olisi tätä keskustelua jos Suomeen ei olisi tullut haittamaahanmuuttajia…

    1. SSS ehkä salaa toivoi kauheata hässäkkää sopiessaan asiasta Ruotsin ja ehkä Saksankin kanssa. Mutta hallitus kärsii umpimielisyydstä, eikä avaudu.

  4. Niihin kustannuksiin pitää sitten laskea myös poliisien lisätarve ja henkilöstö joka on työskentelemässä niiden vuoksi.
    Toki työllisyysvaikutus on sitten nostanut sitä työllisyysastettamme ja palkat verovarosta?
    Toinen hyvä pointti on että on saatu tyhjiä tiloja vuokrattua heidän käyttöön – vuokra verovaroista?

  5. Tulee mieleen ihmisryhmä, joka ei ymmärrä mitä raha on: taiteilijat. Ymmärtämättömyys ei estä suuria palkkiovaatimuksia, vaan pikemminkin suosii sitä. Mutta vaikka taiteilija saisi miten paljon rahaa tahansa, niin aina taiteilija on rahaa vailla ja suurissa veloissa.

    Pitäisi tutkia, mitä taiteilijan päässä tapahtuu ja mitä tapahtuu etenkin raha-asioita käsittelevässä aivojen osassa ja tehdä asiasta väitös.

    Taiteilijat äänestävät pääsääntöisesti vihreätä puoluetta, koska heillä on samansuuntainen aivotoiminta.

    Perussuomalaisista ei tule muita taiteilijoita mieleen kuin Tony Halme ja laulaja Frederik.

    Halme oli mm. ammattipainitaiteilija, sanaseppo ja postmoderniin kuvataiteeseenkin hän tunsi kiinnostusta.

  6. Suomen perusta on tehnyt ihan asiallistakin tutkimusta ja omaan monta heidän opustaan. Jos niistä jätettäisiin pois näsäviisastelu, nälvintä ja muu tutkimukseen sopimaton asenne pois, ne olisivat vielä parempia.

    Tutkimuksen pitäisi osoittaa faktat, ei tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätökisä.

  7. Onko muuten saatavissa pöytäkirjoja vuodelta 2015 jolloin perussuomalaiset olivat hallituksessa ottamassa maahanmuuttajia, että Jussi Halla-aho olisi jättänyt eriävän mielipiteen puolueensa puoluehallituksessa, puoluevaltuustossa, eduskuntaryhmässä tai ylipääään missään? Jos siis vaalien jälkeen persut ovat hallituksessa, niin toistuuko sama, että kiltisti otetaan mitä hallitus päättää ja kansainväliset sopimukset edellyttävät? Kumman kilttejä Sipilän hallitustaipaleen alussa olivat nykyisetkin perussuomalaiset.

    1. Hannu, ihan ensimmäisenä suosittelen tarkistamaan missä Halla-aho on mainitsemissasi puolue-elimissä ollut, sen jälkeen suosittelen kartsomaan kalenteria milloin ”vyöry” saapui ja tämän jälkeen tarkista lainsäädäntö jonka mukaan tuolloin on toimittu, jonka jälkeen pohdi hetki olisiko tuolloin voimassa olevaa lainsäädäntöä ehditty muuttaa ennen ”vyöryä”?

      Kun mainitut olet käynyt läpi niin jatketaan keskustelua.

  8. Tanskalisille on mennyt kuppi nurin ja järki on alkanut voittaa.
    *
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/13e7156e-22fa-415f-ade0-bcf2b26de543

    Tanskan demareilla raju linja Suomeen verrattuna: Turvapaikanhakijat Afrikkaan hakemusten käsittelyn ajaksi – ”Olemme olleet liian liberaaleja”
    28.01.2019

    Tanska on kiristänyt useilla toimilla maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa viime aikoina, ja puolueet ovat lähestulkoon kilpailleet siitä, mikä puolue tekee esittää kovimpia tiukennuksia maahanmuuttoon. Tiukempaa linjaa painotti myös Helsingissä maanantaina Tanskan sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Mette Frederiksen.
    *
    Tanskan sosiaalidemokraatit ovat esittäneet turvapaikkajärjestelmän muuttamista niin, että Tanskaan ei saisi jatkossa jäädä turvapaikkahakemuksen perusteella.
    Uudistuksen myötä ”spontaanisti” Tanskaan tulevat turvapaikanhakijat lähetettäisiin vastaanottokeskukseen Euroopan ulkopuoliseen maahan, todennäköisesti Pohjois-Afrikkaan. Turvapaikanhakijoiden tulisi odottaa hakemuksensa käsittelyä vastaanottokeskuksessa.

    1. Tanskalaisille on tullut totuus eteen ja järki on palannut.
      Valitettavasti meillä joudutaan odottamaan niitä pahoja ongelmia ennenkuin tämä tapahtuu täällä.

  9. Tanskassa sentään edes yritetään tehdä jotain haitta maahanmuuton haittojen eliminoimiseksi.
    *

    https://www.verkkouutiset.fi/hs-tanska-aikoo-siirtaa-ulkomaalaiset-rikolliset-saarelle/
    23.02.2019

    HS: Tanska aikoo siirtää ”ulkomaalaiset rikolliset” saarelle
    Tanskassa suunnitellaan rikoksista tuomittujen ulkomaalaisten siirtämistä pienelle Lindholmin saarelle. Saarelle on päätetty rakentaa keskus, johon sijoitetaan noin 70 maahanmuuttajaa, jotka ovat tehneet tarpeeksi vakavan rikoksen saadakseen karkotuspäätöksen, uutisoi Helsingin Sanomat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *