Mämmiä sulatellessa

Kymppi-mämmi on paras kotitekoisen mämmin jälkeen. Sitä on nyt tullut mutusteltua ja ajatuksetkin kirkastuvat.

Vaalien jälkeen taas sai vauhtia vanhat haisevat jutut Halla-ahon blogeista vuosien takaa. Mikä kumma saa aikuiset miehet ja naiset, joita pidetään kansakunnan viisaimpina ja fiksuimpina tonkimaan vanhoja paskakasoja ja takertumaan tyhjiin sanoihin? Ja sen jälkeen tekemällä niistä tyhjistä sanoista niin pitkälle meneviä johtopäätöksiä, että väkisinkin tulee mieleen elämän ja kuoleman kysymykset.

Kun katsoo Jussi Halla-ahoa ja hänen esiintymisiään, niin vain erittäin vilkkaalla mielikuvituksella varustettu ihminen voi nähdä hänessä jotain pahaa. Halla-ahohan on symppis.

Kuinka Antti ”Arvo” Rinne voi nähdä hänessä jotain niin vastenmielistä, että hänen kanssa ei voi tehdä yhteistyötä. Se on paremminkin niin, että Rinne on itse paha. Tai sitten hän pelkää Halla-ahoa yhteistyökumppanina, kun Halla-aho on paljon viisaampi ja fiksumpi, kuin Rinne. On siis vain keksittävä samoja verukkeita, kuin Sipilä. Älyn köyhyyttä.

Ei kukaan ihminen ole erehtymätön. Me kaikki olemme tehneet elämässämme virheitä Antti Rinnekin. Kaikkia virheitä ei ole dokumentoitu, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että erehtyminen on inhimillistä ja anteeksianto on jumalallista.

Näin pääsiäisenä on hyvä pysähtyä muistamaan, että Jeesus kärsi ristin kuoleman meidän syntiemme ja virheidemme tähden.

6 vastausta artikkeliin “Mämmiä sulatellessa”

  1. Mä en ole edes lukenut Halla-ahon vanhoja kirjoituksia, kuten en muidenkaan poliitikkojen. Seuraan politiikassa nykypäivää.

  2. Nyt en ostanut mämmiä ollenkaan kun saisin sen syödä taas yksin, ”muksut” on jo maailmalla ja vaimo ei perustu mämmistä, tuli syötyä kylläkin hyvää ruokaa ja ulkoiltua paljon, salitreeniä, polkupyörällä 21 km ja siihen päälle 7 km lenkki, huonomminkin voisi mennä …viikolla möksälle puusavottaan ja ampumaradalle, olen käynyt ampumassa eniten tänä keväänä kuin koskaan.

    1. Lisäys: tytär innostui ammunasta niin paljon että hänelle piti ostaa uudet kuulosuojaimet ja tietenkin gamo väriset, tilasin jenkeistä kun löyty parhaimmat, ammoja ostettu lisää ja nyt tytär haluaa kasailla rk:ta tietenkin valvottuna, mukavaa puuhastelua hänen kanssaan, hyvä kun seura kelpaa.

  3. Minä olen ulkoiluttanut raivaussahaa joka päivä. Pitäisi saada urakkani valmiiksi ennen lehden kasvua koivuun ja muihin lehtipuihin. Tuli otettu aika kova tavoite itselleni, koivu on jo ”hiirenkorvalla”.

  4. Ostan joka vuosi n 2 dl mämmi purkin ja kaksi lusikallista menee alas sitten tulee tunne ei sitten enää tippakaan mun suuhun
    Samalla tunne hyi h….tti kun onkin pahaa mutta makuasia tuokin on terv tepivaari

  5. Kahta en vaihda, Kymppimämmiä ja emännään jo yli 40 vuotta keittämää äreätä sinappia. Kymppimämmiäkin parempaa mämmiä olen toki syönyt, naapurissa asuneen maatalon Tyyne emännän tuohiroveissa leivinuunissa kypsyttämää.

    Jos Halla kerran on tehnyt parannuksen voisi jättää vähemmällle nuoruudensyntiensä vatvomiisen, eihä 60-luvun tulipunaisten rääväsuidenkaan ajattelemattomuutta koko ajan kerrata, aika on parantanut haavat ja valtaosin ovat järkiinsä tulleet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *