20 Replies to “Mitä Rinne nyt sanoo?”

 1. Juu, täällä mökillä alkoi satelemaan lunta, muutama aste lämmintä. On semmoiset ruoka varannot että ei haittaa, mökillä tulee nyt sitten oltua.

  Tuo Hussein jos pääsee läpi kuin koira veräjästä niin jatkossa näitä muslimeja on jonoksi asti tulossa eri puolueisiin… Muistakaa että heillä on ihan omat ”arvot”… ne lukee Koraanissa.

 2. Kuten toisaalla mainitsin. Niin JSN näyttää pitävän Hesarin trollitehdasta suvaittavana ellei peräti kannatettavana ilmiönä, koska ei ole reagoinut Hesarin lähettämän trollin mekkalointiin PS:n tiedotustilaisuudessa.

  Kaipa tässä muittenkin tahojen on lähdettävä trollausmuotiin mukaan. Seuraavina vuosina demarien tilaisuudet menevät plörinäksi, kun toimittajat alkavat mölytä demarien arvopohjasta, joka näyttää olevan pettävää pohjasakkaa.

 3. Ei sano mitään eikä hallitushaaveet jää minnekään. Montakos tuomittua onkaan persuissa? tai muissa puolueissa?

 4. Tällä tapauksella on merkitystä lähinnä vain siksi, että Ana saa hommia demarien arvopohjan määrittelyssä. Freudentalistien tukemista, kansalisvaltiovihamielisyyttä, vieraan arvopohjan kansanedustajia, hiilimonomaniaa, elämäntapasyndikalismia, ay:stä vapaiden työläisten syrjintää jne.

 5. Ana sanoo : ”hi hi ähäkutti”
  Nää äänet mitä tää sai on pois muilta puolueilta. ”Jippii” huusi hän…..

 6. ”Kyse on inhimillisestä henkisten voimavarojen riittävyydestä”

  Eli henkiset voimavarat riittävät rasistiseen kirjoitteluun, mutta eivät alkuunkaan omista kirjoituksistaan vastaamiseen.
  Säälittävä rasisti, jota demut kilvan hyysäävät, koska pelkäävät putoavabsa persujen kanssa tasoihin.

  1. Niin,,, Hussein saa jahdata vapaasti homoja ja juutalaisia mutta kun jää kiinni ”harrastuksistaan” menee lasarettiin huilailemaan. Kysymys kuuluu…. ”entä jos ei olisi jäänyt kiinni…”

  1. ”On tärkeää niin pyytää anteeksi kuin voida antaa anteeksi. Nyt me annamme hänelle anteeksi ja hänellä on mahdollisuus osoittaa toiminnan muutos.”

   Sanoi Tuppurainen MTV:lle…

   Jep, jatkossakin saa valehdella ja kun jää kiinni pyytää vain anteeksi, ennakkotapaus. Veikkaan ensi vaalien aikaan irakin ja muiden lähi-idän asukkaiden hakeutumista ehdokkaaksi, saa valehdella päästäkseen edustajaksi ja kun pääsee ja jää kiinni…. ”anteeksi” ja se on siinä 🤣🤣🤣

 7. ”Eli pääsi kuin koira veräjästä… Ei muuta kuin homojen ja juutalaisten kimppuun taas… Semmottii… Huh, huh…”

  Ei täällä kannata jeesustella. Pitää hommata lehdistökortti ja mennä trollailemaan demareiden tilaisuuksiin. Ei Hesarilla trollaamisesta mitään patenttia ole, eikä se voi lisenssimaksuja periä.

 8. Rinne jatkaa kuten ennenkin. Moni persu on saanut tuomion, mutta siellä ne hilluu edelleen eduskunnassa. Ja hilluvat jatkossakin.

 9. Rikosoikeuden professori Iltasanomissa=
  Tolvasen mukaan vastaavia kirjoituksia on aiemmin tutkittu kiihottamisena kansanryhmää vastaan. Tuomiot tällä rikosnimikkeellä vaihtelevat sakkorangaistuksesta kahden vuoden vankeustuomioon.

  Vuonna 2012 perussuomalaisten puheenjohtaja Juha Halla-aho sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. 50 päiväsakon eli 400 euron sakkorangaistus annettiin islaminuskoa loukanneesta ja kansanryhmää halventaneesta blogikirjoittelusta.

  Professori näkee al-Taeen ja Halla-ahon kirjoituksissa yhtäläisyyksiä.

  – Vaikuttaisi siltä, että al-Taeen kirjoitukset ovat hyvin samantyyppisiä kuin Halla-ahon tapauksessa. Kyllä näissä al-Taeen kirjoituksissa selvästi halvennetaan esimerkiksi juutalaisia ja homoja, Tolvanen sanoo.

  Tolvasen mukaan al-Taeen kohdalla todennäköiset rikosnimikkeet olisivat juuri kiihottaminen kansanryhmää vastaan sekä mahdollisesti myös uskonrauhan rikkominen.

  – Kyllä tässä voisi olla aineksia rikosjutuksi.

 10. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006088115.html

  Sdp:n vastavalittu kansanedustaja Hussein al-Taee myönsi kohua aiheuttaneiden kuvakaappausten kirjoitukset omikseen. Hussein selitti kirjoituksiaan blogissaan ja Facebook-sivuillaan samaan aikaan, kun hänen entisen työnantajansa konfliktinratkaisujärjestö CMI:n hallituksen puheenjohtaja Alexander Stubb osallistui politiikan toimittajien yhdistyksen eurovaalikeskusteluun.

  Ovatkohan nämä niitä kuvankaappauksia, joihin yllä viitataan?

  https://husseinleaks.blogspot.com/2019/04/rauhaa-vai-vihaa.html
  Hussein al-Taee
  huhtikuuta 02, 2019
  *
  Hussein Al-Taee 11 February 2011

  EGYPT IN MY THOUGHTS , EGYPT HAPPENED BECAUSE IRAQ HAPPENEO. SAUDI CHILD FUCKERS ARE NEXT IN LINE. BURN KING ABDULLAH BURN. The roof [The root is] on fire. let The mother FUCKERS burn motherfuckers BURN SAUDI AND MUBARAK EGYPT will try him and hang him just like you know Who?

  Al-Taee’n teksti on mielestäni melko sekavaa..

  EGYPTI MIELESTÄNI , EGYPTI TAPAHTUI KOSKA IRAQ TAPAHTUI. SAUDI-LAPSIEN PANIJAT OVAT SEURAAVANA VUOROSSA. POLTTAKAA KING ABDULLAH BURN. Katto on tulessa. polttakaa äidin PANIJAT. polttakaa äidinpanijat, POLTTAKAA SAUDI JA MUBARAK EGYPT tuomitkaa hänet ja hirttäkää hänet aivan kuten tiedät Kuka?

  *
  Hussein Al-Taee 21 May 2012

  JEW DOING WHAT A JEW DOES BEST. FUCKS UP EVERYBOOY TO GAIN EVERYTHING
  *
  Hussein Al-Taee 30 Juny 2012

  The tem Israel is really Is Ra EI – the antaganation of the Ancient Egyptian and Canaanile delies of Ra. Isis. and EI. The ruling bloodlines originate from Sumeria. Babylon. Canaan and Egypt. They were the original adherents of the mystery cults, the Ancient Priest Class. and Pharaohs. They became the European Royal bloodlines. and the Venetian banking oligarchs.

Kommentoi