Kansanedustaja Hussein Al-Taee on oikeassa

Seida Sohrabi, Turku, Kokoomus

Yhteiskuntavaikuttaja ja islamin asiantuntija. ” Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri.

Kiinnostuksenkohteitani ovat maahanmuutto, kotouttaminen, islam, yhdenvertaisuus, kansainväliset suhteet, Lähi-itä ja ulko -ja turvallisuuspolitiikka. ”

Kurdipakolainen Saita Sohraapi (kok) söhrääpi pahasti USArissa sodan taustoista: joko ei ole seurannut kurdimediaakaan laikaan tai sitten vain valehtelee vastin parempaa tietoaan:

Al-Taeen on aika myöntää tai kieltää kirjoittaneensa Facebook-kirjoitukset

28.4.2019 13:11 Seida Sohrabi

Kurditaustainen entinen demarivaikuttaja Anter Yasa kirjoitti muuta- ma viikko sitten blogissaan kovia syytöksiä Uudeltamaalta kansan- edustajaksi valitusta sillanrakentajaksi tituleraatusta Hussein Al-Taeesta. Al-Taee tunnetaan työstään Martti Ahtisaaren perustamassa Crisis Managmenet Initiative (CMI) -konfliktinratkaisujärjestöstä. CMI:n arvot ja ajamat asiat ovat täysin ristiriidassa niiden törkeiden Facebook-kirjoitusten kanssa, josta Hussein Al-Taeeta nyt syytetään. Ei voi olla rauhanvälittäjä kun samaan aikaan haukkuu ja herjaa valtioita ja kansanryhmiä. Tuore kansanedustaja on esimerkiksi myöntänyt rinnastaneensa Israelia ja Isisiä toisiinsa.

Syytökset ja kuvakaappaukset ovat sen verran järkyttäviä ja raskaut- tavia, että kansan valitseman Hussein Al-Taeen olisi syytä avata taus- toja rienaaville kirjoituksilleen paremmin. Olin 7v sitten vihainen ja eri ihminen ei yksinkertaisesti riitä selittämään räikeitä kirjoituksia. Jos et ole tehnyt mitään väärää ja kuvakaappaukset ovat tekaistuja niin ei ole vaikeaa sanoa, en kirjoittanut niitä.

Näiden eri tapausten ilmetessä ei voi ajatella muuta kuin sitä sinisilmäi- syyttä, josta olen aikaisemminkin kirjoittanut. On selvää, että Hussein Al-Taeeta on suojeltu ja täten asiasta noussut kohu vasta vaalien jälkeen, kun tapausta on alettu perkaamaan. Ei voida suojella jotakuta vain, koska tämä ei kuulu kantaväestöön. Jokainen ihminen on tasavertainen hyvässä ja pahassa. Jokaisen on vastatta sanoistaan ja teoistaan. Myös Hussein Al-Taeen. ”

T.: Sahtivaari kannattaa itsekin Hamasia.

Sohrabi ei tunne Obaman, Cameronin ja Israelin terroritaustoja.

On aika perehtyä niihin: tässä on ensimmäisen YK:n korkeimman virkamiehen tieto, hänen yläpuolellaan oli vain pääsihteeri tässä asiassa:

https://www.youtube.com/watch?v=o5RWC9joWKk

https://beforeitsnews.com/v3/terrorism/2015/2452716.html

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/ranskan-tutkimus-syyrian-kaasuista-todistaa-tosiasiassa-etta-hallitus-ei-ollut-syypaa-vuoden-2013-kaasuihinkaan

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/09/sahtivaari-valehtelee-syyrian-al-assadin-tappaneen-200000-kansalaista

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto-koivula/aiheellisia-kysymyksia-bellingcat-peltikissalle/

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto-koivula/naton-infosotasivusto-bellingcat-on-eduskunnalle-totuuden-maaritelma/

5 Replies to “Kansanedustaja Hussein Al-Taee on oikeassa”

  1. Maahanmuuttaja-demarirasistia ei saa sellaiseksi sanoa – Antti saattaa tykätä pahaa.

  2. A-Taee on sanonut silloin samaa kuin YK:n sotarikostutkinnan perustaja ja silloinen Carla del Ponte Syyian kaasuiskujen tekijöistä 2003: USA:n ja Britannian järjestämä ”oppositio”.

    Hänen on täytynyt olla absoluuttisen varma asiastaan ja käytännössä myös tietoinen niistä oikeista tekijöistäja kaasujen alkuperästä, joka lienee avainkysymys, jotta hän on kesken tutkinnan sitä johtavana YM-viraomaisena voinut avata asiassa suunsa. Hänen yläpuolellaan on tassä asiassa vain pääsihteeri.

    Sittemmin Ranska joko tyri täysin olan takaa – tai teki provikaation – Hollande teki sellaisia muitakin, esimerkiksi EU:n kallioonhakatun ”homolinjan” suhteen – julkaisemalla tutkimustuloksen, että vuoden 2013 kaasut ja vuoden 2016 kaasut olivat ”samasta pytystä”. – ja varmaan vielä entisen Halabjan kaasutkin Irakissa.

    https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/ranskan-tutkimus-syyrian-kaasuista-todistaa-tosiasiassa-etta-hallitus-ei-ollut-syypaa-vuoden-2013-kaasuihinkaan

  3. Ranska oli innolla tuhomassa Libyaa, koska Gaddafin johtama voimistuva afrikkalainen yhteisö oli vaarana Ranskan imperialistiselle politiikalle läntisessä ja keskisessä Afrikassa.

Kommentoi