Tilulii, tilulii, tilulii

Vassarien ”hirmulisko” Li Andersson ruoskii yhä vaan persuja, vaikka vaalit olivat jo ja menivät. Nyt Lii-tyttönen on kovasti harmistunut ja häntä suorastaan ketuttaa, kun persut veti niin hyvän vaalituloksen.

Nyt hän funteeraa sitä miten saisi vahingoitettua persuja vielä vaalien jälkeenkin. Hän jaksaa jankuttaa siitä, että persut olivat hallituksessa tekemässä päätöksiä leikkauksista mm. sotaveteraaneilta. Mutta hän jättää mainitsematta, että Halla-ahon persut eivät silloin enää olleet hallituksessa vaan siellä istuivat loikkarit, kun ne päätökset tehtiin.

Se oli sininen tulevaisuus, joka nyt on sininen menneisyys, joka silloin oli kepun ja kokkareiden panttivankina ja joutui tekemään niitä kettumaisia päätöksiä.

Neuvo Liille, mene lääkäriin niin saat jotain lääkettä pakkomielteeseesi.

9 Replies to “Tilulii, tilulii, tilulii”

 1. ”Li voisi perustaa perheen johon kuuluu lapsia, olisi oikeaa elämää”

  Saattaisi ruveta Jussi Halla-ahon tapaan ruveta ajattelemaan lastensa ja maamme tulevaisuutta turvallisuuden, vaurauden ja harmonian kannalta.

  Ehkä Lii honaisi, minkä uhkan hiilimonomania ja seka-arvoinen monikulttuurisuus muodostaisi lapsilleen ja Suomen asemalle valtakuntien valiona.

  Lii voisi saada ahaa -oivalluksen jo synnytyslaitoksella ja rynnätä vauvoineen tekemään hakemusta PS-puolueen jäseneksi.

 2. Hallitukseen lähti persuja ja persujen tuella. Soini, Niinistö jne. Vasta 2017 käänsivät takkinsa sinisiksi. Veteraaneilta ottivat persut ja puolue kannatti leikkauslistoja. Oikein kehuivat persut sitoutuvansa Sipilän hallitukseen Kelkka kääntyi kun ne muuttui sinisiksi.

  1. Hallitus pysyy koossa puoluekurin avulla. Nykyisen PS-puolueen jäsenet eivät halunneet hajoittaa puoluetta. Vasta sinisten hajoitettua puolueen oli PS vapaa soinilaisten puoluekurista.
   Kiva, että ihmiset kertovat aivoitustensa ongelmista. Autamme parhaan kykymme mukaan.

   1. Vaikka puoluekurin rikkomisesta ei joudu lain mukaan vastuuseen, voi puolue rangaista puoluekurin rikkojaa esimerkiksi erottamalla eduskuntaryhmästä niin kuin teki vasemmisto Mustajärven ja Yrttiahon suhteen. Arhinmäkeläiset painostivat näiden puolueosastoja erottamaan heidät jäsenyydestään.

    Näiden kahden ”rikkomuksena” oli, etteivät he hyväksyneet vasemmiston menemistä Kataisen hallitukseen siihen liittyvillä hallitussopimuksen ehdoilla.

    Arhinmäkeläiset luultavasti pelkäsivät vallankumousta puolueessaan.

 3. Sitä ihmettelen että kiinnostaako Li Anderssonia enemmän matkalla olo kuin päämäärä.
  Veikkaisin että matkalla olo koska on hän senverran fiksu että ymmärtää että ennen koiras poikii kun Suomi vasemmiston hallitsema maa on.

Kommentoi