Hallitukseen änkeävillä ovat tavoitteet ristiriidassa keskenään

Luvataan vastikkeetonta rahan jakoa, mutta ollaan köyhdyttämässä kansantaloutta hiilimonomanian  ja Telluksen sosiaalitoimiston ideoilla.

Luvataan energian käytöllekin valtion tukea (sähköauto, sattumavoima), kun tähän asti halpa energia on mahdollistanut sen, että valtio on voinut ottaa energian hinnasta verosiivun toimintojensa rahoittamiseen.

Loppukevennyksenä laitan ruotsalaisen etnonationalistipuolueen huikeaa huumoria. (Ei kai kukaan tuollaista tosissaan.)

”Anna-Maja Henriksson korostaa uuden hallituksen toimintakykyä – ”Ihmisarvo on asia, jossa emme ikinä tule tekemään kompromisseja””

Juuri RKP on tehnyt puolueista eniten kompromisseja yli sadan vuoden ajan oman edun edistämiseksi ja ihmisarvon alentamiseksi.

Anna-Maja Henriksson korostaa uuden hallituksen toimintakykyä – ”Ihmisarvo on asia, jossa emme ikinä tule tekemään kompromisseja” | Uusi Suomi

7 vastausta artikkeliin “Hallitukseen änkeävillä ovat tavoitteet ristiriidassa keskenään”

  1. Etnonatinalistipuolueen puheenjohtaja voisi osoittaa tehokasta katumista ja ilmoittaa maksavalle yleisölle:

    Olemme vihdoin viimein ulkopuolelta tulleen avun kautta honanneet tehneemme yli sadan vuoden aikana mitä pöyristyttävimpiä kompromisseja oman etumme ajamisessa suomalaisten ihmisarvon alentamiseksi lukuisissa yhteiskunnallisissa yhteyksissä ja turvautuneet siinä jopa rotuoppeihin perustuneeseen kahden kastin politiikkaan.

    Mutta nyt vetäydymme toistaiseksi hallitusvastuusta pohtiaksemme tilannetta ja suunnitellaksemme toimenpiteitä politiikkamme perinpohjaiseksi uudistamiseksi.

  2. Ihmisarvo on hieno trendisana joka ei tarkoita mitään. Kun ei ole oikeaa sanottavaa, ja halutaan päästä Hesarin otsikoihin, huudetaan ihmisarvoa.

    Ja sitten samalla harjoitetaan etnistä syrjintää ja avointa rasismia.

  3. Löytyy ihmisarvo -käsitteelle määritelmää:

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisarvo

    ”Kantin (s.1724) filosofiassa on väite järjellisen olennon luontaisesta ja ehdottomasta arvosta. Se on riippumaton mielipiteistä ja arvostuksista ja viittaa arvokkuuteen. Ihmisarvo on niin ikään valtiosta ja vallalla olevasta oikeusjärjestelmästä riippumaton.[1] Jokainen ihminen ansaitsee henkilökohtaisen kunnioituksen ja arvostuksen sekä ystävällisen ja inhimillisen kohtelun. Se tarkoittaa että inhimillistä olentoa ei saa kohdella esineenä eikä toista ihmistä saa käyttää hyväkseen. Ihmisarvo on luovuttamaton. Julkisen vallan velvollisuutena on kunnioittaa ja suojella sitä.”

    ”Se tarkoittaa että inhimillistä olentoa ei saa kohdella esineenä eikä toista ihmistä saa käyttää hyväkseen.”

    Kyllä esimerkiksi minun ihmisarvoani on kohdeltu toisinaan vallan p**keleellisesti. Mutta mitäs pienistä. Yleensä on kohdeltu hyvin.

    Politiikassa rotutohtori Freudenthalia palvova puolue saisi tulla jonossa viimeisenä kehumaan tinkimättömyyttään ihmisarvon puolustuksessa. Kylä jämpti on näin.

  4. Henrikssonska tarkoittanee ihmisarvolla rantaruotsalaisten ”arvoa” kantasuomalaisiin verrattuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *