Onko loikkariministeri J. Niinistö tehtäviensä tasalla?

Puolustusministeri Niinistöllä on pallo hukassa. Puolustusvoimissa tapahtuu asioita, joita ei saisi tapahtua. Korkein tappi ilmavoimista on jo saanut kenkää.

Kun puolustusvoimien ylimmissä johtoportaissa tapahtuu tällaista, niin ei puolustusministeri voi olla niistä tietämätön. Eivät väärinkäytökset varmaankaan ole nyt juuri alkaneet. Puolustusministerin  on täytynyt tietää asiantilasta, mutta ei ole tehnyt mitään.

Mikä on tasavallan presidentin rooli. Hän on puolustusvoimain ylipäällikkö rauhan aikana?

Suomella on ”uskottava puolustus”, mutta epäuskottava puolustusministeri, joka muuten on ”sininen”. Vilustako?

7 vastausta artikkeliin “Onko loikkariministeri J. Niinistö tehtäviensä tasalla?”

  1. J Niinistö on hoitanut torppansa hyvin. Tulee mieleen muunlainen media vaikuttaminen hävittäjäkauppojen alla. En tekisi tästä ongelmaa.

  2. Myönnän, että en tarkkaan tiedä mitä siellä ilmavoimissa oikein tapahtuu. Silti näyttää siltä, että kärpäsestä on tehty härkänen.

  3. Oletan, että puolustusministerin kaikkein tärkein tehtävä ei ole valvoa mitä kaikissa vapaaehtoisissa harjoituksissa oikein tapahtuu. Sanooko joku henkilö jollekin toiselle henkilölle kenties jotakin sopimatonta – tai onko se edes sopimatonta.

    Minun mielestäni Jussi Niinistö on hoitanut puolustusministerin tehtävän varsin hyvin – ihan hänen puoluekannastaan riippumatta.

    Viimeksi hän allekirjoitti juuri hankintasopimuksen vastatykistötutkista Suomen kenttätykistölle. Ne ovat erittäin tarpeellisia.

  4. Niin, eihän se ole vaarallista jos puolustusvoimien ”kerma” heiluu humalapäissään ja käyttäytyy sopimattomasti. Savossa tämä näköjään hyväksytään, miten lie oikeassa Suomessa..

  5. Puolustusvoimien, valtion-kunnanvirastojen, firmojen ja eri organisaatioiden sisällä tämä on tuttua puuhaa eikä poikkea mitenkään suomalaisesta yleiskäyttäytymisestä bileissä.

    Jussi Niinistö on ollut yksi parhaista puolustusministereistämme.
    Tällä taas yritetään panna kaapu jollekin, joka ei ole poliittisesti jollekin persulle mieleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *