Persuloikkarista kolmiloikkaajaksi

Pari päivää sitten saimme kuulla suuren uutisen  sinisten loikkareiden riveistä. Yksi loikkari-kansanedustaja ilmoitti äänestävänsä sotea vastaan eli siirtyi opposition leiriin. Muutamia tunteja myöhemmin pari muuta loikkari-kansanedustajaa sinisistä ilmoitti myös siirtyvänsä opposition riveihin soteäänestyksissä.

Seuraavana päivänä heti aamutuimaan kerääntyi sankka joukko uutisnälkäisiä toimittajia ja kuvaajia sinisten loikkareiden ryhmähuoneen oven taakse, kun loikkarijengi piti hätäkokoustaan. Arvattavasti pääministeri Sipilä oli hermostunut ja vaatii loikkarijengiltä selvää vastausta tuesta hallitukselle soteasiasta.

Lopulta se vastaus saatiin, mutta ei yksiselitteistä vastausta, vaan hyvin epämääräinen vastaus. Yksi tulkinta on se, että ne kolme, jotka loikkasivat sinisistä oppositioon loikkasivatkin takaisin sinisiin, eli heistä tuli KOLMILOIKKAAJIA. Toinen tulkinta on, että loikkareiden vastaus Sipilälle tuesta halitukselle on ehdollinen. Mitä se sitten tarkoittaa? Tarkoittaisiko se sitä, että kun Kokoomuksessakin ollaan nyt kaatamassa sote siksi, että valinnanvapaus tuskin menee edes suureen saliin, niin kokkarit ei suurin surminkaan halua antaa kepuleille maakuntauudistusta, kun  lehmänkauppa osoittautisi jälleen kerran kepuleiden petokseksi. Jos näin kävisi voisi loikkarijengi myös äänestää vastaan osoittaakseen äänestäjille olevansa kansan puolella.

Joka tapauksessa eduskunnassa näytelty näytelmä ”kuinka persuloikkarista tuli kolmiloikkaaja” ei ole kunniaksi demokratialle.

2 vastausta artikkeliin “Persuloikkarista kolmiloikkaajaksi”

  1. … en voi olla mainitsematta esim.pikkukuntia joissa on ps että siniset ”tukkanuottasilla” kun pelinpolitiikanhousut repesivät …- kuin yhteisillä apajilla saalistaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *