Persut myötätuulessa

Suomen Uutisten mukaan

”Yhä useampi huippukoulutettu äänestää perussuomalaisia”

Halla-ahon tyylikäs, asiallinen, analyyttinen ja hillitty käytös ja tapa keskustella tai vastata haastattelijoiden kysymyksiin puree nyt myös ylempään keskiluokkaan. Yhtenä syynä on persujen maahanmuuttopolitiikka. Kansa alkaa olla jo mitta täysi monikulttuurisuutta ja maahanmuuton aiheuttamia kustannuksia.

Tästä on hyvä jatkaa kohti jytkyvaaleja.

 

8 Replies to “Persut myötätuulessa”

 1. Kyllä ne saa, kysymys on vain siitä, kuinka paljon saavat turpiinsa.Kaikilla puolueilla on jatkuva ns tandemtutkimus menossa, josta näkee koko ajan miten kannatuskäyrä käyttäytyy ja minkälaista väkeä on kannattajien joukossa.

  Sipilä, Orpo ja se siniloikkari haroo hiuksiaan epätoivossaan lukiessaan kannatuskäyriä.

 2. ”Yhtenä syynä on persujen maahanmuuttopolitiikka. Kansa alkaa olla jo mitta täysi monikulttuurisuutta ja maahanmuuton aiheuttamia kustannuksia.”

  ——————————-

  Minua hatuttaa eli sieppaa kansojen vihollisten härski toiminta. Nuo kansojen viholliset pyrkivät hävittämään Telluksen kulttuurit ja kansat käyttäen aseenaan kasainsainvaelluksia ja multiclturalism -oppia.

  Katalat kansallisvaltiovihamieliset pitäisi oikeastaan panna killittelemään kalterien taakse, koska heidän tekonsa eivät ole rajoittuneet vihapuheisiin, vaan he ovat harrastaneet myös vihatekoja kansallisvaltioita vastaan.

  Ei se Hitlerikään kansallisvaltioita kunnioittanut, vaan pyrki alistamaan ne.

   1. Kuten olen monta kertaa aiemminkin sanonut, niin mantereella asuvat ruotsinkieliset ovat aina äänestäneet omaa nationalistipuoluettaan noin 70%:sesti. Ja kaikki puolueet pitävät nationalistipuolue erkoopeetä hallituspuoluetta hallituskelpoisena.

    Suomen kansan pitäisi herätä huomaamaan se vaara, mikä kansallisvaltiovihamielisiltä tahoilta Suomeen ja suomalaisiin kohdistuu ja antaa äänensä perussuomalaisille. Se askel on askel parempaan päin.

    RKP on nationalistipuolue, koska se ei ole kunnioittanut suomalaista patriotismia. PS:n tulee kunnioittaa kaikkien valtakuntien patriootteja ja suhtautua patriotismiin myönteisesti Telluksen eri puolilla.

 3. Kaikella on hintalappunsa ( kuin jostain pois) että mm.Unkaristakin kuuluu kummia ettei väki vähenisi ihan omista toimista ja ”mahdollisesti radikalisoituisi liiaksi”.

 4. Ei tarvitse olla patriootti kun ymmärtää, että ei kannata luovuttaa pää-
  tösvaltaa ulkopuolisille.

Kommentoi