Ylen taspuolisuus täysin kateissa

Tänään Aamuteeveessä oli yhtenä keskustelunaiheena ”Miksi EU-vaalit keväällä ovat nyt erittäin tärkeät?”

Studioon oli kutsuttu kolme ns. asiantuntijaa, jotka kaikki osoittautuivat olevan EU-rakastavaisia ja liittovaltion kannattajia.

Heidän huolensa oli, että ns. populistit saavat niin suuren osuuden europarlamentissa, että he pystyvät jarruttamaan tai jopa keskeyttämään liittovaltiokehityksen.

Ns. populisteille koko Euroopassa on ennustettu suurta vaalivoittoa juuri siksi, että kansalaiset EU-maissa haluavat säilyttää kansallisvaltiot ja itsemääräämisoikeutensa.

Siksi nämä EU-rakastavaiset olivat huolissaan ja esittivät kovaa vastarintaa ns. populisteja vastaan.

Yle on siis selvästi ottanut paikkansa tässä asiassa ja se tarkoittaa, että Yle rikkoo ohjelmatoiminnan säännöstöä. Me Ylen pakkoveron maksajat olemme erittäin vihaisia, kun joudumme maksamaan tällaisesta propagandasta.

11 Replies to “Ylen taspuolisuus täysin kateissa”

 1. Ohjelmaa en katsonut mutta noin ylipäänsä eikös suurempi osa suomalaisista kannata EUssa oloa, että jos YLE siltä pohjalta valitsi keskustelijat.

  Toki olisi saanut olla yksi vastarannan kiiskikin mukana niin paljon on kuitenkin EUhun pahana asiana suhtautuvia.

  1. Tällä hetkellä ei suinkaan ole varmaa, että suurempi osa suomalaisista kannattaa EU:ssa oloa nykymenolla.
   Selkeä vähemmistö kannattaa liittovaltiota, mikä puolestaan on aivan eri asia kuin EU.

  1. ”Ymmärtääksemme, mikä oli Itar-Tass eli nykyinen Tass, meidän tulee ymmärtää, mikä on YLE.”

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Itar-Tass

   Tass on federatiivisen tahon eli Venäjän liitovaltion tavoitteille alistettu.

   Suomen YLE näyttäisi olevan kansallisvaltiovihamielisen tahon kaappaama. James Hirvisaari olisi halunnut lopettaa koko höskän.

   Minä haluaisin säilyttää YLEn, koska minulla on siihen tunneperäinen suhde. Viime vaalien jälkeen YLEn hallintoneuvoston puheenjohtajaksi tuli perussuomalainen.

   Aiemmin YLEn tavoitteeksi oli asetettu monikulttuurisuuden edistäminen (eli suomalaisen kulttuurin hävittäminen), mutta ohjesääntöä muutettiin niin, että YLEn pitäisi palvella myös monikulttuurisia yhteisöjä.

   Eiköhän ole mahdollista, että huhtikuun vaalien jälkeenkin perussuomalainen olisi puheenjohtajana YLEn hallintoneuvostossa.

 2. ”Studioon oli kutsuttu kolme ns. asiantuntijaa, jotka kaikki osoittautuivat olevan EU-rakastavaisia ja liittovaltion kannattajia.”

  Jäikö mieleen vaikutelmaa, että olisivat olleet hönössä tai muuten maistissa. Tekivätkö epämääräisiä käsimerkkejä?

  Käsimerkeistä tuli mieleen, että Orpo teki kokkareiden puoluekokouksessa erittäin selvän ”doitsland yyber alles” -käsimerkin tultuaan valituksi puolueen puheenjohtajaksi. Valitettavasti kuva on vissiin sensuroitu netistä.

 3. Kyuu saattaa minunkin mielestäni olla oikeassa mutta siitä herää kysymys että mitä EU eliitin pitäisi tehdä että emme lankea populismin halpoihin houkutuksiin.

 4. EUssa ollaan venäjän pelosta – eri asia onko siitä apua. Kauanko kestäisi yhden eu-maan puolustuspäätöksen kestävän eu-elimissä ja mitkä osat eu maista lähtisivät puolustamaan? Liittovaltio ja Natopuolustus voisi toimia?

Kommentoi