Pukki kaalimaan vartijana

Kun anarkisti kehittää Suomea oikeusvaltioksi, niin voiko siitä tulla muuta, kuin maa, jonka kansalaisilta on viety kaikki oikeudet.

Dan Koivulaakso on tunnettu persuvihaaja ja kansallisuusvihamielinen, jolla on suuri tarve vaientaa kaikki globalistien arvostelu ja kritiikki.

Nyt kun vihapuhe on keksitty, niin nyt tarvitaan tarkat säännöt siitä mikä on vihapuhetta. Varminta on globalistien kannalta, että kaikki vähänkin kriittisten somekirjoittajien nimet rekisteröidään ns. ”kansanvihollisten” listaan. Lista kirjoittajia sitten kytätään erikoisen tarkoin ja pienimmästäkin poikkipuolisesta sanasta heti oitis bannataan kirjoittaja.

Siinä on Dan Koivulaaksolle kruunu elämäntyölle saada aikaan Suomeen rauhanajan sensuuri toisinajattelijoille ja Suomi oikeusvaltioksi vain globalisteille.

3 Replies to “Pukki kaalimaan vartijana”

  1. Se, että ihminen on persuvihaaja, ei ole ongelma. Aika moni on vassarivihaaja myös. Se on mielipide.

    Se, että hoitaa oikeusvaltiota samalla kun on sitä mieltä että väkivalta poliiseja vastaan on hyvä tapa hoitaa asioita – se on ongelma. Koivulaakson aiemmat kirjoitukset jopa kuolettavan väkivallan käytöstä asiansa ajamiseksi puhuvat mielestäni ihan tarpeeksi. Hän ei halua turvallista valtiota, vaan battle royale -valtion.

    Ja sillä taustalla ei mielestäni ole asiaa tuohon päätöksentekoon. Mutta persuviha, se ei ole rikos. Se on täysin vapaa poliittinen mielipide. Älköön ketään yksin sen takia tuomittako ettei siedä jotain puoluetta. Puolueella ei ole kunniaa jota loukata.

  2. ”Dan Koivulaakso on tunnettu persuvihaaja ja kansallisuusvihamielinen”

    Ei tuo välttämättä kansallisuuksia vihaa, vaan kansallisvaltioita. Onneksi äijällä ei ole atomipommeja.

Kommentoi