Saatana on nyt pop

Antikristus, Lucifer, saatana. sillä on monta nimeä. Sen on nyt ottanut omakseen yhä enemmän viihdemaailman ihmset, erikoisesti rock-muusikot ja havymuusikot.

Käsimerkit on suosittu viestintäväline saatananpalvojilla. Ehkä tunnetuin on ”pirunsarvet”

”Pirunsarvia” näkee usein esitettävän viihdetilaisuuksien esiintymislavalla ja ne on tarkoitettu viestittämään, minäkin julkkis olen saatanan palvoja, tule sinäkin.

Myös telkkarissa näkee usein nykyään näitä käsimerkkejä, joten olkaapa tarkkana.

Mikä taho saa aikaan tämän kiinnostuksen saatananpalvojiin? Sen saa aikaa Illuminati, jonka jäsenet ovat ökyrikkaita levy-yhtiöiden omistajia tai elokuvastudioiden omistaja, jotka voivat tarjota hyviä sopimuksia näille esiintyville artisteille.

Illuminatin tarkoituksena on saada suuri muutos hylkäämällä Jeesuksen Kristuksen ja ottamalla tilalle saatanan, Luciferin.

Maailma on menossa kohti tuhoaan, jonka aikaan saa perimmältään ahneus. Rikkaitten täytyy saada vain lisää rahaa. Sitä ei kristinusko sallisi, mutta saatana sallii.

9 vastausta artikkeliin “Saatana on nyt pop”

  1. Kun on katsonut miten tätä kristittyä maailmaa katsotaan ja miten se sovelletaan fiktiossa kaukoidän suunnalla niin täytyy joskus kyllä katsoa itseäkin peiliin ja nauraa.

    Nyt ei puhuta siis mistään islamistien sodanlietsonnasta vaan Japanin ja Korean tavasta käsitellä kristinuskoa. Se on jossain määrin vapautuneempaa.

  2. oikea pahuus ei kyllä ole missään merkeissä. Ihminen voi sotkea päänsä Saatanan palvonnalla, kaadella hautakiviä ja pahimmillaan ryhtyä ihmissyöntiin. Sellaiset hörhöt ovat kuitenkin maailman kannalta aika pieni ja vaaraton ryhmä, vaikka lukkojen taakse kuuluisivatkin. Oikea pahuus on laajempaa ja ovelampaa, se naamioituu hyveiksi. Se on välinpitämättömyyttä ja ahneutta, itsekkyyttä ja laiminlyöntejä. Sitä on meissä kaikissa mutta joissakin paljon enemmän ja joillakin on paljon enemmän valtaa toteuttaa sitä.

  3. Eiköhän tuo pelsepuupi ole aina läsnä missä on pari ihmistä ei se mikäänsuuri uutinen ole terv tepivaari

  4. Vähän selvitystä illuminaatista, että voisitte edes vähän aavistella, mistä on kyse:

  5. Vähän ihmetyttää ”keskarin” näyttämisen pahuus, joka ei välttämättä tarkoita yksisarvista, vaikka eräänlaista tarkoittaakin!?
    Kaksisarvisesta tykkää kaikki!?

  6. Kyllä se pahuus tulee muualta kuin jostain salaseuroista. Esimerkiksi kun hyviä asioita aletaan ajaa ”tarkoitus pyhittää keinot” -menetelmillä. Isänmaanrakkaus esimerkiksi on periaatteessa hyvä asia, yhteenkuuluvuutta ja välittämistä. Mutta sillä voidaan naamioida myös valloitussotia ja piittaamattomuutta ihmishengistä. Kommunismiskin oli periaatteessa hyviin asioihin pyrkivä aate: Tasa-arvoa, välittämistä. Mutta johti aina vainohin ja joukkomurhiin. Tähän kun vielä lisätään vallassa olevien taipumus ahneuteen ja vainoharhaisuuteen niin syntyy pahaa jälkeä. Tavallisella kansalaisella pahuus voi syntyä monenlaisesta riippuvuudesta, esimerkiksi alkoholiin tai työhön ja ahneudesta. Lapset kärsivät, kasvavat kieroon, pahuus jatkuu seuraavissa sukupolvissa.

    Pahuus voi olla myös sitä, että kuvitellaan voitavan poistaa pahuus jos poistetaan tietyt ihmiset.

  7. Antti Eskola, emeritusprofessori, aikoinaan punaproffanakin tunnetru, kertoo kirjassaan ”Mikä henki meitä kantaa” kuinka hän eläkepäivinään löysi Jumalan.
    Eskolalalla oli ”etsikkoaika” hän luki raamattua ja muuta kristinuskoa käsitteleviä kirjoituksia, kun Paha vieraili hänen luonaan. Eskola asettui illalla nukkumaan, kun hän t u n s i selvääkin selvemmin, että Paha oli tullut hänen huoneeseensa. Sitä ei voinut nähdä, ei kuulla, mutta sen läsnäolon t u n s i. Tämä Paha vieraili vain kerran hänen luonaan, sitten se jätti hänet rauhaan.
    Kerran, parisenkymmentä vuotta sitten, televisiossa esiintyi miespuolinen erikoissairaanhoitaja. Ohjelma käsitteli saatananpalvontaa. Mies sanoi, että kun hoitoon tuodulle saatananpalvojalle puhuu Jeesuksesta, se tulee silmille. Ja näin tapahtuu hänen tietääksensä laitaluvulla.

    Kuten tiedetään psykologian suuri nimi S. Freud oli ateisti, toinen yhtä suuri nimi. C.G.Jung oli luojauskovainen. Kun Jungilta kysyttiin uskoiko hän jumalaan, Jung vastasi ettei usko mutta tietää.
    On niissä(kin) asioissa joskus miettimistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *