Salaliittoteoria vaalien varalle?

On hyvin mahdollista, että SDP, Kokoomus ja  Kepu ovat tehneet salaisen sopimuksen vaalien jälkeiselle ajalle. Sen mukaan persut torjutaan kaikesta yhteistyöstä vaalituloksesta  riippumatta. Persut ajetaan siis nurkkaan ja alkaa puolueen hajoituskampanja. Sehän ei ole mitään uutta. Aina löytyy luopioita, jotka ovat valmiit myymään itsensä. Sipilällä ja Orpolla on jo  kokemusta edellisen hallituksen ajalta.

Jo Kekkonen aikanaan hajoitti Vennamon puolueen suuren vaalivoiton jälkeen ja otti ”ottopojat” hallitukseen. Siinä on valmis konsepti nyt ”kolmen koplalle”.

Toivottavasti PerusSuomalaisten ehdokasasettelu on ollut tarkoin harkittu, jotta vältyttäisiin näistä massaloikista. Suurimman puolueen asema ei riitä persuille, pitää saada ehdoton enemmistö nyt tai seuraavissa vaaleissa.

3 Replies to “Salaliittoteoria vaalien varalle?”

  1. Liittovaltiofanaatikkojen hilluminen aiheuttaa sosiaalisen tilauksen patrioottipuolueen suosion kasvulle.

    Parempi tietysti olisi, etteivät liittovaltiofanaatikot ja muut kansallisvaltiovihamieliset ollenkaan hilluisi. Paras keino estää PS:n kasvu olisi jakaa tuomioita kansallisvaltiovihamielisistä puheista ja kirjoituksista.

  2. ”Jo Kekkonen aikanaan hajoitti Vennamon puolueen suuren vaalivoiton jälkeen ja otti ”ottopojat” hallitukseen.”

    Rolf, sotket varmaan SDP:stä 1950-luvulla irtaantuneeseen ryhmään, joka todella pääsi hallitukseen. Skogilaiset eli sittemmin TPSL, jota Neuvostoliitto tuki rahallisesti.

    SMP:stä sensijaan irtautui 1972 vaalien jälkeen 13 kansanedustajan ryhmä. He saivat puoluetukirahoituksen mukaansa ja muodostivat Suomen Kansan Yhtenäisyyden puolueen (SKYP), joka tuki Kekkosen valintaa poikkeuslailla presidentiksi vuonna 1973.

  3. Tämänhän näkee jo puolueiden mielipidekyselyissä. Vassarit ja oikeisto on liittounut PerusSuomalaisia vastaan. Siinä nähdään ettei Suomessa ole oikeasti vasemmistoa ja oikeistoa, sama maali näillä on, pitää yhdessä valtaa tai jos ei yhdessä niin toinen pitää vallan, mitään uutta ei haluta jakamaan valtaa.

Kommentoi