Sampo Terhon viime hetken huipputarjous

Terho lupasi eilen illalla Ylen vaalitentissä, että 100 uutta ”Hornettia” se pitää olla. Nyt kysytään, oliko Terho pikku kännissä vai muuten hassuttelutuulella? Mistähän se Terho ottaa ne rahat, kun monien mielestä 60 on jo liikaa.

Terhon puheet ovat kuin hukkuvan hätähuuto.

17 Replies to “Sampo Terhon viime hetken huipputarjous”

 1. Kieltämättä vähän markkinahumua tuossa.

  Olisivat ottaneet yhden kovan keihäänkärjen, esim. ansiosidonnaisen maksaminen tasa-arvoisesti kaikille. Se olisi voinut herättää.

 2. Tulihan tuo viimeinenkin tentti katsottua ja kyllä aika hajanainen kuva jäi mieleen, mutta demareihin ja vassareihin smurffeja vaikuttaa yhdistävän se, ettei hintalapuilla ole niin väliä.

 3. Kyllähän Sammon puolueen tulevaisuus aika harmaalta näyttää mutta puheessaan pidin siitä että arvostaa perhettä koska niin teen itsekkin. Elo ilman lapsia omaan uraansa ja vapauteensa panostaen on mielestäni jotenkin luonnonvastaista ja ainakin pidemmän päälle tyhjää.

 4. Tarkennan: Terho halusi ostettavan nyt ne 64 kpl, joista on tehty tarjouspyynnöt ja saatu alustavat tarjoukset. Mahdollisesti sitten 2020- tai 2030 luvulla lisää aina yhteensä sataan saakka.

  Se on aivan asiallinen tavoite.

 5. Puoluejohtajien penaalissa Terho ei ehkä ole ihan sieltä terävimmistä kynistä. Toki Halliksen ex-fanipojan asema uuvattien puikoissa ei ole ihan helppo.

 6. Suomella ei ole tarpeeksi hävittäjä lentäjiä, ei halleja hävittäjille, ei tarpeeksi huoltomahdollisuutta 100 hävittäjälle, järjestelmä on laskettu 64 kpl mukaan.

  Vaikka saisimme ilmaiseksi loput yli 64 kpl määrän hävittäjät eli lukumäärä nousisi 100 kpl ei meillä ole rahaa. Rahaa olisi jos Kokoomus,Keskusta ja SDP ei tuhlaisi kansalaisten verorahoja haittamaahanmuuttoon.

  1. Ja halleja ei voi rakentaa eikä lentäjiä kouluttaa? Eipä tietenkään, koska Jussi Halla-aho (rauha olkoon hänen päällänsä) ei sitä ehdottanut.

   1. Suomessa on jopa ydinpommin kestäviä luolia hävittäjillemme. Hajasijoitus vaikka paljaan taivaan alle on kuitenkin avainasia. Se pitää tehdä ajoissa ennen Venäjän seuraavaa hyökkäystä Suomen kimppuun.

    Hävittäjiä tarvitaan varastoon myös korvaamaan väistämättömästi sodassa tulevia tappioita. Niitä pitää kierrättää varastosta käyttöön ja taas varastoon.

 7. Niin – siniset on PS kevyempi versio. .hupaa riitti ja onko politiikka aina niin vakavaa oltava mutta todelliset päätökset : Vaikuttavat kaikkiin kansalaisiin, tavalla tai toisella.

 8. Minäkin tulin katselleeksi eilen se Tehon hiillostuksen. Kaikenlisäksi muistan mitä sanottiin, niin sitten hiukan lisäänkin tuohon Juhanin täsmennykseen.

  ” Mahdollisesti sitten 2020- tai 2030 luvulla lisää aina yhteensä sataan saakka.” arvioidaan sitten mikä maailman tilanne silloin on.

  Ja miksi ei Terho saisi valehdella siinä missä muutkin puoluejohtajat?

 9. Tuo sata on vain tavoite ja vaalitäky, joka tuli siitä, kun jotkut muut puoluejohtajat alkoivat puhua, ettei hävittäjiä tarvita edes 64 kpl ja Jussi Niinistö sanoi, että mieluummin niitä saisi olla sata. Se vain kuvaa sitä, että Siniset on isänmaallinen ja maanpuolustusmyönteinen puolue toisin kuin jotkut perussuomalaiset jotka aloittavat tällaisia blogeja joiden sanoma on sama kuin kommunisteilla.

  Ja vaikka puoluekannatuksessa Siniset onkin mitätön, niin henkilökohtaisessa kannatuksessa gallupissa Jussi Niinistö ja Sampo Terho olivat kymmenen sakissa, yhtään perussuomalaista ei siellä näkynyt.

  1. Jussi Niinistö on täysin riippumatta puoluekannastaan ollut ja on hyvä puolustusministeri.

   Sampo Terhoakin olen arvostanut ja arvostan korkealle täysin hänen puoluekannastaan riippumatta.

   Niin, olen kokoomuslainen, mutta näen hyvää työtä tehneet suomalaiset puoluekannasta riippumatta.

   Kaikkia tällä foorumilla reuhaavia en arvosta kovin korkealle olkootpa heidän puoluekantansa mikä hyvänsä.

 10. Mä en tinkisi maanpuolustuksesta. Muut puolueet saanut ja saavat aikaan sen että rahaa ei tahdo riittää.

 11. Kannattaa pitää mielessä että ilmastonmuutoksen torjunta ja hössötys on pois maanpuolustuksesta. Samoin kaikki kehitysavut ja elintasopakolaisten hoivaaminen.

Kommentoi