Siniset loikkarit vaatii

On häpeämätöntä miten siniset loikkarit vaativat nyt raiskaajamamujen poistamista maasta. Vaatimus sinisiltä loikkareilta on ilmiselvä vaalitäky, joka on suuri loukkaus uhreille ja heidän omaisilleen. Heillä on ollut neljä vuotta aikaa toteuttaa hallitusohjelman maahanmuuttoa koskeva kohta, mutta he eivät ole panneet tikkua ristiin. Ministeriauton takapenkki on ollut heille tärkeintä.

9 vastausta artikkeliin “Siniset loikkarit vaatii”

  1. Mikä on ollut heidän painoarvonsa tässä hallituksessa ?

    Tuntuu siltä että toisetkin hallituspuolueet/-oppositio ( vihreistä ei taas tiedä ) ovat tulleet tässä tapauksessa perussuomalaisten linjalle näiden tulleiden tapauksien johdosta ; vaalienkin alla.

    Kuitenkin huomioidaan ettei kaikkia ”ulkoapäin tulleita syyllistetä”.

    Yleensä vaalien alla unilukkarit heräävät mutta kaikkihan sen tietävät että hallitus muodostuu useidenkin puolueiden voimalla – koitos on taas itse hallitusneuvotteluista kuin siinä pysyminen.

    Populismia vaiko rasismiako ?

  2. Aloitteella ei ole mitään laillista merkitystä, koska kaikki on jo laissa. Ongelman muodostaa palautusjärjestelmä, joka ei toimi, koska vastaanottomaa ei ota vastaan tai tilanne siellä ei salli palautusta.

    ”Sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtaja Jorma Vuorion mukaan kansalaisaloitteen ainoa muutos nykyiseen lakiin olisi oleskeluluvan menettäminen automaattisesti ja välittämättömästi tapahtuva karkotus.
    – Automaatiota ei voi lainsäädäntöön laittaa. Oikeusturva on aina oltava. Jokaisella tulee olla oikeus valittaa häntä koskevasta päätöksestä, Vuorio sanoo.

    – Valituksessa ja sen harkinnassa joudutaan pohtimaan kokonaisuutta, eli millaiset siteet henkilöllä on Suomeen. Onko hän esimerkiksi naimisissa tai onko lapsia, Vuorio jatkaa.
    Nykyisen ulkomaalaislain mukaan maasta voidaan karkottaa oleskeluluvalla oleskellut ulkomaalainen näillä ehdoilla:”

    ”Nykyisen ulkomaalaislain mukaan maasta voidaan karkottaa oleskeluluvalla oleskellut ulkomaalainen näillä ehdoilla:
    1) joka oleskelee Suomessa ilman vaadittavaa oleskelulupaa
    2) jonka on todettu syyllistyneen rikokseen, josta on säädetty enimmäisrangaistuksena vähintään yksi vuosi vankeutta tai jonka on todettu syyllistyneen toistuvasti rikoksiin
    3) joka on käyttäytymisellään osoittanut olevansa vaaraksi muiden turvallisuudelle
    4) joka on ryhtynyt taikka jonka voidaan aikaisemman toimintansa perusteella tai muutoin perustellusta syystä epäillä ryhtyvän Suomessa kansallista turvallisuutta vaarantavaan toimintaan
    Pakolaisen saa karkottaa kohdissa 2–4 tarkoitetuissa tapauksissa. Pakolaista ei kuitenkaan saa karkottaa kotimaahansa tai pysyvään asuinmaahansa, johon nähden hän on edelleen kansainvälisen suojelun tarpeessa. Pakolaisen saa karkottaa vain valtioon, joka suostuu ottamaan hänet vastaan.
    Ulkomaalainen, jolle on Suomessa myönnetty pitkään oleskelleen kolmannen maan kansalaisen EU-oleskelulupa, voidaan karkottaa maasta vain, jos hän muodostaa yleiselle järjestykselle tai yleiselle turvallisuudelle välittömän ja riittävän vakavan uhan. Karkottamisen kynnys on korkeampi, jos unionin kansalainen on oleskellut maassa vähintään kymmenen edellisen vuoden ajan tai jos unionin kansalainen on alaikäinen.”

    1. Totta – palautusjärjestelmä on yksi akilleenkantapää.
      Eikä täysin voi sivuuttaa kokonaisuuttakaan tästä ”baletista”,ettei syytetän barbaarisuudesta.

      Rikollisuus eri väkivaltatekijöineen kuin sopeutumattomuus maamme yhteiskuntaan,ei kyllä puolla tänne jäämistä.

  3. Juhanin viittaus osoittaa sen ettei maahan pitäisi ottaa kevyin perustein ja se on ollut perussuomalaisten tahto, jonka puolueesta loikanneet vesittivät omalta osaltaan ja nyt populistisesti katunevat?

    1. … on ollut, on ollut, messuaminen ei tähän päivää mitenkään auta eikä persujen politiikka tätä ongelmaa mitenkään pysty ratkaisemaan. Se tekevät nykyinen ja tuleva hallitus yhdessä, jossa persut eivät ole mukana.

  4. Jos palaa niin kaikille tulee selväksi politiinen pellenleikki jota siniset ovat tehneet samalla menee myös perussuomalaisten kannatus joka nyt on ollut hiukan nousu suunnassa .
    Hillo tolppa on nyt nuoltu juurta myöden hillosta puhtaaksi ja siniset saa mennä minne kuuluukin romukoppaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *