Suomen huono herraonni jatkuu

Mistä johtuu, että huono herraonni jatkuu jatkumistaan? Se johtuu suomalaisesta korruptiosta, jota kutsutaan meillä ”maan tavaksi”, jonka käyttövoimana on hyväveli-verkostot.

Esim. nyt toimii hallitustunustelijana demareiden ja SAK:n yhteinen pääministeriehdokas, joka on paras mahdollinen heidän leiristä, mutta huonoin koko Suomen kannalta.

Jos haluttaisiin paras pääministeri nykyisistä poliitikoista, olisi Jussi Halla-aho ylivoimaisesti paras, mutta hän ei ole hyväveli-verkostojen suosiossa.

Suomea halutaan siis edelleenkin johtaa keskinkertaisuuksien johdolla ja tulokset ovat sen mukaisia. 

Sanotaan, että millainen kansa, sellaiset ovat johtajat. Suomessa on korkea koulutustaso, mutta se  ei takaa korkeaa älykkyystasoa. Suomen kansa on edelleen junttikansaa ja  aukoriteettiuskovaista. Media manipuloi ja aivopesee kansaa ja kansa käyttäytyy kuin robotit median ohjausessa.

Muutos parempaan saadaan vasta sitten, kun yhä useampi kansalainen oivaltaa, että muutos on mahdollinen vasta siten,kun kansa vaatii sitä.

17 Replies to “Suomen huono herraonni jatkuu”

 1. Suomessa demokratia on vain paperilla. Ei toimi todellisuudessa. Kuten Halla-Aho on sanonut.. Kolmen suurimman puolueen pitäisi olla hallituksessa koska kansa ne on sinne äänestänyt.

  Mutta ei, vaan nyt alkaa hyväveli porukoiden kyräily ja sovitaan kokkareiden, sdp:n. vihteiden ja rkp:n kanssa kuinka voidaan vastustaa PS puoluetta.

  Halla-Aho ihmetteli myös mm rkp:n mahdollisuutta olla hallituksessa vaikka vain murto-osa suomalaista äänesti heitä, tämähän on vallan muuta kuin demokratiaa, vähemmistö puolue voi Suomessa saada ministeripaikan ja päätäntä vallan…

  Eli oikeastaan on ihan sama äänestitkö vai et koska kabineteissa on sovittu ketkä tekee päätökset… Todellinen ryssälä tämä Suomi nykyään.

  1. ”Halla-Aho ihmetteli myös mm rkp:n mahdollisuutta olla hallituksessa vaikka vain murto-osa suomalaista äänesti heitä, tämähän on vallan muuta kuin demokratiaa, vähemmistö puolue voi Suomessa saada ministeripaikan ja päätäntä vallan…#

   Lipponen sanoi, ettei nationalisteille saa antaa tuumakaan periksi, joten ei kai etnonationalisteja ainakaan hallitukseen pitäisi ottaa.

   1. Katainen rinnastaa erkoopeeläiset terroristehin?

    https://www.suomenuutiset.fi/komissaari-katainen-rinnastaa-nationalistit-terroristeihin-vaittaa-kansalaisten-vaativan-eun-integraation-syventamista/

    ”Ylen Ykkösaamussa vieraillut Suomen entinen pääministeri, nykyinen EU:n komissaari Jyrki Katainen perusteli EU:n integraation syventämistä kansalaisten vaatimuksilla. Hän löylytti nationalisteja ja populisteja rajusti rinnastamalla nämä Brysselin terrori-iskujen tehneisiin ”kotibelgialaisiin”.

    Jyrki Katainen totesi, että sekä terroristit että nationalistit horjuttavat eurooppalaisia arvoja.”

    ——————————

    Erkoopeen etnonationalistit ja terroristit horjuttavat suomalaisia arvoja, jos Kataisen logiikkaan uskomme.

    1. Erkopee ei edistä suomalaista integraatiota. Jälleen kiihkoisaan etnonationalistien eduskuntaryhmään liittyy Kataisen terroristiin vertaama nationalisti Ahvenanmaalta sabotoimaan suomalaista integraatiota.

     Yksi mahdollisuus on, että Katainen ja Lipponen ovat niin sanottuja ”kaistapäitä” eli heidän humeetivellissään on useita kaistoja, joiden välillä ei ole tietoliikenneyhteyksiä?

     1. Meillä persuilla taas ovat humeetivelliasiat kondiksessa, koska olemme ottaneet myönteisen kannan kaikkiin kansallisvaltioihin ja tiedämme, että etnonationalististen ryhmien lisääminen kansallisvaltioiden sisällä on omiaan hajoittamaan näiden valtioiden yhtenäisyyttä.

      Me ymmärrämme myös sen, että EU -liittovaltio ei tule ikinä onnistumaan, koska kansallisvaltioita on liikaa. Ja ne kansallisvaltiotkin ovat joutumassa sekasortoon multiculturalismi -opin seurauksena.

      Lipponen ja Katainen saattavat olla meihin verrattuna älyltään vajavaisia. Parempi olisi kun pitäisivät pienempää suuta.

 2. Suomi ei enää pitkiin aikoihin ole ollut demokratia muuta, kuin juhlapuheissa. Suomessa vallitsee puoluediktatuuri, jota pönkittää etujärjestöt ja jotka de facto päättävät Suomen asioista pitkälle. Puolueet ovat vain etujärjestöjen jatkeita ja polittisia siipiä. Vahvoista etujärjestöistä mainittakoon SAK, EK, Perheyritysten liitto, MTK ja ruotsinkielisten rikkaat säätiöt.

  Kansanvallasta ei voi puhuakaan, sillä etujärjestöille epämieluisat kansansuosikitkin eliminoidaan vallasta, Esim. persujen eristäminen. Pitäisi saada vaaleissa ehdoton enemmistö, niin sitten voisi jotain muutosta tapahtua. Siihen pitää nyt tähdätä tekemällä persuista todellinen isänmaallinen kansaliike Talvisodan hengessä. Kyseessä on perimmältään Suomen itsenäisyystaistelu.

  Nykyiset valtapuolueet pitää osoittaa kansalle ”oman pesän likaajina”samalla tyylillä, kuin ”ketutusvideo” on. Nyt ei auta muu, kuin kova kovaa vastaan ja tuumaakaan ei anneta periksi.

 3. Demogratian halventamista oli jo viime hallitus jossa istui 5 ministeriä noin prosentin kanatuksella. Heidät tosin kansa pudotti vaaleilla eduskunnasta, mutta oppiko valtaapitävät korruptionsa seurauksista? Näennäissatasellako valtaa?

 4. Millähän mittareilla Rinne olisi paras demari pääministeriksi? No on vanhahko on mies ja AYn suuri ystävä mutta mutta.
  Miksei valovoimainen ja sanavalmis nuori nainen Sanna Marin tai Lindtman joka nuoremmasta iästään huolimatta on omaksunut vanhanaikaisen kaikkea vastaanpanevan ja happaman tavan olla demari. No nämä piirteet lienevät vahvasti idulllaan jo MMarinissakin.

 5. SDPeen valinta puheenjohtajaksi kahden porvari johtajan jälkeen ei miellytä kun nyt ei mennä kokoomuksen ohi oikealta eikä suostuta ihan mihn vaan
  siinä syyt terv tepivaari

  1. Tepin usko Anaan on kova.
   Sillee ku vilkasin vappupuhetta ni Ana o kääntäny takkinsa iha totaalisesti.
   Ennen hä oli vain ja ainoastaan kavereille hyvä ??
   Nää menneen jäljet o iha kamalat mutta sekös Anaa hidastais??

 6. ”Suomen kansa on edelleen junttikansaa”

  Suomalaiset ovat juntteja mitä vähimmässä määrin verrattuna muihin kansoihin. Itsetietoisuuden puute on suurin heikkous.

  1. Usein itsenäisyystaistelu johtaa sotaan. Englannin tilanne on kuitenkin vielä rauhallinen, koska Bryssel ei ole ryhtynyt lähettämään ohjuksia tai pommikoneita.

   1. Unionissa on nyt meneillään namusetävaihe. Sitten kun valtiot on saatu vangituksi liittovaltioon, aletaan käyttää pommikoneita itsenäisyyteen pyrkiviä kohtaan. Tällaista on maailman meno.

  1. Tampere sai Kokoomukselta ihan avokättä naamalle… 🤣

   ”Erityisen pahoillaan Niinistö on Tampereen lähellä sijaitsevan Kaitasuon kohtalosta. Kun soita ei suojeltu pakkolunastuksin, suolle myönnettiin turpeenottolupa.

   – Se oli kaunis, arvokas, noin 9 000 vuotta vanha suo. Sanni Grahn-Laasosen ansiosta se on ikuisiksi ajoiksi tuhottu, Niinistö syyttää.

   – Sanni-Grahn-Laasonen ei välittänyt pätkääkään uhanalaisista lajeista, vaan keskittyi pintatason poliittiseen spinnaukseen ja siihen, miltä asiat näyttävät julkisuudessa. En keksi juuri halveksuttavampaa tapaa toimia, eivätkä hänen myöhemmät toimensa ole palauttaneet uskoa hänen politiikan teon tapaan. Ainakin Sanni Grahn-Laasosella on ollut pokkaa. Seuraavaksi olikin sitten aika unohtaa koulutuslupaus, Niinistö tylyttää.” (MTV)

Kommentoi