Suomen islamisoitumisprosessi on menossa

Hyvänä esimerkkinä Suomen islamisoitumisprosessista on se, että yhä useammassa kunnassa on islamilaisia kunnanvaltuutettuja.  Helsingissä on jopa apulaispormestarina islamilainen nainen, jonka vastuualueena on mm. kulttuuri. On vaikea kuvitella, että islamilainen pormestari edistää ja ylläpitää suomalaista kulttuuria ja perinteitä.

Myös mediassa on alkanut esiintyä yhä enemmän islamilaisia. Esim. Ylen aamuohjelman ”jälkiviisaiden” yksi jäsen on islamilainen nainen. Samoin Ylen keskusteluohjelmissa on alkanut esiintyä islamilaisia enemmän ja enemmän.

Islamilaisten osuus on vielä toistaiseksi suhteellisen pieni, mutta se kasvaa kaiken aikaa, jos ei tehdä ratkaisevaa muutosta haittamaahanmuuttoon.

Vaikuttaa siltä, että erikoisesti demarit hyysäävät islamilaisia ja niinpä nytkin lähestyvissä vaaleissa on demareiden ehdokkaina useita islmalilaisia. Edellä mainittu H:gin apulaispormestari on virassa demareiden mandaatilla.

 

7 vastausta artikkeliin “Suomen islamisoitumisprosessi on menossa”

  1. Myös Ev.lut kirkko on edistänyt islamin leviämistä, siksi erosin.

  2. Nää levittäjät on kilttejä kun heitä on vähän. Mutta katso mitä muualla tapahtuu.
    Kun pohja on tehty niin sen jälkeen ei sallita muita. Jos kerran liityt niin eroaminen tarkoittaa kuolemaa.

  3. Myös eduskunnassa on ainakin yksi islamilainen, joka on alkujaan turkkilainen. Hän edustaa Vihreitä. Tulevissa vaalissa voi tulla lisää, kun demareilla onuseita muslimeja ehdokkaina. Muslimi voi mennä läpi vaikka oma äänimäärä ei riittäisi, jos valiliitto saa tarpeeksi ääniä. Vaalijärjestelmä on sellainen.

  4. Vihreiden muslimi käyttäytyi tänään Iltasanomien suuressa vaalitapahtumassa, kuin islamilaiset jo olisivat vallassa Suomessa. Onneksi keskustelun vetäjä vaiensi kaverin tylysti mutta päättäväisesti. Ja Huhtasaari sai parhaat aplodit.

  5. Kelan ja monen sairaalan palvelut on näyttötaululla arabian kielellä, henkilökunta on filippiineiltä, ryssän maalta tai naurusaarilta, viittomakielellä menee ”sairaskertomukset” 🤣. Hyvin menee. Valinnavapaus todellakin toteutuu.

Kommentoi