Tämä ei ole pieruhuumoria vaikka puhe onkin piereskelemisestä

Lisää kevennystä tänne tiukkapipoisten sakkiin.

Piereskeleekö kumppanisi sängyssä? Älä syytä häntä, sillä tavalle ei välttämättä voi mitään. Juttu on Terveys ja Hyvinvointi- lehdestä.

Näinhän se on valitettavasti. Monella avioparilla on varmasti kokemusta kumppanin piereskelystä. Tunnen pariskunnan, joiden piti muuttaa eri makuuhuoneisiin nukkumaan asian vuoksi.

Kun  tuli aika hieman helliä kaveria oli sovittu,  että se joka ensimmäisenä kaipasi hellyyttä tuli kutsumaan kumppanin omaan makuuhuoneseen. Joskus kävi niinkin, että kumppani meni toisen luo kysymään kutsuitko sinä minua. Tapansa kullakin. Pääasia, että onni ja autuus vallitsi liitossa piereskelystä huolimatta.

7 vastausta artikkeliin “Tämä ei ole pieruhuumoria vaikka puhe onkin piereskelemisestä”

  1. On vaan tosi asiaa että pantattu pieru onterveydel haitallinen asia ja nukkuessa tullut pieru on asia jolle ei nukkuja kyllä voi yhtään mitään terv tepivaari

  2. Ja kyllä ravinnolla on suuri osa myös pierujen määrään ja varmaan hajuunkin terv tepivaari

  3. Olen kuullut tästä sellaisen version jossa mökin akka ja ukko nukkuivat eri huoneissa kuorsausongelmien vuoksi. Olivat sopineet että jos jommalla kummalla tekee mieli niin viheltää merkiksi asiantilasta.

    Aika hyvin se toimi mutta usein kävi niinkin että kun vihellyksiä ei ollut päiväkaisiin kuulunut niin ukko yöllä kömpi akan ovelle ja kysäisi että mahdoitkos sinä viheltää.

  4. Joku viisas kirjoitti, että parivuode=aviovuode on suurin syy avioeroihin. Ihan nuorena se on kyllä nopea ja panuvarma, mutta kokemuksen myötä jopa haitallinen parisuhteelle.
    Toinen lukee, toinen katselee tai kuuntelee ääniradioita korvin- ei napein tai kuulokkein, katselee telkkaria, toista valvottaa uutiset, toinen kieriskelee, toinen piereskelee, toinen kuorsaa, toinen käy kusella. Pienessä makuuhuoneessa huono ilmanlaatu kahdelle. Kuinka siinä toinen voi hyvät unet saada?
    Itse ratkaisimme asiat jo kauan, kauan sitten. Molemmilla on omat huoneet ja vuoteet ja koneet, mutta on myös yksi iso parivuode. Kumpikaan ei kuorsaa, mutta olemme eri tavalla virkkuja. Minä nukun ajoissa, ja olen oikea aamuvirkku, vaimo lukee ja valvoo ja herää vasta kuudelta.

    Kyllä sitä on ihan eri olo virkeänä kömpiä toisen huoneeseen omista oloistaan.

    Kun käymme huonekaluosastoilla joskus katselukierroksilla vitsailen että, ai jaa, tuossa on tuo avioerosänky. Myyjä on huuli pyöreänä, että mitä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *