10 Replies to “Tässä esimakua tulevista vaalitenteistä”

 1. Aika typerää tuoda menneet presidentinvaalit tähän, eduskuntavaalit on aivan eri juttu.

  Toki Huhtasaari tulee mokaamaan aivan samalla tavalla. Aina kun Huhtasaari avaa suunsa, muutama sata persua kuittaa itsensä ulos…

 2. Mene sinä Marko vain rettelöimään äärioikestolaisten kaveriesi kanssa.

  Älä tuhlaa patruunoitasia tai pimeänäkölaitteitasi minuun.

  1. Kukaan ei rettelöi ja kuinka Perussuomalaiset voisi olla oikeistoa kun taannoin Juhani Putkinenkin väitti heitä vasemmistoksi, kiistele hänen kanssaan…

 3. En halua kiistellä kenenkään kanssa, älä sinäkään pikku mies Savosta suotta haasta.

 4. Pysykööt persut pois noista tenteistä, kun eivät siellä osaa muuta sanoa kuin yhden sanan ”mamu”. Muut saavat väitellä asioista.

  1. Näyte vaalitentisstä on pätevä osoitus siitä, mitä tuleman pitää. On turha selitellä. Olen elämässäni nähnyt niin monta vaalitenttiä, että katson olevani pätevä arvioimaan, milloin tentittävää kohdellaa aiallisesti ja kohteliaasti, mutta tiukasti ja milloin on vai tarkoitus saattaa tentittävä huonoon valoon. Tämä näyte on osoitus jälkimmäisestä. Toimitta ei saa tuoda esiin omia mieltymyksiään ja politikoida, kun hän tekee työtään tentijänä.
   Näyttöä on jo nyt riittävästi siitä, että kevään vaalitentit eivät tee poikkeusta aikaisempaan. Persuja sorsitaan ja hallituspuolueita suositaan. SE on suomalaista tasa-arvoa.

Kommentoi