”Ulkomaalaistaustaiset” miehet ammuskelleet Turussa

Kun media kirjoittaa ”ulkomaalaistaustaiset”, niin olemme jo oppineet yhdistämään termin maahanmuuttajiin. Miksi media ei sano mistä maasta nämä rikolliset ovat? Miksi rikollisia suojellaan, mutta ei uhreja?

Kun keskellä päivää ammuskellaan, niin se jos mikään lisää kantasuomalaisten turvattomuutta.

Taas taisi tulla lisää kannattajia Perussuomalaisille.

Jaa käyttäen:


31 Replies to “”Ulkomaalaistaustaiset” miehet ammuskelleet Turussa”

 1. Rikollisia suojellaan aika yleisesti.
  Rikollisen oikeusturva on aina ensisijainen asia – uhrin oikeusturvasta ei ole väliä.
  Ulkomaalaisten rikosten uutisoinnissa pyritään piilottelemaan tekijöiden kansallisuuden kertomista, etteivät suomalaiset vain syyllistyisi rasismiin tätä kansallisuutta vastaan – riippumatta siitä, kuinka merkittävästi tietty kansallisuus syyllistyy rikoksiin ja erityisesti seksuaalirikoksiin.

 2. Ammuskelu tapahtui eilen illalla. Poliisi on pidättänyt viisi henkilöä. Ammuskelu tapahtui koulun lähellä. Tällaista täällä nyt tapahtuu Suomessa, kun ei kuunnella Halla-ahoa, joka tietää mistä puhuu.

 3. Huom! Yle ei ole vielä kertonut mitään koko asiasta. Mistä se kertoo?

 4. Aivan mahtavaa. Kuten minä sanoin tämä haittamaahanmuuttaja sakki pistää äänestäjät Perussuomalaisten puolelle. Näin ne äänet tulee. Nyt ei kannata muuta kuin odottaa lisää…

 5. Sattupa sopivasti, samalla kun Turussa riehutaan niin samalla IRAKILAINEN mies on oikeudessa puukottamisesta:

  Pöyristyttävä valvontakameravideo: Mies puukotti ex-vaimoaan kesken koulupäivän ja istuutui sohvalle odottamaan poliisia https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005961303.html

  Voi todeta että haittamaahanmuutto on todellista.

 6. Kyllä persut ovat masentava porukkaa; nauttivat heti, kun joku mamu tekee rikoksen.
  Paras alkaa kuvata noiden kantasuomalaisten kidutuksia, perheväkivaltaa, murhia ja sarjahukutuksia ja kuristajia jne… Näistä persut ovat hiljaa.

  1. Niin. Jos 2015 eräs J Sipilä ei olisi toivottanut Suomeen tervetulleeksi 30 000 sandaaliäijää niin meillä ei olisi tälläisiä uutisia.

   Kenestäkään nämä uutiset ei ole varmasti hyviä. Todellisuus vain on nyt tätä.

   Lisää häiriökäyttäytymistä näiltä reppanoilta on tulossa varmasti. He toimii sytykkeenä Perussuomalaisten äänisaaliin nostoon. Kiitos vain haittamaahanmuutolle. Semmottii.

  2. Ei kyse ole nauttimisesta muualla kuin kaltaisesi persukammoisen korvien välissä.
   Kyse on tosiasioista, mitä nämä kyseiset tekijät edustavat, ja siitä, että noiden elintasoturvisten syyllistyminen rikoksiin on väkimääräänsä verrattuna moninkertaista kantasuomalaisiin verrattuna.
   On myös tosiasia,että vain sokea ”suvaitsevainen” pitää näitä rikoksia ”yksittäistapauksina”, joihin taustalla ei ole mitään vaikutusta, vaikka tilastollisesti selvästi tuo kansallisuuteen johtava riippuvuus löytyy.
   Suomi ei todellakaan tarvitse yhtään lisää rikollisuuteen taipuvaa sakkia, vaikka ”suvaitsevaiset” kuinka huutavat rasismista.

  3. Ai juu, kyllä kantasuomalaisetkin.

   Olet kuitenkin tapasi mukaan väärässä mitä tulee persuihin, mutta sitä ei yllätyksenä voi pitää.

   Jatka kuitekin valitsemallasi linjalla, sitä on ihan huvittavaa seurata.

 7. Marko, tuohan Siplän juttu ei ollut mikään juttu kokonaisuuden kannalta. Sillä ei ollut mitään merkitystä kuin hetken persujen leirissä kunnes paikka todettiin turvattomaksi. Arvaas- miksi ?

  1. Potaskaa Karjalainen.
   Kun maailmalla uutisoidaan laajasti,että Suomen pääministeri lupaa oman kotinsakin tulijoiden käyttöön, se todella antaa ruusuisen kuvan Suomesta elintasoturistien kultamaana ja yllyttää nimenomaan tulemaan Suomeen.
   Täytyy olla joko tyhmä tai ”suvaitsevainen”, jos muuta väittää.

   1. Maailma uutisoi, mitä tykkäsi. Sipilän taloa sinänsä ei todettu turvattomaksi, vaan Kannus, jossa tämä talo sijaitsi oli turvaton paikka uusille asukeille vihamielisen ympäristön vuoksi.

    1. Kyllä Kannus on ihan turvallinen. Tässä on Sipilä käyttänyt vilunkia. Itseasiassa jokainen Suomen kylä ja kaupunki on maahanmuuttajille turvallinen… niin pitkään kuin ollaan talon ja maan tavoilla.

    2. Mutta Sipilähän tarjosi Kempeleen taloaan… Kaikkihan sen tietää. . Sitten sopivasti möi sen ettei tarvinnut tarjotakkaan…

     1. Oho, vai on joka kylä ja kaupunki turvallinen ? Nyt Oulun mamut ovat paenneet maan alle; ihan kunnon kansalaisetkin. Jopa hieman ulkomaalaiselta näyttävät kantasuomalisetkin saavat pelätä – keitähän ?

      1. Mamut voi mennä kotiinsa… Ei Suomessa ole kenenkään pakko olla jos tulee jännäkakka housuun…

      2. Olisikohan se syy ihan niiden raiskaajien eikä tavallisten kansalaisten?
       On aivan tavallista ja ymmärrettävää, että ihminen muuttuu epäluuloiseksi ja alkaa suhtautua kielteisesti ryhmään, minkä edustajat syyllistyvät jatkuvasti rikoksiin.
       Sinun on turha syyttää tavallisia kansalaisia Karjalainen siitä, että joidenkin törkeät rikokset saavat kansalaiset reagoimaan, mutta sinun mielestäsi vika on aina suomalaisessa.

 8. Olisiko tällä jotain tekemistä asian kanssa…

  ”Turun keskustassa pimeiden taksien invaasio – Taksiyrittäjä: Jopa 50 autoa, osa kuljettajista aseistautunut, poliisi katsoo sivusta!” (Turkulainen)

 9. Tuskin noilla lehdillä on tarkempaa tietoa mistä joku ”ulkomaalaistaustainen” on. Ei sitä naaman väristä näe. Selviihän tuo aikanaan kun tuomiot tulee.

 10. Eemeli, älä ole naivi. Kyllä se heti tiedetään ketä on kysymyksessä, mutta siitä vaietaan, kun se ei sovi valtaeliitille ja sen äänitorvelle Ylelle.

 11. Media vielä ”suluttaa” ehkä tarkoituksella kun ei ole sitä lainvoimaa,eivätkä kansalaisetkaan saisi öljyä laineille.

  Joten ei laukalle erästä lainaten,eikä kaikki ole sitä populismia. Toisaalta eikös populismi ole kansanomaista sen perusjuurista lähtöisin elävää live-elämää.

 12. Paljon ’pitäisi’ tehdä.. Sipilä ja Risikko ..

  Ministeri Risikko esitti äskettäin lakien muuttamista niin, että pysyvän oleskeluluvan saanut pakolainen voitaisiin karkottaa.
  [ Muuten mikä on pysyvä oleskelulupa? – kuulostaa automaattisesti odotettavissa olevalta kansalaisuudelta.]

  ”Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) tuomitsee Kempeleen raiskauksen ja haluaa selvittää mahdollisimman pian, pitääkö lakeja muuttaa.

  ****
  Pääministeri Sipilä järjesti kriisikokouksen Kempeleen raiskauksesta
  Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) tuomitsee Kempeleen raiskauksen ja haluaa selvittää mahdollisimman pian, pitääkö lakeja muuttaa. Sipilä kutsui tiistaina koolle hätäkokouksen, jossa ovat mukana oikeusministeri ja sisäministeri.

 13. Haittamaahanmuuton rikokset lisääntyy Oulussa!

  https://yle.fi/uutiset/3-10592908

  Oulussa on ilmennyt uusia alaikäisiin kohdistuneita seksuaalirikosepäilyjä – kolme ulkomaalaistaustaista kiinniotettuina
  Teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana.

  Seksuaalirikokset11.1.2019 klo 16:40päivitetty 11.1.2019 klo 16:47

Kommentoi