Valtamediia vaikenee osa 2

Olin väärässä, valtamedia ei vaikene Johanna Vehkoon syytejutussa. Päinvastoin valtamedia puuttuu oikeudenkäyntiin tavalla, joka ei kuulu oikeusvaltioon.

Miksi valtamedia sotkeentuu oikeudenkäyntiin. Siksi, että syytettynä on valtamedian oma tyttö. Ei nimittäin olisi kunniaksi valtamedialle, jos sen edustaja tuomittaisiin kunnianloikkauksesta, kun valtamedia lietsoo kaiken aikaa itse vihapuheen perään.

Valtamedia on ottanut hiljalleen valtaa itselleen, joka onkin loogista, kun valtamedia on sitoutunut Bilderberg-salaseuran journalistiseen linjaan. Siinä linjassa aivopesu ja manipulointi ovat ykkössijalla. EU, joka on mainitun salaseuran luomus on aivopesu  tärkeällä sijalla, kun liittovaltiota rakennetaan.

Kaikki toisinajattelijat, joiden joukko kasvaa kaikissa EU-maissa on vaiennettava.

Juuri tulleen tiedon mukaan on yksi persu kansanedustajaehdokas joutunut hyökkäyksen kohteeksi. Auton sivu on naarmutettu ja siinä ollut vaalimainos on tuhottu. Samaan aikaan H:gissä on hyökätty persujen vaalitoimistoon ja ikkunoita rikottu.

Jos tämä saa jatkua, ilman että poliisi  tarttuu asioihin tehokkaasti on kyseessä sodan julistus persuja vastaan.

Elämmekö enää oikeusvaltiossa vai olemmeko jo siirtyneet vanhaan villin lännen malliin, jossa se joka ehtii ensin ampua ampuu?

2 vastausta artikkeliin “Valtamediia vaikenee osa 2”

  1. Valtamedia kuvittelee olevansa asemassa, missä päätetään tuomioistuimen puolesta tuomio omaan sakkiin kuuluvalle toimittajalle.
    Alkeellisinkin etiikka, mikä valtamedian toimittajilta näyttää puuttuvan, edellyttäisi, että kantaa otetaan tuomion jälkeen eikä yritetä painostaa tuomioistuinta noin törkeästi.
    Toivottavasti tuomarit ottavat painostuksesta neniinsä ja antavat kunnon tuomion.

Kommentoi