Kakarat kiukuttelevat – vaativat vastuuta ilmastosta vain muille kuin itselleen

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0cc31be6-2ae6-4055-ab76-9ec41622dd63

”Ilmastolakossa olleet koululaiset suuttuivat Sari Essayahin puheista: Nosti esille paljon vaatteita ja kännyköitä ostavat nuoret – ”Vastuunpakoilua””

Kakaroita kiukuttaa, kun heidän itsensäkin pitäisi tehdä jotain eivätkä voi siirtää vastuuta pelkästään muille.

 

4 vastausta artikkeliin “Kakarat kiukuttelevat – vaativat vastuuta ilmastosta vain muille kuin itselleen”

 1. Tulee mieleen mm 70-ja 80-luvun nuoret joita eräät patisteli marssimaan ”rauhan puolesta” ja kuinka Reagan ja länsi oli pahoja kun niillä on niitä atomipommeja. Kun aikuisiin ei voitu vaikuttaa niin vaikuttivat aikoinaan juuri lapsiin.

  Nyt tämä nuorten marssi ilmaston puolesta on niin tekopyhää paskaa kuin olla ja voi, Kokoomuksen Mykkänekin oli siellä portailla huutamassa ilmasto iskulauseita, kalastelmassa ääniä… 🤣🤣🤣, sama koski monia muita puolueita. Perussuomalaisia tuossa huumassa ei näkynyt, kiitos siitä.

  ”Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) kehui nuorten toimintaa ja kertoi Eduskuntatalon edustalla kuvaamallaan Twitter-videolla, ettei olisi kuukausi sitten uskonut, että Eduskuntatalolla on tuhansia nuoria ilmaston takia. Hän lupasi, että lakolla on vaikutusta”

  Lähde:

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/64cb7c69-cfea-4ee3-8bf8-e0b1a787a565

 2. Mykkäsen olisi pitänyt kiitellä, että että teräväpäisiä ipanoita olette, kun näin annatte ymmärtää luopuvanne lentelystä kuin päättömät kanat, ettekä mangu sähkövempeleitä, ettekä vaadi joka päivä uusia riepuja.

 3. Meillä on fiksuimmat nuoret kautta kirjoitetun historian ja Sari ”perhearvo” Essayah haluaa moittia nuoria siitä että he ostavat kestäviä tuotteita halpatuotteiden sijaan.

  Meinaan kiva trivia: Iphone on monine ongelmineen äärimmäisen pitkäikäinen puhelin ja on hyvin yleistä että näkee yli 5-vuotiaita iipuhelimia nuorilla. Sen sijaan että ostettaisiin kiinalainen halpamalli kerran vuodessa.

  Nuoret puhuvat todellisesta ongelmasta. Se ansaitsee kohtuullisen suuren määrän hatunnostoja jo yksistään sen takia että nuoret tiedostavat asioita. Tietenkin ratkaisu on oma juttunsa. Vaan myös heidän osoittama kaksinaismoralismi on myös todennettu: poliitikot eivät tee mitä äänestäjät haluavat.

Kommentoi