8 vastausta artikkeliin “Valtion budjetti vuodelle 2019”

  1. Juu, siinä on sitä ilmaista rahaa jaettavaksi. Tuo pakolaisraha ei lopu ja tyrehdy ikinä, onko sitä varten oma painokone kun muualla säästellään euronkin korotuksista puhumattakaan vaikka Hurstin avustuksista.

    Kohta olemme maksaneet haittamaahanmuutosta n 2 000 000 000 € eikä tunnu missään. Huom… Jostain Kokoomus ja Kepulit on säästäneet Sinisten kanssa jotta moinen summa saadaan yleiseen käyttöön kunniakansalaisille.

    Muistakaa ketä äänestätte keväällä 2019…eli kohta.

  2. Tullaan tähän tilanteeseen nopeammin kuin tajutaan. Tiedättekö paljon tuo summa sitten on ja mistä se otetaan. Tämä sakki ei juuri työllisty… näin on käynyt jo Ruotsissa:

    ”Ruotsalaisille vanhemmille syntyneitä ruotsalaisia on enää n. 68,5 % väestöstä.

    Suurimmaksi ulkomaalaisryhmäksi ovat nousseet syyrialaiset – muita kovia nousijoita somalialaiset, turkkilaiset, afganistanilaiset, eritrealaiset.

    Suomi seuraa perässä.”

  3. Huomatkaa ystävät, Tynkkysen raportti on saanut jo yli puoli miljoonaa katsojaa ja kuulijaa.
    Viimeisin persujen jytky tuotti saman verran äänestäjiä. Hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa.

  4. Antaahan valtio yhä myös puoli miljoonaa tukea Folktingetille, joka laatii lakiehdotuksia perustuslain kuudennen eli etnisen tasa-arvopykälän pilkkaamiseksi.

  5. Ei meitä sekoileva oppositio pelasta. Päin vastoin joudutaan ojasta allikkoon.
    Olisi se raju pommi jos persut saisi 50 – 100 paikkaa eduskuntaan.
    ”työväenpuolueet” saisi about 10 paikkaa tai jotain.
    Olisi siinä meillä ihmettelemistä.

  6. Valtion budjetin vuodelle 2019 arvovalinnat osoittavat selvästi, että Kokoomus ja Kepu eivät piittaa suomalaisista, vaan kosiskelevat vain ulkomaalaisia. Suomen sotaveteraanit, vanhukset, lapsiperheet ja lähes miljoonan köyhien joukko on hallituksen budjetissa jätetty täysin unohduksiin, kun rahat menevät ulkomaalaisille. Kokoomuksen ja Kepun arvot ovat epäisänmaallisia ja kantasuomalaisia hyljeksivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *