Ylen joutsenlaulu on laulettu – Yle pakkovero lopetettava

Ylen vain menettää. Viime aikoina on Ylen toimittajien parhaimmisto siirtynyt maikkarille. Nyt Yle menettää hiihtolajien tv-oikeudet Viasatille.

Vanha rouva, joka siirtyi maikkarin puikoista Ylen puikkoihin on vielä kovan paikan edessä, mutta eläkeikä häämöttää jo.

Kuinkahan paljon Yle on menettänyt katsojia viime aikoina jos laskuun ei oteta mukaan vaaliohjelmia, jotka ovat käytännössä  ilmaisia Ylelle. Ei mitään esiintyjäpalkkioita tarvitse maksaa poliitikoille.

Yle oli menneen Suomen tuote. Tänään on aivan toinen meininki. Maksukanavat ovat tulleet jäädäkseen.

11 Replies to “Ylen joutsenlaulu on laulettu – Yle pakkovero lopetettava”

  1. Ja Maikkariko julkaisee tuon elokuvan? Ei varmasti. Se pitäisi ensin sensuroida ja sensuroitujen kohtien tilalle laittaa muutama b-luokan suomalainen näyttelijä esittäämään ”jotain hauskaa”, maksullinen lisäosa jonka Antero Mertaranta selostaa ja yleisölle vielä joku puhelinäänestys.

 1. Yle on kyllä paras kanava vaikka siellä joskus asenteellisia ”uutisia” onkin. Maikkari on aika roskaa tarjonnaltaan Yleen verrattuna. Jääkiekon MM-kisatkin on pilattu mainostauoilla. Hiihtolajeja en ole seurannut juurikaan Lahden dopingg saknadaalin jälkeen ja sama menohan siellä näyttää jatkuvan, paitsi suomalaisten on oltava puhtaampia mutta eivät juuri menestykään. Parhaat kisastudiot on aina tehnyt Yle, Maikkari on niissäkin mauton tai laittaa ne maksullisiksi. Myös parhaat sarjat tulevat Yleltä, Maikkarilta tulee jotain tuubaa. Mielestäni Maikkarin joutaisi lopettaa mutta eihän siitä eroo pääse, se tulee kuin mainoksilla katettu ilmaisjakelulehti.

  Uutisista vielä esimerkki. Kumpikin kanava uutisoi Israelin ja islamistisen Hamasin kahakoista Gazan rajalla. Yle kertoi, miten rajalla mellakoivista arabeista jotkut heittivät kiviä ja räjähteitä. MTV kertoi vain kivistä. Se siitä Maikkarin ”objektiivisuudesta”.

 2. Maksukanavat ei suolla muuta kuin solkenaan sarjafilmejä joita pitäs sitten kattoa vähintään 15 osaa että pysyy kärryillä ja päälle kehnoja elokuvia. Lopetin ajat sitten. Yle on oikein hyvä ja mitään maksukorttia ei todellakaan tule. Erittäin hyvä asia. Maksukorttituloilla ei mitään ohjelmia tehdä. Telkkaa ei muutenkaan tartte edes toljottaa aamusta iltaan.

 3. Mitä enemmän kansainvälisesti ostettua, helvetillisen kallista huuhaata – kuten urheilua – siirtyy maksukanaville, sen parempi veronmaksajalle.

 4. Olen täysin samaa mieltä Kyuu Eturautti’n kanssa. Yle- veroa voitaisiin laskea, jos urheilun tilalle ei löytyisi mitään korvaavia ohjelmia.

 5. Yle-vero pois, uutisten ja dokkareiden tuotantoMOT mukaan lukien peruspalveluna ylellä ja kaikki muu maksullisiksi.

 6. Aika lapsellista väittää Ylen syyksi sen, että hiihtolajien mediaoikeudet on myyty muualle.

  Kuka nuo oikeudet on omistanut ja myynyt eteenpäin?

 7. ” tapio_KK” viesteihin ei kannata vastata,,,katsokaapa tämän keskustelu historia…

 8. Marko ”Hank da Silva” ilmeisesti jo omistaa tämän median? Ihmeellinen käskyttäjä tämä persu…

  Todellakin, Pirkan Blogit on nykyään Persun Plogit.

 9. Mielestäni Yleä voi syyttää siitä mitä ohjelmaoikeuksia Yle ostaa tai luovuttaa edelleen.

  Ihan toinen asia sitten on, onko siitä mitään haittaa että ei lapata kansainväliseen rikollisuuteen rahaa.

Kommentoi