Kuka saa kirjoittaa pirkan blogiin

Koska on alkanut ilmeneen sellasta suuntaa että joku blogisti voi sanoa että et kirjoita pirkan blogiin mitään .

No omista blogi avauksistaan voi sanoa että älä kirjoittele tähän blogi avaukseen,  ja aina hän voi sieltä kirjoitukset poistaa .

Mutta alkamalla ylläpidon yläpuolelle,  ei ole enää asiaa lainkaan kukaan ei voi kieltää pirkan blogiin kirjoittelua .

Ja se ainoa instituutio joka kirjoittamisen voi kieltää on pirkan blokin yllä pito se sarka ei ole yhdenkään plokistin oikeus .

Ja nimittely on aika lähellä kunnian loukkaus syytettä .

vaikka vaalit olisikin jo ovella .

Se ei anna oikeutta nimitellä ketään monen kirjavin nimikkein seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

23 Replies to “Kuka saa kirjoittaa pirkan blogiin”

 1. Sen ymmärrä kun ei puhuta edes asiasta tai pelkästään kiusataan blogistia silloin voi kommentin poistaa ja pitääkin poistaa, mutta kun puhuu asiaa ja on erimieltä ja siksi kommentti poistetaan on vallan hassua. Tyyliin ”minä määrään täällä, täällä puhutaan niin kuin minä sanon”.

  On siinä aikamoista yksinäistä dialogia sitten… Eikä tälläinen kommentoi muidenkaan blogeihin.

  Ehkä mikään blogi alusta ei ole silloin oikea paikka vaikuttaa tälläiselle vaan oman nettisivun pitäminen ja mielipiteiden kirjoittaminen sinne…

  Semmottii…

  Edelleen, me kaikki olemme yksilöitä, meillä kaikilla on oikeita mielipiteitä, emmd ole samanlaisia, olisihan se tylsää jauhaa samanlaisten kanssa, keskustelut olisi tyyliin: ” joo, näin on, olen samaa mieltä, me olemme samanlaisia kaikki…” siinä olisi kuin P-Koreassa konsanaan…

 2. Juuri noin on asia mutta kun eräs onkin alkanut että hän voi kieltää toiselta blogi avauksien teon ja se ei ole blogistien kenttää se kuuluu ylläpidolle .
  En ole kommenteista sanonutkaan muuta kun ne voi kukin poistaa onko se järkipohjasta voi sanoa että harvoin on . terv tepivaari

  1. Juu, sekä se että tietämättä toisesta mitään puhutaan toisesta ihan mielikuvitus tyyliin, lokeroidaan puolueen ja minkä lie mukaan vaikkei kuuluisi mihinkään puolueeseen tai järjestöön. Ei kukaan fiksu noin toimi, kannattaa jättää omaan arvoonsa. Toisen ihmisen ohjailu mieleisekseen kertoo lähinnä narsismista.

 3. Ei täällä kukaan pysty toisten blogiavauksia poistamaan, ei liioin kommentteja muualta, kuin omalta avaukseltaan. Kyllä ne jäävät ylläpidon ja moderaattorin vaivoiksi. Sanoa voi jokainen mitä tahansa ja kyllä sanotaankin.

  Ei ole lainkaan sopivaa, että haukutaan ketään henkilökohtaisesti, kyllä ne ovat asioita, joista voi olla ja saa olla erimieltä.

  1. Ei Pentti voikkaan mutta eräällä on luulo että hä voi sanoa toiselle että et saa avata blogi vausta pirkan plogiin ja se ei ole kenenkään muu kenttä aluetta ku ylläpidon aluetta .
   Omalta blogi avaukseltaan voi poistaa vaikka kaikki kommentit siitä ei ole kysymys lainkaan
   Ja vaikka meillä onkin sanan vapaus meillä on myös sanan vastuumme se kunnian loukkaus kun on myös olemassa terv tepivaari

 4. Vennamo kannettiin aikoinaan ulos eduskuntasalista, kun esiintyi puhemiehistön mielestä sopimattomasti.

  Blogisti on jonkinlainen puheenjohtaja, joka on oikeus poistaa asiaan liittymättömiä ja häiritseviä kommentteja, mutta hänen olisi hyvä mainita poistamisen syy tapauskohtaisesti.

  Takkulaisilla anarkisteilla on ollut joskus tapana esiintyä somessa esimerkiksi persuina ja päästellä hurjia tarinoita. Ovat tästä Takku -sivustolla ylpeilleet. Anarkistit ovat myös tehneet väkivaltaa PS:n toimitiloille linja-autojen polttamistensa ohessa.
  Takku -sivustolla on joskus ohjeita virkavallan karistamiseksi kintereiltä.
  Esimerkiksi takkulaisia ei liene ollut tässä blogistossa häiriköimässä, mutta jos takkulaisen haistaisi, niin hänet voisi poistaa. Mutta kyllä varmaan minultakin on tullut kommentteja, jotka ovat häirinneet blogia asiattomuudellaan.

 5. Omista avauksistaan voi poistaa kommentit nyt vaan ei ole siitä kommentin poistosta kysymys .
  vaan kuka saa avatablogi avauksen pirkan blogiin .
  Ja kuka voi sen kieltää no ei kieltää voi kun ylläpito jos alkaa menä tarpeeksi överisi . terv tepivaari

 6. Jos nyt jonkun luulot ja sanomiset ovat vaivaksi asti jollekin, niistä voi tehdä ilmoituksen Kyuu;lle tai minulle. Yhteystiedot löytyvät osiosta ”säännöt”.

  1. Minulle tuli banaania Aamulehden blogeista, jolle freudentalistien vaatima kahden kastin politiikka näytti olleen tabun tapainen. Ehkäpä Folktingetin Kimmo Sasi oli alkanut kuljeskella päreitä kainalossa?

   1. Kirjoitteluni Aamulehden blogeissa loppui kommentoituani Kimmo Sasin putoamista eduskunnasta siihen tapaan, ettei se, että Sasi oli erkoopeen etäispääte kokoomuksessa, viehättänyt kaikkia äänestäjiä. Mutta voi olla, etteivät kokoomusäänestäjät siitä piitanneet, vaan olivat muuten vain löytäneet itselleen toisen suosikin.

  2. Heikki et ole ainoa jolle noin pääsyt käymään eräät ei pidä että ollaan eri mieltä kirjoittajan kanssa .
   Kommentin poisto on tietysti se joka on oikeutettu blogin avaajalle onko siinä järki mukana sanoisin aika pienellä promille määrällä terv tepivaari

 7. Kukako saa kirjoittaa Pirkan blogeihin, eikös kaikki jotka blogin sääntöjä noudattavat. Eri juttu sitten ken kirjoittaa, no eniten ehkä he jotka näkevät Kokoomuksen politiikassa ongelmia, demareistakaan ei oikein useimmat kirjoiittajat tykkää puhumattakaan kommareista. Perussuomalaiset nähdään usein hyvässä valossa. Niin ja tottakai Sipilän huonoksi koettu politiikkka on useille loppumaton innoituksen lähde.

  1. Niin on että saa kunhan ei riko yhteisiä sääntöjä nyt on kuitenkin ollut sellasia jotka sanoo että et saa kirjoittaa pirkan blogiin .
   Kommenti toisen blogi avaukseen sittenon jokaisen blokinavaajaan oma asia poistaako vai ei se on hänelle sallittua .
   Ylläpito huolehtii sitten niistä jotka ei sääntöjä noudata terv tepivaari

 8. Ne saavat kirjoittaa jotka haluavat kirjoittaa sääntöjen puitteissa. Emme varmaan ole niin tiukkoja kuin kustannusyhtiöt.

  Teoriassahan minä voin kieltää keneltä vaan kirjoituksen mielivaltaisin perustein. Siitä kuitenkin tulisi huono mieli molemmille, joten en niin tee.

 9. Noinhan se on oikeasti eräs vaan kertoilee satujaan sanoessaan että kun joku kirjoittaa hän ei saa kirjoittaa ei ole minua koskeva asia .
  Ei vaan taida tajuta kaikkia asioita joihin hänellä ei ole mandaattia toivon ettei kertoilisi ihan mitä vaan .
  ja lopettaisi nimitelynsä ja varsinkin valehtelijaksi sanomisen joka alkaa oleen kunnian loukkaus tasolla .
  Kukin kirjoittakoot mitä haluaa tietysti säännöt huomioiden .
  Omalla blogi avauksellaan tehkööt kuten haluaa minua ne ei kiinnosta terv tepivaari

 10. Eiköhän käännetä vaan sivua ja jatketa eteenpäin, mennyt on takana ja edessä päin on aina jotain mielenkiintoista,,,

  1. Olen aina ollut kahdelle kriittinen politiikalle ja medialle terv tepivaari

 11. No kyllä tää riittää nyt mutta aino joka kieltää o pirkan blogin ylläpito ja se on kaikille selviö yksittäinen blogisti ei kiellä yhtään mitään paitti poistamalla blogi avauksistaan kommentit
  Mutta tämä tästä episoodista nyt terv tepivaari

Kommentoi