Brasilian presidentti: Ei vasemmiston gender-ideologiaa peruskouluyhin.

Brasilian presidentti Jair Bolsonaro on ilmoittanut, että hänen hallintonsa valmistelee lainsäädäntöä gender-ideologian leviämisen estämiseksi Etelä-Amerikan tasavallan
julkisissa ala-asteen kouluissa.
Juha Ahvio kirjoittaa muun muassa:
”Bolsonaron valinta on ennen kaikkea arvokonservatiivinen vastareaktio 1960-luvun seksuaaliradikalismille ja feminismille, jotka, laajan brasialiasen mielipiteen mukaan uhkaavat perinteistä perhettä

Tämä gender-ideologia leviää kuin tauti länsimaissa. Taustalla on tietenkin Frankfurtin koulukunnan masinoima pitkä marssi läpi instituutioiden, ottaa haltuun koulut, tiedotusvälineet, murtaa kristinusko ja perhekeskeisyys, järjestää seksuaalinen vallankumous, jonka mukaan yksikään nainen ei ole kenenkään vaimo ja jonka mukaan vaimot ja lapset ovat kaikkien ”omaisuutta” ja kaikkien vastuulla, ja jossa paratiisimaisessa olotilassa ei ole ristiriitoja ja jossa ihminen on toiselle ihmiselle toveri ja jossa leijona makaa lampaan vieressä ja niin päin pois. Ja loppujen lopuksi, jos ihminen ei älyä kääntyä marxismin puoleen, pitää tunkeutua ihmisen psyykeen eli lyhyesti sanoen turmella ihminen.

Marx ei keksinyt kommunismia. Se oli jo keksitty. Hän oli aatteen popularisoija ja hän loi aatteen suuntaviivat. Hänen julistuksensa oli vastaisku teolliselle vallankumoukselle, joka sai aikaan maaseudun väestön siirtymisen kaupunkeihin ja joka aiheutti suunnatonta kurjuutta. Ja jos Marx ei olisi tehnyt tätä, sen olisi tehnyt joku toinen.
Ei sovi unohtaa myöskään ranskalaista Rene Rosseuta, hänen kirjansa ja kirjoituksensa saivat aikaan kaipuun paluusta luontoon ja käsityksen ”jalosta villistä” ja hän oli Ranskan vallankumouksen 1789 ”isä”, ja jossain määrin myös kommunismin ”isä”.- Ranskan vallankumouksessa puhuttiin kauniista asioista ja samaan aikaan giljotiini louskutti, päitä tippui, ja vallankumoukselliset ratsastivat pitkin Ranskan maaseutua hullun kiilto silmissään, raiskasivat naisia ja pistivät seipään nokkaan sikiöitä, jotka oli vedetty puukolla raskaina olevien naisten vatsoista.

Tämän kaiken alkuisä oli kreikkalainen filosofi Platon ja hänen teoksensa ”Valtio”, joka lienee ollut sekä kansallissosialismin että kommunismin esikuvana. Niinpä ollen vaikuttaa siltä, etä tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Valitetettavasti.
———————————
Alkuosa tekstistä on lainattu verkkolehti Oikea Media artikkelista, 19.9.2019, jonka otsikko on sama kuin tässä. Loppu on omaa jorinaani.

11 vastausta artikkeliin “Brasilian presidentti: Ei vasemmiston gender-ideologiaa peruskouluyhin.”

 1. Niin, melko levoton ja vähemmän looginen tuosta avauksestani tuli, mutta koska se pyrki esille mielen kammareista, annoin sen tulla.

 2. Onhan tuo monikulttuurisuuden ihannoinnin ja sen lisäksi tapahtunut (pääsääntöisesti) homorummutus, sukupuolineutraalisuus, gender-ideologia ja muu vasemmiston harjoittama länsimaiden upottamiseen tähtäävä toiminta mennyt niin överiksi, että on vaikea sanoa, mikä on syy mikä seuraus.

  Kyllä sieltä kuitenkin jotain hahmoteltavaa löytyy.
  Käärme viekoitteli naisen ja nainen viekoitteli miehen maistamaan kiellettyä hedelmää. ”Ette te suinkaan kuole, vaan tulette tietämään saman minkä Jumalakin.”
  Oliko tämä vertauskuvallinen teksti (sikäli jos se on vertuskuvallinen) ihmiselle siunaus vai taakka?

 3. Joo, suunnilleen näin se meni minunkin mielestäni.

  Kommunismi ja kaikki muutkin sosialismin lajit, kuten demarit, kansallissosialistinen työväenpuolue ja fasistit ovat perseestä. Samoin vihreät, jotka ovat myös todellisuudessa äärivasemmistoa – eli sosialisteja naamioituneina.

 4. Niin että fasistitkin muka sosialisteja??? Ei taida moisen väitteen esittäjällä olla lääkitys kohilaan.

  1. iivo.. juu… äärioikeisto = kommunistit. Juu, pakkohan se on uskoa kun olohuoneem sotahistorioitsija näin sanoo. Eli todellisuus on että 1944 Suomen pelasti sosialistit (Natsi-Saksa) lyödessään kommunistit.

   1. Näin tämä Russia Todayn feikkiuutisia Persublogeissa levittänyt ”Marko” vain jatkaa omaa myyyräntyöntään….
    Missä häpy, missä isänmaan etu, Marko?

 5. Kallo taas trollaa ”Oikeaa Mediaa”, eli feikkimediaa.

  Älkää hyvät ajattelevat ihmiset menkö tuohon mukaan…

 6. Jotenkin hauskaa tämä tapio/karjalainen meinki. Saisinko lisää. Erittäin viihdyttävää, kiitos siitä 🤣🤣🤣

  1. Marko, kerro meille mitä Putinin KGB-Media on sinulta taas tilannut.

   Russia Todayn feikkiuutisia?

 7. Tuskin ajattelevilta ihmisiltä on vielä unohtunut Keijo Kaarisateen todentamat ”oikeat mediat”.

Kommentoi