Ja pikkulapsi on johdattava heitä

Lapsiaktivistien hyväksikäyttö on puhtaasti vasemmistolainen stragetia.
Näin toteaa elokuvakäsikirjoittaja, kirjailija, kulttuurikriitikko ja populaarikulttuuriin perehtynyt Mark Tapson David Horowitzin Freedom Centeristä Frontpage Magazinen artikkelissaan ”Ja pikkulapsi on johdattava heitä”.
Pikulapsella Mark Tapson viittasi punavihervasemmiston tämänhetkiseen lempilapseen ”ilmastonmuutoshysterian kuolemanvakavaan ilmentymään”, ruotsalaiseen koulutyttöön, Greta Thunbergiin, joka nuoren ikänsä vuoksi ja ansiosta 15-vuotiaana herätti maailmanlaajuista huomiota tiedotusvälineissä ilmastoaktiivisuudellaan ja maaliskuussa tyttöä esitettiin Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.
Miksi sitten lapsiaktivistien hyväksikäyttö on yksinomaan punaviherradikaalien suosima toimintamallai?
”Yksinkertainen vastaus on, että vasemmisto on kaikenikäisiä lapsia varten ja oikeisto kaikenikäisille aikuisille” Mark Tapson kiteyttää humoristisesti, mutta tarkentaa vastaustaan ottamalla esimerkiksi poliittiset aktivistit, 16-vuotiaan Greta Thunbergin ja 88-vuotiaan vasemmistomiljardöörin George Sorosin.
Kirjoitukseni lähteenä olen käyttänyt Oikea Median artikkelia,20.5.2019, otsikolla ”Vasemmisto valjastaa lapset erilaisten agendojensa aturintamaan”:

5 vastausta artikkeliin “Ja pikkulapsi on johdattava heitä”

  1. Tökerö vasemmisto ja tökerö oikeisto, tökerö uskonnollinen ja tökerö ateisti, kaikki käyttävät lapsia politiikkansa ajamiseen. Eri tavoin, mutta yhtä haitallisesti.

    Tässä pelissä ei ole vähemmän huonoja toimijoita.

  2. Totta on, että lapsien käyttäminen propagan välineenä ja milloin minkäkin asian edistämiseen ei ole vasemmiston yksinoikeus.
    Lainaamani artikkelin kirjoittaja näyttäisi olevan hieman eri mieltä.

  3. ”Vaikka nokipäästöjen vaikutukset näkyvät nyt arktisella alueella, niin loppujen lopuksi ne koskevat planeettamme jokaista asukasta. Seuraukset tulevat olemaan mailmanlaajuisesti valtavia. Kun jääpeite sulaa, merenpinta nousee. Kun jääpeite sulaa ja auringon säteily ei enää heijastu takaisin, vaan sen sijaan se lämmittää vesiä ja kiihdyttää ilmaston lämpenemistä”, Presidentti Niinistö opetti keväällä 2017 presidentti Vladimir Putinia ja myöhemmin syksyllä presidentti Donald Trumpia.

    Niinistö olisi voinut samalla kehaista, että helsinkiläinen tutkimusmatkailija A.E. Nortenskiöld toi mustan hiilen haitalliset vaikutukset arktisella alueella (Grönlanti) tiedemaailman tietoisuuteen jo lähes 150 vuotta sitten.
    Ehkä Niinistö ei tiennyt sitä, eikä varmaan ole lajissaan ainoa. Nodenskiöld kirjoitti havainnoistaan Grönlannin retkeltään vuoden 1883 Science-tiedelehteen.
    Jos ketä kiinnostaa Ilmastorealismia-sivustolta löytyy Antero Järvisen kirjoitus ”Musta hiili ja A.E. Nordenskiöld..” 2.2.2017. – Lainaan artikkelia:

    ”Nordenskiöld teki kaikkien aikojen ensimmäisen tutkimusretken Grönlannin sisäosien jäätikköylängölle 1870.
    Nordenskiöld löysi ensimmäisenä mustan hiilen, teollistuneen yhteiskunnan laajalle levinneen ympäristöhaitan. Hänen ansiostaan tiedämme, että Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta peräisin oleva musta hiili saavutti Grönlannin jo ainakin 150 vuotta sitten. Myöhemmin krykoniittipölyä on löydetty jokseenkin kaikilta jäätiköiltä.

    Wikipedian mukaan mustaa hiiltä pidetään toiseksi tärkeämpänä ilmastoa lämmittävänä tekijänä hiilidioksidin jälkeen…Mustan hiilen ilmastovaikutukset vahvistuvat kuitenkin arktisella alueella, missä sen laskeuma vaaleille lumi- ja jääpinnoille laskee näiden heijastuskykyä ja kiihdyttää niiden sulamista. Arktisilla alueilla mustan hiilen käynnistämä ja kiihdyttämä lumi-albedo-palautekytkentä on niin voimakas, että mustan hiilen arvioidaan jopa olevan tärkeämpi tekijä arktiseen lumi- ja jääpeitteen hupenemiseen kuin kasvihuonekaasujen …
    Grönlannista kairatut jäätikkösarjat osoittavat nekin mustan hiilen pitoisuuksien olleen huipussaan 1910, minkä jälkeen ne laskivat nopeasti 1950 asti, ja loivemmin sen jälkeen jopa esiteolliselle asteelle.

    Kaasuntuotannossa mustaa hiiltä tulee paljon. Maailmassa poltettiin vuonna 2016 kaasukenttien ”ylijäämäkaasua” ilmakehään 149 miljardia kuutiometriä, mikä on lähes 60 kertaa enemmän kuin Suomi kuluttaa kaasua vuodessa.

    Vuonna 2009 maakaasun konaistuotanto maailmassa oli noin 3000 miljardia kuutiometriä (so.3000 kuutiokilometriä). Tästä Yhdysvallat ja Venäjä tuottivat kumpikin noin 20 prosenttia, vajaat 600
    miljardia kuutiometriä. Iran tuotti 200 miljardia ja EU,Kanada, ja Norja kukin yli 100 miljardia kuutiometriä. Vuonna 2010 Yhdysvalloista tuli maailman suurin maakaasun tuottaja.”
    Jk. Antero Järvinen on Kilpisjärven biologisen aseman johtaja.

  4. Ehkä tämä lainaamassani Antero Järvisen kirjoiruksessa oleva kappale on syytä liittää tähän:
    ”Pahinta nokisaastetta tuottaa kaasu-ja öljykentillä tapahtuva ylijäämäkaasun polttaminen eli soihduttaminen. Maasta poratusta kaasusta poistetaan ennen sen myyntiä epäpuhtaudet, jotka usein sohdutetaan suoraan ilmaan sen sijaan, että niistä jalostettaisiin muita kaasuja tai energiaa.”

    Joo, Ilmastonmuutos on kallis asia, ainakin Suomessa ja luultavasti muutamassa muussakin EU-maassa. Uskoisin vaikken toivo sitä.

  5. Lapsia todellakin, se vetoaa tunteisiin.

    Neuvostollitossa oli myös mallilapsi, jonka kerrottiin kavaltaneen vanhempansa. Kommunistisessa Kiinassa järjestettiin ns. kultturivallankumous joka johti jonkinlaiseen nuorten tyranniaan ja julmuuksiin.

    Lapsia käytetään ehkä siksi, että halutaan manipuloida muita lapsia, tai oikeastaan pitäisi puhua nuorista. Nuoret on helpompi huijata mukaan tunneperäisellä propagandalla jossa keulakuvana on lapsi.

    Ilmastonmuutoksesta on nyt tehty nuorille suuri ahdistuksen aihe. Se on kuin jonkin ahadasmielisen herätysliikkeen synnintunto. Pitää tuntea syyllisyyttä ja pyrkiä synnittömään elämään. Muita syntisiä kuuluu arvostella. Ruotsissahan on alettu hävetä ainakin lentämistä. Tämän synnintunnon huono puoli on, ettei siitä pääse eroon edes armolla ja anteeksiannolla.

    Presidentti Niinistö oli aivan oikeassa sanoessaan, ettei nuorten kuulu tuntea ilmastoahdistusta. Ei sellaisesta syyllisyydestä synny kuin epätoivoa ja tekopyhyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *