Maria Ohisalo: ”En pelkää trolleja, en pelkää natseja.”

Hallituspuolue Vihreiden saama sisäministerin salkku oli sananvapauden kannalta pahin mahdollinen vaihtoehto. Puolueen vasenta city-siipeä edustavalla uunituoreella sisäministeri Maria Ohisalolla ei nimittämisensä jälkeen mennyt montaa päivää näyttääkseen todellisen punakarvansa.
Viikonloppuna puolueensa puheenjohtajaksi valittu Ohisalo julisti puheessaan paranoidia viholliskuvaa, josta kertoo mm. Ylen uutinen ”Maria Ohisalo vihreiden puheenjohtajaksi:En pelkää trolleja, en pelkää natseja – Yle seurasi puoluekokousta Porissa.
NKVD-Ohisalo ennakoi puheessaan jo etukäteen missä hänen pitkään muhinut haaveensa tulevista ajatusrikoslaeista saa eniten vastustusta. Natseilla hän tarkoittaa tietenkin kaikkia niitä, jotka eivät kannata Vihreiden khmerien 2000-luvun kommunismia, globaalia tulonsiirtovarkautta. – –
Lähde Yle Watch 17.6.2019, otsikko ”Vihreät ja Yle näkevät natseja kaikialla”.
——————————————
Yleisen petoksen aikana totuuden puhumisesta tulee vallankumouksellinen teko. – George Orwell

9 vastausta artikkeliin “Maria Ohisalo: ”En pelkää trolleja, en pelkää natseja.””

  1. Ei taida pelätä myöskään asuntovelkaa – olisko Linkola ottanut vuokralle edullisemmin niin olis se vihreä aate toteutunut ainakin omalla kohdalla?

  2. Viherstalinisti on kaikkea muutsa kuin älykäs.
    Sen sijaan se on vaarallinen perustuslain mukaiselle sananvapaudelle ja ajatuksen vapaudelle, mitä kumpaakin persukammoiset vastustavat kaikenlaiseilla tekoyhillä valheilla.
    Tässä lajissa eräs Karjalainen on aika aktiivinen.

  3. En nyt vielä yhden lööppilausahduksen vuoksi paljoa sano.

    Ohisalolla on ilmeisen vahva osaamispohja. Aika näyttää käyttääkö hän sitä viisaasti vai antaako aatteen värittää ja pyyhkiä faktat sivuun.

    Se aika ei vielä ole.

  4. ”Saksan Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.” (Erikoislääkäri Mikko Paunion (sd) blogi, Uusi Suomi, puheenvuoro, 7.8.2016. Blogin otsikko ”Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää”).

    Tästäkö syystä Ohisalo ei pelkää natseja…?

  5. Eiköhän Ohisalo ole ihan tyypillinen, hyvin herkkähipiäinen vihreä.
    Edellistä tukee ainakin se, että ministeri blokkasi iltapäivälehden päätoimittajan somessa, kun tämä ei sellaisenaan niellyt vihreää uhriutumista.

    Ehkä Ohisalon mukana näemme jonkinlaisen neiti Ville Niinistön paluun Vihreiden johtohahmoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *