Presidentti Trump versus presidentti Obama

Siitä asti kun presidentti Trump astui virkaansa, on sekä USA:n vasemmistomedia että meidän valtamedia haukkunut Trumpia mennen tullen ja syyttänyt häntä lähes kaikesta muusta paitsi kannibalismista.
Esimerkiksi se, että Trump on hirvittävällä tavalla keksinyt erottaa laittomat maahantunkeutujat rajalla lapsistaan ja on täten aiheuttanut ennenkuulumattoman ihmisoikeuskatastrofin. Suomalaisessa mediassa on kiitettävästi uutisoitu kuinka Trumpin vastustajien johtoon kuuluva Barack Omaba on kehottanut Trumpia ”lopettamaan julmuudet”.
Entä mitä teki Trumpia edeltänyt presidentti Obama samaisen ongelman kanssa? Hän joutui noudattamaan ainakin muodollisesti USA:n maahantulolakeja ja joutui määräämään täsmälleen samoja rajamenettelyjä ja lasten erottamista laittomasti rajan ylittäneistä vanhemmistaan kuin Trump. Kuten Obaman hallintovuosien tilastot ja kuvat kertovat, Obama kohdisti vuosien 2010-2016 välisenä aikana lainmukaiset rikostutkintaprosessit perheenerottamisineen yli puoleen miljoonaan laittomasti maahan tulleeseen aikuiseen.
Amerikkalainen vasemmistomedia sen enempää kuin suomalainenkaan valtamedia ei näe mitään ongelmaa siinä, että Meksikosta laittomasta rajan yli Amerikkaan pyrkivät maahanmuuttajat käyttävät lapsiaan ”viisumeina” eli välineinä, jotka mahdollistavat laittoman maahantunkeutumisen onnistumisen – lapsia täydellisesti esineellistäen ja välineellistäen ja alistaen heidät kaikille niille vaaroille, joita tällainen laiton maahantunkeutuminen jo pelkästään fyysisestikin lapsille aiheuttaa ja täysin viis veisaten siitä, että kansainväliset ihmisoikeuspykälät kieltävät saattamasta lapsia alttiiksi tällaiselle hengenvaaralle.

Miksi Trumpista on leivottu USA:n vasemmistomediasa ja Suomen valtamediassa paha, paha mies? Koska Presidentti Trump on kansalliskonservatiivinä patrioottina saatanallisen paha ja koska presidentti Obama on puolestaan vasemmistoradikaalina Open Borders-globalistina jeesuksenkaltainen hyvä, ei Obaman määräämistä lasten erottamisesta tarvitse lainkaan puhua mediassa. Media voi vapaasti ja valheellisen vehkeilevästi antaa ymmärtää, että tällaiset rajamenettelyt on aloitettu vasta presidentti Trumpin perverssistä käskystä.

Mitä näissä kahden presidentin samanlaisissa toiminnoissa on sitten erona? Tietenkin se, että orwellilaisen näkemyksen mukaan Obaman käskystä tapahtuneet perheiden erottamiset eivät olleet lainkaan sama asia kuin Trumpin aikana tapahtuneet perheiden erottamiset. Tämä sen vuoksi, koska Trump on paha ja alhaisista alhaisin ihminen, epäihminen, joka ei voi saada aikaan mitään hyvää ja Obama taas on hyvä ja ylevä, Trumpiin verrattuna lähes jumalolento
—————————–
Kirjoitukseni lähdeaineistona olen käyttänyt Juha Ahvion kirjaa ”Sananvapaus uhattuna Suomessa, sivut 40-42.

17 vastausta artikkeliin “Presidentti Trump versus presidentti Obama”

  1. Trump ajaa tietoisesti Yhdysvaltoja pois maailman vaikutusvaltaisimman tittelistä. MAGA on sisäinen ”Amerikan suuruus”, ulkopolitiikasta pois jättäytyminen avaa Venäjälle ja mm Kommunistiselle Kiinalle avoimet ovet Lähi-Itää ja Afrikkaa myöten. Myös Euroopassa vaikuttaa jo hyvin vahvasti Venäjä ja Kiina niin poliittisesti kuin taloudellisesti. Reagan voi kääntyä vielä haudassaan…

    Obama on yksi kunnioitetuimmista Yhdysvaltojen presidenteistä

    1. Obina pimahti joskus vuoden 2013 paikkeilla. Sen jälkeen kaikki meni kaikin puolin wituiksi – paitsi Obamacare onnistui ensimmäisenä valtakunnallisena laikperutaisena kaikkiea koskevana sosiaaliturvsysteeminä. Obamacarea i olle purkamassa siltä osin kuin se koskee, niitä esimerkiksi vrattomia lapsia, joilla ei olisi mitään turvaa. Sitäon purettu lähinnä siltä osin, onko rikkaiden ja keksituloisten pakko ottaa sosiallivakuutus – vai voiko pelata myös riskillä – jolloin huomattavakin tavakin kanasalaisen käyttöomaisuus voi haihtua nopeasti yllättäviin sairaanhoitomenoihin.

      Tästä se alkoi:

      https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/01/barrack-obama-ja-r-douglas-fields-napit-vastakkain-aivotutkimusstrategiasta

      Sitten tuli mm. tällaista:

      https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/10/aiheellisia-kysymyksia-bellingcat-peltikissalle

      https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/09/nobelisti-obama-levittaa-vaarallista-uususkontoa-ajattelevista-koneista

  2. Toista viikkoa sitten tuli televisiosta dokumenttiohjelma, joka käsitteli Amerikan valkoisen väestön köyhyysongelmaa. Näytettiin Los Angelesin lisäksi sisämaan asukkaita, oliko Kentyckin osavaltio, ei jaksa muistaa. Kovasti oli kuitenkin toimeentulon rajoilla taiteilevia ihmisiä. Sisämaan asukkaita vitsasi suuri työttömyys: ruokakupongit olivat kysyttyjä, ja kun paikkakunnalle tuli julkisen puolen kustantama hammaslääkäri, jonot olivat pitkän pitkät.
    Trumpin kannatus oli alueella vahvaa. Kun toimittaja uteli työttömältä perheenpäältä miksi tämä kannatti Trumpia, vaikka töitä ei näkynyt ei kuulunut. Mies sanoi joksenkin näin: ”Trump pitää sen mitä on vaalipuheissaan luvannut. Ja ainakin hän yrittää.”
    Enkelten kaupunki oli oma lukunsa ja sitä en yritä edes kuvailla. Vissiin siellä, jos missä, ääripäät kohtaavat: on Hollyvoodin tähtien asuttamat luksusalueet ja vastapainona kadulla asuvat kodittomat, joita oli paljon, liian paljon.
    Sanat loppuvat ja pitää sanoa itselle: miettimisen paikka.

  3. Nyt Trump vetää USA_n joukot pois Pohjois-Syyriasta, koska ”kurdien tukeminen on liian kallista”. Hyvinpä kelpasivat tykinruuaksi kun piti taistella Isisiä vastaan. USA päästää Erdoganin Turkin riehumaan alueelle ja ajamaan kurdit maanpakoon. Saman Erdoganin, joka veljeilee Putinin kanssa ja tilasi venäläisen ílmatorjuntajärjestelmän.

    Tokihan vastapuoli ryöpyttää Trumpia kaikesta ja tekee propagandaa. Trumpin ulkopolitiikka on kuitenkin tempoilevaa ja USA:sta on tullut epäluotettaca kumppani. Jatkuva twiittailu on myös naurettavaa, arvovaltaa murentavaa, samoin typerä mahtailu. Trumpin hyväksi on sanottava, että hän pyrkii pitämään vaalilupauksensa. Eri asia on sitten, onko niissä mitään järkeä, esimerkiksi siinä kuuluisassa muurissa.

    1. Kuvitellaan joku rajaselkkaus ja sodantynkä Suomen ja Venäjän välille Yhdysvaltojen tukiessa meitä….ja tilanne jossa yhdysvaltalaiset joukot vedettäisiin pois…. Trumpin käskystä. Nykyään USA on epäluotettava kumppani. Yhdellä #hastag#hastag viestillä voidaan päättää kaikesta.

    2. Erdogania ei päästetä Syyriaa, ja ohjuksetkin lakkavat pelaamasta, jos hän sinne änkeää.

  4. Viisas ei vaalilupauksiaan jos ne ovat typeriä. Viisas äänestäjä ei myöskään usko vaalilupauksiin. Nihin on paras suhtautua, että saattaa olla tai sitten ei.

  5. Obama käy kilpaa Amerikan historian surkeimman presidentin tittelistä. Trump on taas ollut yksi parhaista

  6. Ei Obama minusta ollut huono presidentti, jos ei kovin merkittäväkään. Melko väritön.
    George Bush junior taas oli, sanoisiko oma tapauksensa. Hänessä oli väriä Obamankin edestä. Minusta hän teki virheen hyökätessään Irakiin. Kukaan ei itke, jos Saddam Hussseinin kaltainen diktaattori syöstään vallasta.Tämän pitäisi kuitenkin tehdä oma väki, jos ulkopuolinen tekee sen, riitelevät osapuolet yhdistävät voimansa ja seurauksena on kalabaliikki, joka voi kestää ”iät ja ajat”. Esimerkiksi Isis on nähdäkseni pahin ilmentymä ”Bushin pojan” tekemästä virheliikkeestä. Kun kyseessä on vielä kahden valtauskonnon, kristinuskon ja Islamin väliset jännitteet, seuraukset voivat olla mitä tahansa.

    Bill Clinton oli minusta tyylikäs presidenti, niin ulko- kuin sisäpolitiikankin suhteen. Ainoa huono puoli oli se, ettei hän osannut pitää sepalustaan kiinni. Olisi luullut että hän olisi muistanut Kennedyn veljesten naisseikkailut. Jos haluaa käydä huorissa (rumasti sanottuna) toimii niin kuin Trump. Ottaa rakastajattaren ja maksaa tälle kunnolla. Kuten tiedämme, tämäkään ei aina riitä, naiset ovat arvaamattomia.

    Ronald Reagan oli minusta hyvä presidentti. Lännenfilmien B-tähti, joka sai elämänsä roolin, jonka veti läpi paremmin kuin hyvin. ”Kulta,unohdin väistää”, Ronald vitsaili vaimolleen Nancylle, kun oli saanut sisuksiinsa luodin sala-ampujan pistoolista.

    En tunne Amerikan lainsäädäntöä tarpeeksi hyvin, jotta voisin sen kummemmin pistää maan presidenttejä paremmuusjärjestykseen. Sen tiedän, että maan presidentillä on paljon valtaa, mutta siihen se sitten jääkin. Ei hän kuitenkaan lähellekään mikään yksinvaltias ole.

    Abraham LIncolnia on sanottu Amerikan parhaaksi presidentiksi. Ehkä hän sitä onkin. Runoilija Walt Whitman sanoi tästä reilusti yli 190 senttisestä hongankolistajasta, että ”hän on niin ruma että näyttää melkein kauniilta”. LIncoln oli kirveelläveistetyn näköinen, täysraitis uskovaisen sorttinen mies. Ollessaan juristina hän sai liikanimen ”rehti-Abe”. Hän oli köyhän mökin poika, joka kohtasi paljon vastoinkäymisiä poliitikon urallaan. Luultavasti suurin syy vastoinkäymisiin oli se, että hän oli liian rehellinen.
    Kukaan ei kuitenkaan pysty vastustamaan kohtaloaan. LIncoln valittiin Yhdysvaltain presidentiksi aikana, jolloin kuka tahansa presidentiksi valittu olisi saanut sisällissodan syliinsä. LIncoln sai myös paljon vihamiehiä ”mikä tuo vitsejä kertova maalaispoika luulee olevansa!”, ”onko Amerikan mantereelta kunnollisen yliopistosivistyksen saaneet poliitikot loppuneet, kun tuollainen Kentyckin takametsistä tullut maalaisjuntti valitaan presidentiksi!”
    Niin, LIncoln sai hoitaakseen valtionjohtajan raskaimman tehtävän, sisällissodan.
    Sen mitä siitä asiasta tiedän, hän hoiti sen parhaalla mahdollisella tavalla. Sodan loppupuolella pohjoisvaltiolainen korkea upseeri ei ollut nähnyt presidenttiä pitkään aikaan. Hän sanoi: ”Te olette vanhentuneet vuodessa kymmenen vuotta.”
    Tehtävä oli raskas, mutta Lincoln luotsasi Amerikan yhdysvallat rauhaan. Palkkioksi hän sai luodin päähänsä. Etelävaltioita kannattanut näyttelijä John Wilkes Booth ampui LIncolnin teatteri-esityksen aikana. ”Näin käyköön tyranneille!”, huudahti näyttelijä latinaksi ampumisen jälkeen ja hyppäsi näyttävästi LIncolnin aitiosta muutaman metrin alempana olevalle estradille, ja nyrjäytti nilkkansa. Näyttelijä pääsi pakoon, mutta ei kovinkaan pitkälle. Hallituksen joukot piirittivät näyttelijän erääseen latoon ja ampuivat tämän reikiä täyteen.

    Mistähän tuonkin edellämainitun olen joskus aikoja sitten lukenut?

  7. Aika pahahan on niin kauas ketään arvostella, vallan eri mantereelle. Trumpilla on varmaan ansionsa, kun on ehdolla saamaan Nobel- Rauhanpalkinnon.

  8. Trump kuuluu samaan kategoriaan kuin mafiapomot, moraaliton, omahyväinen, valehtelija, umpikiero, sivistymätön, kielitaidoton, moukka vrt. Obama joka oli kaikilta ominaisuuksiltaan täysin päinvastainen.

    Trump ihailee Ayn Rand- oppeja, joissa vain vahvimmat selviytyvät.

    Mutta Trumpin valinta kertoo siitä, millaisen sivistystason hänen äänestäjänsä omaavat. Jo, sivistyneimmät republikaanitkin alkavat voida pahoin ja oksennella.

  9. Jos lukee vaan Suomen mediaa, niin voisi hyvin luulla että kaikki vihaisi Trumpia. Mutta ei, on omien joukossa hyvinkin suosittu. Moni ei myös välttämättä pidä ihmisenä hänestä, mutta hyväksyy hänen työllisyystoimet

  10. Jenkkilässä ei voi olla hyvä presidentti, muuten tulee ammutuksi!

  11. Amerikkalaiset arvioivat presidenttiään varmaan enemmän sisäpolitiikan perusteella kun taas muut ulkopolitiikan. Perinteisesti republikaanit ovat ajaneet ulkopolitiikassa kovempaa linjaa, mutta tulleet paremmin silti toimeen Neuvostoliiton ja Venäjän kanssa. Trump on poikkeus sikäli että hän haluaa pienentää USA:n roolia maailmassa ja näkee sotilaalliset toimet rahan hukkaamisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *