Sri Lankan terroristi-iskun kommentointi paljastaa vasemmiston antikristilliset aseneteet

Pääsiäissunnuntaina islamilaiset itsemurhapommittajat räjäyttivät pomminsa kolmessa kirkossa ja kolmessa hotellissa Sri Lankassa, tappaen yli 300 ja haavoittaen yli 500 paikallista kristittyä sekä länsimaalaista turistia.

Vaikka näiden hirvittävien veritekojen kohteena olivat nimenomaan kristityt, monet länsimaiset huippupoliitikot lähettivät hyvin omituisesti sanotettuja viestejä, joissa he kieltäytyivät huomiomasta ja lausumasta ääneen, että kohteena olivat juuri kristityt He käyttivät ilmausta ”pääsiäisen viettäjät”.

Suomalaisessa Talouselämän artikkelissa (linkki) kehdattiin jopa esittää, että iskut olisivat olleet suora ja väistämätön seuraus muslimivastaisuuden kasvamisesta. Eli artikkelissa haettiin epäsuorasti oikeutusta tapahtuneelle: jos muslimivastainen ilmapiiri nousee, niin onko sitten mikään ihme että tällaista tapahtuu.

Loppukaneetti: Pitäisikö meidän,länsimaalaisten, siis muidenkin kuin vasemmistolaisten, mielistellä nykyistä enemmän muslimeja, jotta he muuttuisivat taikamuslimeiksi jotka integroituvat länsimaihin yhden sukupolven aikana tultuaan maahan ja jotka hyväksyvät mukisematta sanonnan maassa maan tavalla?
JK: Kirjoitukseni on loppukaneettia lukuunottamatta lainaus ja lyhennelmä lähteestä: Oikea Media, artikkelin kirjoittaja Jukka Rahkonen. Artikkelin otsikko: Sri Lankan tapahtumien kommentointi palastaa vasemmiston antikristilliset asenteet.

13 vastausta artikkeliin “Sri Lankan terroristi-iskun kommentointi paljastaa vasemmiston antikristilliset aseneteet”

  1. Uskovaiset tappaa maailmassa eniten… onneksi en kuulu moisiin järjestöihin. Semmottii.

  2. Kommunismin mustan kirjan mukaan kommunismi on saanut aikaan noin sata miljoona uhria.

    Ensimmäinen maailmansota vaati sotilaat ja siviilit yhteen laskien noin 16 miljoonaa kuolonuhria. Haavoittuneitya oli 21 miljoonaa.- Wikipedia.

    Toisessa maailmansodassa kuoli enemmän ihmisiä kuin missään ennen sitä tai sen jälkeen. Arviot menehtyneiden määrästä vaihtelevat 50 miljoonan ja 70 miljoonan välillä. Sotilaita sai surmansa 22-25 miljoonaa, ja siviiliuhreja 40-52 miljoonaa. – Wikipedia.

    Osaako Marko sanoa mitä roolia uskonto/uskonnot näyttelivät ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa.

    1. Johtavat kommunistit tunnustautuivat ateisteiksi vaikka olivatkin fanaattisia luciferistejä, mutta salaa kristityiltä alamaisilta, jotka myöskin salaa harjoittivat omaa uskontoaan, ortodoksista tai muuta kristillisyyttä.

  3. Islamin invaasio.

    ”Eurooppaan, historialliseen kristikuntaan, kohdistuu tällä hetkellä massiivinen islamilainen invaasio pidäkkeettömän maahanmuuton muodossa. Meneillään on seurauksiltaan – jos niiden annetaan toteutua – erittäin laajakantoinen ja Euroopan tulevaisuuteen radikaalisti vaikuttava prosessi. – –

    Mitä ilmeisimmin näytää siltä, että Euroopan pitäisi ottaa oppia siitä, mitä Unkarin hengellinen ja poliittinen johto on meneillään olevasta tilanteesta sanonut ja miten Unkarin hallitus on tilanteessa toiminut, kuten myös Raymond Ibrahim suosittelee 21.9.2015 päivätyssä artikkelissaan ”Why The West Should Listen to Hungary On Muslim Refugees”.

    Unkarin konservatiivista Fidez-puoluetta edustava ja tunnustukseltaan Unkarin refermoituun kirkkoon kuuluva kalvinistinen pääministeri Viktor Orban on sanonut, että Unkari haluaa puolustaa rajojaan ja Euroopan historiallista kristillistä identiteettiä. Samanhenkisesti on sanonut Unkarin eteläisten alueiden roomalaiskatolinen piispa, joka on todennut Unkariin ja Keski- Eurooppaan vaeltavista islamilaisista joukoista: ”He eivät ole pakolaisia. Tämä on invaasio… He tulevat tänne huutaen ”Allahu akbar”. He haluavat vallata maan…”
    Jk. Kyseessä on lainaus ja lyhennelmä Juha Ahvion blogikirjoituksesta 4.10.2015, Suomi24/keskustelu. Otsikko samma kuin tässä.

  4. Vapaamuurarius on antikristillinen uskonto. Tosin tuo paljastuu omakohtaisesti vasta sitten, kun uhri on kymmenin verivaloin sidottu kyseiseen uskontoon. Mutta vapaamuurarius ei ole julistautunut uskonnoksi, jotta voisi houkutella uskonnollisuuteen taipuvaisia henkilöitä pariinsa eri uskonnoista. Vapaamuurarien uskonto on luciferismi ainakin monissa ”riiteissä”.

    Vapaamuurareilla on ollut vahva ote demareista, joka selittää demarien kristinuskovastaisuutta.

    Sitä en tiedä, mitkä piirit ovat saaneet monet kristilliset haarat irtautumaan Uuden Testamentin kirjoituksista tai Mestarin julistuksesta. Mestarin mukaan on vain yksi Isä, hän joka on taivaissa ja joka on isä kaikille lapsillensa ja on vain yksi Mestari, joka on Isän ilmoittanut.

  5. Ongelma islamissa on se että sen teesit ovat pimeältä keskiajalta. Siksi ainakin minä olen avoimesti islam-vastainen.

  6. ”Ongelma islamissa on se että sen teesit ovat pimeältä keskiajalta.”

    Tiedä hänen pimeydestään. Suomalaiset ainakin saattoivat olla vapaampia kuin myöhemmin ruotsalaisten hilluessa.

  7. Edelleen. On vallan hassua katsoa uutisista kun uskovaiset tappaa joka päivä toisiaan. Ihme porukkaa…

  8. ”Italialaisella hautausmaalla peitetään ristit, jotta ne eivät loukkaisi toisia uskontoja.

    Bolognalaisella hautausmaalla peitetään ristit ja muut kristilliset sympolit, jotta ne eivät loukkaisi toisten uskonmtokuntien seremonioiden aikana.”

    Tämmöinen otsikko ja lihavoitu alkulause Oikea Media-sivustolla 17.4.2019.

    Kun luin tekstiä, mietin että kuinka monta kristinuskoa karsastavaa uskontoa siellä Italiassa oikein on, mutta onneksi se kirjoituksen lopussa selvisi.
    Artikkelin on kirjoittanut Jukka Rahkonen.

    1. Italiassa ollaan tuota asiaa kovasti paheksuttu ja hautamerkkien peittäminen on Italian vasemmistoliberaalien hössötystä.

  9. Lasse, älä huolestu. Jos huolestuisimme jokaisesta Venäjän valemedian uutisesta, emme muuta tekisikään tässä elämässä kun huolestuisimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *