Suomeenkin tarttunut Ruotsin hulluus!

Lapsille tehdyt sukupuolenmuutokseen tähtäävät hoidot huolestuttavat lääketieteen ammattilaisia Ruotsissa. He julkaisivat voimakkaan vetoomuksen Svenska Dagbladet -lehdessä

”Satoja lapsia altistetaan Ruotsissa vuosittain hormonaaliselle ’hoidolle’ ja sen jälkeiselle sukuelinten silpomiselle, ilman että sille olisi olemassa minkäänlaista tieteellistä tai kokemukseen perustuvaa näyttöä.”

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/miksi-niin-monet-autistisia-piirteita-omaavat-tytot-ja-nuoret-naiset-ovat-yhtakkia-alkaneet-kokea-olevansa-poikia/

https://www.nokianuutiset.fi/a/201514381?c=1537780247616

5 vastausta artikkeliin “Suomeenkin tarttunut Ruotsin hulluus!”

 1. Näihin tapauksiin Suomen KD;llä näytti eilisessä Vaalitentissä olevan harvinaisen tiukka periaatemielipide.

 2. Kaikilla järkevillä ihmisillä pitäisi olla tiukka mielipide lasten pahoinpitelyn suhteen!

 3. Elämä omine jopa kuviteltuine piirteineen on muuttumassa liian vallattomaksi, jopa sairaaksi.
  Mitä sanoo lääketiede kuin poliittiset päättäjät kun on sen aika muuttaa sukupuolta mutta millä perustein luotettavasti.
  Essayh sillä tavoin oikeassa ettei ole mikään ilmoitusasia.

 4. Tunnen transihmisiä itse. Osalla oli paljon epävarmuutta, mutta osa koki lopulta varmuuden aikuisiällä ja kävivät läpi korjausprosessin. Se oli heille oikea valinta ja paransi elämänlaatua hurjasti, haasteista huolimatta.

  Prosessi on kuitenkin niin raskas ja vaikea etten kovin herkästi soisi sitä lapselle, joka on siinä iässä että tunteet mylläävät.

  Sukupuolenkorjaus voi olla aivan hyvä valinta, mutta vaikea. Siihen ei pidä kiiruhtaa. Siihen ei kyllä Suomessa kiiruhdetakaan.

 5. KYLLÄ ENNEN OLI PAREMMIN!

  Lapset syntyivät tytöiksi ja pojiksi!
  Homoilu oli rikos!
  Opiskelusta piti maksaa!

  Nykyään kansa kustantamissa aivopesuloissa punahirveet sekoittavat viattomien lasten päät niin, etteivät enää tiedä ollakko, vaiko eikö olla!

  Maailman ”onnellisin” kansa tekee eniten itsemurhia!

  ENNEN OLI NIIN PALJON PAREMMIN!

Kommentoi