Aina vaan hullummaksi menee tämä suvaitsevaisuus.

Olen seurannut taas yhtä maailmalla leviävää hullututusta, jossa polvistutaan yhdessä osittamaan tukea rasisminvastaiselle taistelulle.

Ja jos et polvistu, niin olet rasisti.

Näin yksinkertaista se on ja mietin jo, että koskahan eduskunnassakin vaaditaan perussuomalaisia polvistumaan muiden tavoin yhden huu-haa ismin edessä.

Mutta olen vakuuttunut, että perussuomalaiset eivät näiden toteemien edessä kumartele eikä päätään paljasta ja jos siitä rasistiksi tituleerataan niin siitä vaan, kunhan ei liiviin uida.

10 vastausta artikkeliin “Aina vaan hullummaksi menee tämä suvaitsevaisuus.”

  1. Hiljaa! ”Korkea polviasento, liikkumatta” tai olet rasisti 💪🤣🤟

  2. Pekka Katajastakin yritettiin rasismi kitkeä oikein vasaran voimalla.
    Mutta vielä ei tiedetä, minkäsortin huu-haan palvelijat siellä oli Pekasta paholaista pois ajamassa, nyt heitä takaa ajaa sitten poliisi, kun demokratia on saatanasta.

  3. Saksan liittokansleri Willy Brandt tämän muodin aloitti polvistumalla Varsovassa vuonna 1970. .Sanomattakin on selvää että perussuomalaiset eivät polvistele eivätkä päätään paljastele. He jättävät nämä asiat suosiolla suvaitsevaisille.

  4. Tämä on sitä mitä sanotaan valkoisten itseruoskinnaksi esi-isien tekojen tähden. Todellisuudessa ruoskaa heiluttaa kultuurimarxismi, joka orwellilaisen sananvääntelyn avulla yrittää väittää sen olevan alitajuista kollektiivista katumusharjoitusta.

    Onneksi on ollut ja on ihmisiä, jotka näkevät valheen läpi ja kertovat sen myös muille. Näistä ihmisistä mainittakoon kirjailija George Orwell, kanadalainen jungilaishenkinen psykologi ja menestyskirjan ” 12 Elämänohjetta, käsikirja Kaaosta vastaan” kirjoittaja Jordan B. Petersen, meillä lääkintöneuvos Mikko Paunio, joka on julkaissut kaksi kirjaa Vihreästä valheesta sekä teologi ja Helsingin yliopiston opettaja Juha Ahvio, joka on julkituonut kattavasti punavihreän valheen kuviot kahdessa kirjassaan ”Vaarallinen vihreä valhe” ja ”Sananvapaus uhattuna Suomessa”.
    Ja tietenkin käytännön tasolla rohkea ja vasuriruoskaa pelkäämätön presidentti Trump!
    Nämä tuli päällimmäisenä mieleen. Repikäämme tästä!

  5. Orwell nauraa hohohottaisi ellei kiroaisi noita muita. Orwell on omassa kastissaan eikä takuulla edusta em. tyyppien aatoksia.

  6. Luulempa vain, että jos George Orwell lukisi Jordan B. Petersenin edellä mainitun kirjan, hän sanoisi: ”Aivan kuin minun suustani, siis jos olisin psykologi.”

    Vaikka Orwell ei ollut psykologi, hän tunsi erinomaisesti psykiatri Jungin näkemyksen, että jokaiseen sosiaalisesti hyväksyttyyn tekoon liittyy myös sen paha kaksonen, tiedostamaton varjo. Ollaan liikkeellä niinku hyvän asian puolesta, ja sen nimissä kaikki on oikeutettua, joten vaikka pää poikki väärinajattelijoilta.
    Ja kun ollaan liikkeellä hyvän asian puolesta myös niinku tekopyhyys on oikeutettua, tarkoitus pyhittää keinot.

    Orwell kirjoitti vuonna 1937 teoksen ”Tie Wiganin aallonmurtajalle, joka teos oli osaltaan tyly hyökkäys Ison-Britannian yläluokkaisia sosialisteja vastaan (siitäkin huolimatta, että hän itse oli taipuvainen kannattamaan sosialismia).
    Orwell päätteli, että tweediä käyttävä, nojatuolifilosofiaa harrastava, uhreihin samastuva, sääliä ja halveksuntaa ilmaiseva yhteiskunnan muuttamisesta puhuva kansanosa ei itse asiassa useinkaan pitänyt köyhistä, vaikka muuta väitti. Se yksinkertaisesti inhosi rikkaita. Ihmiset naamioivat kaunansa ja mustasukkaisuutensa hurskauteen, tekopyhyyteen ja omahyväisyyteen.
    ——————————————————
    Kommenttini lähteenä olen käyttänyt Jordan B. Petersenin kirjaa ”12 Elämänohjetta, käsikirja kaaosta vastaan” (2018) sivut 346-348.

  7. Orwell heittäisi Jordanilla vesilintua eikä halua olla missään tekemisissä sen enempää herrasosialistien kuin jordanilaisten kanssa. Harmi kun ei ole Orwell elossa-antaisi kyytiä niin hihhulivasemmistolle kuin oikeistolle.

  8. Nyt on vallalla olla ääri jotain, eikö ihmiset voisi olla normaalisti,,,,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *