Ans kattoo ny.

Kun seuraaviin eduskuntavaaleihin on vielä lähes kolme vuotta aikaa, niin tämänhetkinen demareiden ja Sanna Marinin Gallupnoste tulee suurella todennäköisuudellä noudattamaan samaa kaavaa, kuin se teki ex-pääministeri Juha Sipilän ja kepun kohdalla.

Sipilä ja kepu pasteerasi vieläkin korkeimmissa Gallupkannatuksissa kuin Marin ja demarit tänä päivänä ja kun seuraaviin vaaleihin mentiin, niin Sipilän ja kepun kannatus oli enään vähän yli 13%, eli alas tultiin persmäkee noin 10%

Sipilän hallitus onnistui kuitenkin nostamaan suomen työllisten määrää noin 150000 hengellä, vaikka keinot olivatkin pääosin vain keppiä, sillä siinä taloudellisessa tilassa missä maa makasi Sipilän aloittaessa, ei porkkanalla olisi noustu.

Ja vaikka Marin onnistuisikin ( mitä rukoilen ) tämän koronan nujertamaan niillä THL.n opeilla, joita hän on tinkimättömästi noudattanut, niin katoavaista on maine kunnia, sen varmasti myös Sipilä allekirjoittaa.

Se nyt näyttää suomessa olevan paremmin sääntö kuin poikkeus, että menestyjät ja onnistujat pudotetaan ”valtaistuimeltaan” yhtä nopeasti kuin ovat sinne nousseetkin ja tämä pätee ennenkaikkea politiikassa.

Ja jos nyt oman puolueeni tulevaisuuden näkymiä ennakoin, niin pidän tässä maamme poikkeuksellisessa, koronan aiheuttamassa kriisissä noin 18-20% Gallupkannatusta oppositiosta käsin hyvänä ja kun hallitus sitten alkaa noin 30 miljariin kohoavaa koronavelkaa parsimaan kokoon, niin ei tarvitse olla mikään ruudinkeksijä kun sanoo, että nyt on Marininkin porkkanalinjalle löydyttävä myös keppiä.  Sitten katsotaan vasta, onko Marin johtaja vai harhaanjohtaja, eli onko hänelle tärkeämpää toverien keikkuminen Gallupkärjessä, vai lopettaa halvan velan illuusiossa eläminen.

 

 

 

 

3 Replies to “Ans kattoo ny.”

 1. Millähän agendalla ps nousi kukkuloilleen ja, mitä se käytännössä tarkoitti pääteemana, jota meille näkyvästi myytiin?

  – Halla-aholle puettiin ”mestarin” valekaapu, ja potkittiin peruspersut pellolle
  – rajat kiinni
  – maahanmuutto säppiin, paluumuuttaja saa tulla, työtönkin kotiin kortistoon
  – ei sesonkityövoimaa muista maista eikä missään tapauksessa Shengen-alueen ulkopuolelta
  – muut ulos, (siis koskee myös virolaisia, puolalaisia, venäläisiä jne. rakennuksiltakin, koska suomaliset osaavat senkin homman ? )
  – pakolaisia ei ole, koska kaikki he ovat elintasoturisteja, ulos
  – maahanmuuttajat ovat kaikki rikollisia, jotka raiskaavat suomalaiset naiset (eikä suomalainen äijä juo viinaa, ei hakkaa eikä hillu puukolla ja kirveellä – kiltti mies )
  – Suomessa puhutaan vain suomea, Suomi on virallisesti yksikielinen maa

  Korona veti henkselit 90 % tuosta agendasta eikä se agenda enää elä, se kuoli koronaan.

  PS:n muulla puolueohjelmalla ei ole ollut mitään merkitystä kansan silmin, koska se on samaa jollotusta kuin muillakin.
  PS:llä ei ole tulevaisuutta, sitä odottaa lindströmit

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006513027.html

 2. Sinisen unen Lindströmille sopii motto,–En ole katkera mutta kuitenkin.
  Kiitos kuitenkin loikkareille, lähtönne käpälämäkeen pelasti perussuomalaiset, mutta onhan se nyt Lindströminkin kiva kirjoitella itkuvirsiään valtion ruhtinaallisella sopeutumisrahalla ja todeta, että paska reissu mutta tulipahan tehtyä.

Kommentoi