AY, vasemmistopuolueiden OTTO-automaatti ja henkivakuutus vaivaan kuin vaivaan..

Yhden neuvon annan niille, jotka näkevät AY.n  olevan suurin työelämän ja kehityksen jarru yhteiskunnassamme ja kuitenkin jäsenenä kuuluvat siihen.

EROTKAA SIITÄ.

Ja tämä korporaatio, vaikka sen jäsenistö on suurimmalta osiltaan muita kuin sosialistipuolueiden ideologian allekirjoittajia, niin miljoonien rahavirrat jäsenmaksujanne virtaa vasemmistopuolueiden vaalikassoja ja virkistystoimintaa pönkittämään.

Se olisi kuoleman suudelma tälle ulkoparlamenttaariselle vasemmistopuolueiden ”haarakonttorille”, kun 80% sen maksavista jäsenistä siirtyisi Loimaan kassaan.

Nytkin taas etujärjestöiltä tuli bumeragina takaisin hallitukselle tämä eläkeputken poistoasia ja eipä tarvitse olla kaksinen ennustaja kun tietää, että ratkaisut siirretään taas hamaan tulevaisuuteen hallituksen(kin) pöydältä odottelemaan ”parempia aikoja”.

Kepunkin kovat puheet taitavat taas tässäkin kysymyksessä sulautui vasemmitopuolueiden yhteiseen julkilausumaan jossa todetaan että, koronasta johtuen ja koronan vuoksi ja koronan takia ja koro……..

 

 

8 vastausta artikkeliin “AY, vasemmistopuolueiden OTTO-automaatti ja henkivakuutus vaivaan kuin vaivaan..”

 1. Mites Sinä Arvi näet nuo AY-asiat noin mörköinä? Kyllä minä yrittäjänä tarvitsin esim AY:n julkaisuja mm työehtosopimuksista.
  Vasemmistoa tarvitaan tasapainottamaan oikeistoa; olen ihan henkilökohtaisesti sitä mieltä, että kaikkia puolueita tarvitaan, eri asia sitten miten henkilöt puolueissa toimivat.
  Näin puoluevapaana minun lienee melko helppoa näin kirjoitella kun niitä värilaseja ei ole.
  Onhan täällä saatu lukea mm imperiallisesta roistovaltio Venäjästä, kun puhutaan venäläisistä, tarkoitetaan lähinnä Puuttinia, ei kansaa, siis puhutaan Venäjän hallinnosta, ei kansasta. Tämä asia muutamille blogisteille on äärimmäisen vaikea erottaa. Katsellaan putken läpi asdioita.

  1. Puolueita toki tarvitaan ja kansahan sen sitten päättää onko niillä elämisen edellytyksiä, olipa oikealla tai vasemmalla.
   AY on ulkoparlamenttaarinen järjestö, joka eduskunnan vasemmistopuolueiden tukemana ja myötävaikutuksella voi laittaa vaikka koko suomen kiinni, kun pienen piirin saavutetut edut ovat uhattuna.

   1. Poistin Heikin kommentin, kun keskittyy vain minua arvostelemaan henkilönä.

 2. Arvopohja korruptoi erkoopeen lisäämällä raharoinaa erkoopeen työrukkaselle, etnonationalistiselle Folktingetille.

 3. Ainakin itselle putki oli hyväksi ja sen tarjosi työnantaja – ihme kyllä sillä silloin vielä oli töitä ja menekkiä tuotteelle ja työpanos 20% plussalla, mutta konsultti oli palkattu taloon ja sitä viisautta päällystö uskoi.

 4. Kaiken maailman ”konsulentit” ovat tulleet ja tulevat vielä jatkossakin todella kalliiksi yhteiskunnalle.

 5. On kuitenkin aivan toisin mitä nyt täälläkin kirjoitellaan ne jotka kirjoittaa tuollasta muka Loimaan kassan paremmuudesta eivät asioita ymmärrä
  Mutta kukas sitten neuvottele uudet työehdot loimaan kassa sitä ei voi tehdä koska se onkin vain työttömyys kassa ja rahat joita sinne maksavat menee oikeiston vaalikassaan
  Elikkä mitäs niistä menee kutenkin terv tepivaari

Kommentoi