Ei oppi ojaan kaada, vai kaataako…..


”Donald Trump reportedly owned a copy of Adolf Hitler’s speeches and kept them in his bedside cabinet.

A 1990 Vanity Fair article about billionaire businessman stated that Mr Trump’s then wife Ivana, said her husband owned a copy of “My New Order” – a printed collection of the Nazi leader’s speeches.” (Independent)

Melanie Trump on kertonut myös kuinka Trump luki mieluusti kirjaa jossa käsiteltiin Adolf Hitlerin puhetapaa ja esiintymistä. Ehkä tämä kuvasarja näyttää mistä opit oli otettu. Göbbelsin kirja on voinut olla toinen hyllyn aarteista, hyvin samantyyppinen oli tapa syyllistää opponentti ja tuhota media roska uutisina. Sattumaa, minä en usko sattumiin.

(Kuva: Vanity Fair)

Kuvaan lisätty Arvin mieliksi näyttelijä Baldwin joka kävisi hyvin rooliin jossa näytellä Trumpia.

19 vastausta artikkeliin “Ei oppi ojaan kaada, vai kaataako…..”

 1. Eikä tämä ole vieläkään lopettanut vaan jatkaa oman maan median syyttämistä, kuolleilta on kuulemma tullut ääniä, Venezuelan kommunistit ovat peukaloineet vaaleja ja kaikkea muuta mieletöntä. Ja edelleen julistaa julkisesti voittavansa. En tiedä mitä lääkettä tälle tarjottiin covid-19 tautiin mutta järki tuntuu menneen lopullisesti.

  Ei puuttuisi muuta kuin pakenisi sukellusveneellä Etelä- Amerikkaan pakoon tulevia oikeuskäsittelyjään….

  Toivon että tästä tapauksesta tehtäisiin elokuva, Alec Baldwin voisi esittää Generallismus Trumpia. Nauttisin suunnattomasti.

 2. Ollaan nyt mitä mieltä hyvänsä Trumpista, niin joku proti sentään kun lähdetään häntä Hitleriin vertaamaan.

  1. En minä vertaa, nämä kaikki on ihan julkista tietoa. Monet muut tahot ovat häntä siihen verranneet. Tuossahan on lähde ja kuvakin kiertää julkisesti netissä.

   Ja kuten mainitsin niin olisi miellyttävää saada vaikka joku parodia leffa tämän toilailuista.

   Alec Baldwin on esittänyt häntä monesti SNL ohjelmassa Yhdysvalloissa, vallan mainio. Lisään kuvan tuohon blogiin, aivan mahtava show, löytyy mm YouTube kanavalta.

  2. Samalainen tyhmän kansan manipulaattori hän on, jossa vain tv on avittajana. Nyt monet tv-yhtiöt ovat panneet häneltä luukut säppiin ml. twitterit ja facebookit.

 3. Ehkei Trumpan tarvitse paeta mihinkään, jos eroaa (ennustettu viime vuosituhannen puolella) ja antaa varapresidenttinsä armahtaa hänet samaan tapaan kuin Gerald Ford armahti Richard Nixonin.

  —-

  Väitetään varapresidentti Lyndon B. Johnsonin sekaantuneen John Kennedyn murhaan.
  Tuskin Trumpan varamiehen tarvitsee niin pitkälle mennä.

 4. Varapresidenttinsä armahti Nixonin päästyään presidentin virkaan Nixonin jälkeen. Pence ei ole presidentti.

 5. Suunnittelee luultavasti jotain Trump tosi-tv ohjelmaa jossain banaani maassa minne ei tarvitse veroja maksaa. Häkki voi kyllä heilua…

  1. Kyllä menee ja vaikka kolmannelle kaudelle…vankilaan, kulkematta lähtöruutuun kautta. Historian huonoin Yhdysvaltojen presidentti.

 6. USA: laisilta kun kysytään, niin pitävät U.S. Grant, ia kaikkien aikojen huonoimpana presidenttinä. Sisällissodassa oli menestynyt kenraali, mutta presidenttinä oli heikko. Esim Kenraali Custerin kohtalo pohjoisen intiaanisodassa oli pitkälti Grantin vika.

  1. Kyllä Custerin suurin vika oli oma ylimielisyys, sekä se viimeinen offensiivi intiaaja vastaan piti olla ponnahduslauta hänen omalle presidentin vaalikampanjalleen, olen useammasta lähteestä aiheesta lukenut.

 7. Näistä nykyajan presidenteistä kaikkein vahinkollisin Euroopalle ja muullekin maailmalle ja Irakille itselleen oli Bush. Typerä hyökkäys väärennetyin tiedoin ja valheellsiin perustein Irakiin sai aikaan koko maan ajautumisen kaaokseen ja pakolaisaallon Eurooppaan. Yhä edelleen siellä paukkuu pommit liki päivittäin ja asialla milloin mikäkin kuppikunta.

 8. Reagania haukuttiin myös mediassa ja pidettiin aika pellenä kun oli presidentti. Nykyään muistetaan suurmiehenä. Bushin ja Obaman takia saadaan nauttia pakolaisista pitkään.

  1. Että, maaliman laajuinen nälänhätä ilmaston muutoksesta johtuen (Afrikka), köyhyys, diktaattorien kansojen sorto ja sodat olivat Bushin ja Obaman syytä. Hoh-hoijaa !

 9. Reagan on paras mitä on USAlla ollut, vaikka Suomessakin häntä mollattiin kun elimme suomettumisen aikaa. Kylmä sota oli pahimmillaan ja Reagan teki paljon työtä maailmanrauhan eteen.

Kommentoi