Ei tämä ole mitään avaruustiedettä.

Sanna Marinin nopeaa suosion nousua ovat monet ( kaikki ) selittäneet valtavalla medianäkyvyydellä, joka koronasta johtuen on kulminoitunut häneen.

No, nyt on Katri Kulmuni sitten ollut julkisuuden valokeilassa lähes yötä päivää ja olipa nyt hänen toimintansa sitten hyvää tai pahaa, riippuu keneltä kysytään, niin julkisuutta ja näkyvyyttä on riittänyt ja tulee riittämään hänen ja kepun ympärillä vielä pitkään, puheenjohtajakuvioitakin silmälläpitäen.

Joten, jospa tämä julkisuus, olipa se nyt minkämakuista hyvänsä, niin toimisi kepulle kuten se on toiminut demareillekkin, eli ihan sama mitä puhutaan kunhan puhutaan.

Demarit nostivat kannatuksensa nopealla aikataululla 16 % tuonne 23% ja jos nyt saman logiikan mukaan mennään kepun kohdalla, niin yhtä suuri nousu kuin demareillekkin, tietäisi nousua 10% aina 17% asti    ja vain näkyvyyden ansiosta.

Näin helppoa on olla ennustajana ja keneltä sitten on nämä kepun nousuprosentit pois, niin tietenkin demareilta, joten Ojalan laskuopin mukaan, vielä tämänvuoden aikanna molemmat puolueet ovat noin 16-17% Gallup-kannatuksessa.

Ja vuoden lopussa  PS = 21%  ja  KOK = 18%

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Ei tämä ole mitään avaruustiedettä.”

  1. Mielrstäni kansa antoi tukensa Marinin koronan vastaisille toimille.

    Uuden rahaministerin persoonasta on kiinni, miten keskustan kannatuksen käy.

    Toivottavasti eivät valitse Pekkarista. Olisi aivan liian ovela mies siihen hommaan.

  2. Taitaa olla ylivoimainen tehtävä Kulmunin löytää kepusta rikkeetön, rehellinen tai maan etua ajava henkilö ministerin paikalleen.
    Kyllä se taas on sopiva mutta ei pätevä, näin on ollut ja näin on oleva, kun politiikasta on kyse, joka puolueessa.

    1. …saati, jos kysymyksessä olisi persu, joilla sitä rötösherrakaartia riittää.

      Eiköhän nuo Vihriälä tai Vanhanen täytä vaativatkin saappaat.

      1. Ei asiaa, ettei Karjalainen siitä ”persua” saa tekemällä tehdyksi.

    2. Kun Kulmuni haluaa jatkaa puheenjohtajana myös syksyn puoluekokouksen jälkeen, niin hän valitsee rahaministerin siitä näkökulmasta, että uusi ministeri tekisi työtä myös hänen jatkonsa turvaamiseksi, eli puhuisi ikäänkuin ”Kulmunin suulla”.

  3. Heikki hyvä, mutta kun Kulmunin valitsema rahaministeri saa kepun prosentit nousuun ”Kulmunin miehenä”, niin eihän Saarikko lähde ehdoin tahdoin häviämään puheenjohtaja vaalia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *