Islamistimaista suuntautuva ”turismi” vie tuhkatkin pesästä ja pahimmassa tapauksessa se tappaa.

Nyt en halua missään nimessä lietsoa hysteriaa enkä pelkoa suomalaisiin, mutta kun seuraa tätä islamistiterroristien sotaa järjestäytyneitä, demokraattisia valtioita kohtaan euroopassa, johon suomikin lukeutuu, niin miksi me olisimme turvassa näiltä barpaareilta, vaikka nykyhallitus antaakin näiden ”evakkojen” syödä seisovasta pöydästä, kun kotimaan varattomat päätyvät Hurstin valintaan.

Tälläkin hetkellä maassamme vaeltelee satoja ”anonyymeja” ja turvapaikkaturisteja keskuudessamme ja on itsestään selvää, että kukaan eikä mikään pysty heitä estämään toteuttamasta terroritekoja maassamme, jos he siihen uskossaan päätyvät.

Ei muuta kuin säilöön ja vapaaksi pääsee ainoastaan siinä tapauksessa, että suuntaa matkansa rajojemme ulkopuolelle.

Tämä varmasti vähentäisi näiden lottovoittoa tavoittelijoiden halukkuutta tulla suomeen ja sitä kautta tämä haittamaahanmuutto kaikkine lieveilmiöineen loppuisi vähitellen ja kansalaisten turvallisuudentunne kohenisi huomattavasti.

 

 

29 vastausta artikkeliin “Islamistimaista suuntautuva ”turismi” vie tuhkatkin pesästä ja pahimmassa tapauksessa se tappaa.”

  1. Ja on havaittu, että pojasta polvi paranee/pahenee, kun eurooppaan tulleiden maahanmuuttajien lapset ovat vanhempiaan radikaalempia ja uskossaan vahvempia, joten ei se länsimaiden pesu näistä tee länsimaiseen elämäntapaan oppivia, vaikka kuinka mätysoopaa hinkattaisiin.

  2. Vihreitten suorittamaa tuhoa on pakko pitää tahallisena. Eivät ne voi täysin tyhmiäkään olla.

    1. Ohisalo ja Haavisto ajelivat autollaan tiellä, kun heidän autostaan irtosi rengas ja pyörä mutterineen lensi huit helvettiin. siinä sitä sitten Maria ja Pekka vararengasta kaivamaan takaluukusta kun huomasivat, että eihän tämä nyt onnistu, kun mutteritkin hukkuivat tuonne jorpakkoon, niin sattui siinä olemaan hullujenhuone vieressä, niin sieltä aidantakaa neuvottiin, että ottakaa kaikista muista pyöristä yksi mutteri tähän vararenkaan kiinnittämiseen, kyllä se kolmella mutterillakin teidät kotiin vie. Sitäkös oivallusta Maria ja Pekka kiittelemään aidantakuselle ja sieltä vaan yks`kantaan todettiin että, hullu saa olla mutta ei tyhmä.
      Joten Mage, oletkos varma tästä tyhmyydestä.

      1. Vihreät näyttäisivät olevan enemmän hulluja kuin tyhmiä. Kun saisivat hyvän lääkityksen, niin pystyisivät toimimaan järkevästi.

  3. Kieltämättä jotain ryhtiliikettä tarvittaisiin. Sitä ei uskalleta tehdä, koska pelätään kostoiskuja. Pelko on täysin aiheellista – vaan kun iskuja tulee joka tapauksessa.

    Jos tehtäisiin jotain, sentäs olisi saumat että ne joskus loppuvat.

    Itse näkisin että tarvitaan porkkanaa ja keppiä:
    – Porkkanaa euroislamille, islamin reformaatioliikkeille, kaikki mahdolliset insentiivit uskonnon kehittymiseen osaksi eurooppalaista demokratiaa.
    – Keppiä lähi-idän tuonti-islamille, kaikille sen lain vastaisille osille, kaikille turkki- ja saudisaarnaajille toimintakielto ja tarvittaessa porttikieltoja Schengeniin, yms.

    Toki joku varmaan ehdottaa ”öhö öhö kaikki musut laivalla afrikkaan öhö öhö”. Ja siihen totean että tarkistakaa lääkkeet.

    1. Jos päädytään sisällissotaan, mihin vihreitten toiminta näyttää tähtäävän, niin siinä vaiheessa öhö-öhö – vaihekin voi tulla kysymykseen.
      ——-

      Jo vuosia sitten Ranskassa koulutettiin ja järjesteltiin joukkoja sisällissodan torjumiseksi.

      Ruotsissa ylipoliisipäällikkö on ilmoittanut demokratian olevan vaarassa. Hän näyttää myös pelkäävän sisällissotaa.
      Ruotsin armeija on lisännyt koulutusta. Sisällissotaa pidettäneen siellä entistä todennäköisempänä.

    2. Ryhtiliikettä ei voi eikä pidä jättää tekemättä radikaali-islamistien kostoiskujen pelossa. Iskujen vaaraa ei ole kunhan tarvittavat toimet säädetään ja järjestetään tehokkaiksi yleisellä tasolla mitään kohderyhmää mainitsematta.

      Vuonna 1930 Lapuan Liike painosti onnistuneesti valtiovallan säätämään Tasavallan Suojelulain ja joukon muita ns. kommunistilakeja kommunistien toiminnan estämiseksi. Tälle lainsäädännölle oli sitten käyttöä hieman myöhemminkin kun sen avulla puututtiin lapualaisten ja IKL:n laittomuuksiin. Näin voitiin tehdä koska lakitekstissä ei ollut mitään mainintaa että se oli alun perin tarkoitettu juuri kommunisteja vastaan, vaan se oli yleisellä tasolla suunnattu poliittisluonteista laittomuutta vastaan.

  4. Jos tutkiva tsurnalisti menisi vihreistöläisen kotiin, niin saattaisi löytää kirjahyllystä mielenkiintoisia teoksia.

    1. Minun kirjahyllystä löytyy iso pino wahhabilaisia ultrakonservatiivisen islamin oppikirjoja. Sen perusteella minusta pitäisi varmaan olettaa että kannatan vaimojen pieksemistä ja homojen kivittämistä?

      Ehkäpä en tuomitsisi ketään omistettujen kirjojen perusteella, tai jos näin tehdään niin aloitetaan minusta.

      1. Mutta jos alkaisit käyttäytyä omituisesti, niin kirjahyllystäsi saattaisi löytyä selitys.

      1. Kokoomuksen edustajien kirjahylyistä löytynee ihan asiallisia kirjoja. Samaa voidaan varmasti sanoa Perussuomalaisten Halla-ahon kirjahyllystä.

  5. Heitän ilmaan väitteen, että demareita ja varsinkin vihreitä äänestävät muslimit ja muut maahanmuuttajat ovat sotaisempia kuin PS- puoluetta äänestävät muslimit ja muut maahanmuuttajat, jotka arvostavat turvallista ja rauhallista Suomea.

      1. Kyllä mamuista on tosiaan löytynyt niitä, jotka arvostavat rauhallusta ja turvallista Suomea.Usko tai älä. Heitä löytynee kuntavaalienkin ehdokaslistoilta.

      2. Älyn jättiläiseltä (?) löytyy aina intoa pohtia toisten älyä.

        Uskoisin Perussuomaisia äänestäneiden mamujen olevan erityisen fiksua porukkaa.

        1. Niin, se kertoo aika paljon, tai oikeastaan kaiken henkilöstä joka yrittää päteä haukkumalla kaikkia muita milloin miksikin.

  6. Tuo Macron on kyllä tyhmä heppu. Kundin ei kannata houria sananvapausta. Tuon tahvon pitäisi tiedostaa, että maassa on viisi miljoonaa muslimia.

    Ranska ja Ruotsi pitäisi erottaa unionista heti Kreikan, Italian, Espanjan ja Belgian jälkeen. Tuleva liittovaltio ei voi integroida itseensä sisäisesti repaleisia valtioita, koska ne ovat turvallisuusuhka.

  7. Minullakin taitaa olla koraani hyllyssäni muutaman muun mielekiintoisen kirjan joukossa, mutta ei sekään ole saanut minusta keskustelukyvytöntä hysteerisesti persukammoista.

    1. Tuttava tarjosi minulle koraania, mutta sanoin, että joku saattaa tarvita sitä minua enemmän. Netistä kyllä löytyy lainauksia tarvittaessa.

      ———

      On tullut aikoinaan opiskeltua ruotsia. Kielitaitoa pitäisi virkistellä, jotta se ei unohtuisi. Suomenruotsalaiset karttelevat sisämaata, muukielisiä vähemmistöjä on jokaisessa kunnassa heitä enemmän, eivätkä he ruotsia osaa. Höbelöä ei voi lukea, koska se on maksumuurin takana.

      Höbelön sijasta voi lukea riikinruotsalaisia Expresseniä, Aftonbladetia ja ruotsidemokraattien lehteä. Niistä ei tarvitse maksella.

      Samalla voi seurata asioita, jotka ovat omiaan johtamaan Ruotsia sisällissotaan, johon Karjalainenkin sisällissodista tykkäävänä pääsee sitten vapaaehtoisena mukaan.

      https://www.expressen.se/nyheter/darfor-ar-frankrike-sa-hart-terrordrabbat/

  8. Koraani on aika mietoa kamaa verrattuna näihin imaamien tekemiin tulkkaus- ja ohjekirjoihin. Näissä on ihan suoraan kerrottu mitä saa ja mitä pitää tehdä ja mitä ei.

    Voin sanoa että nousee tukka pystyyn.

    P.S. Arvatkaapa mitä materiaalia käytetään suomalaisissakin moskeijoissa ja mitä jaetaan siellä käyville…

    1. Suomessa toimivat moskeijat imaamineen ovat jihadistitaistelijoiksi aikovien korkeakouluja.

    2. Gaddafi oli islamin ortodoksi, joka pitäytyi koraaniin. Siksi sekä sunnit että shiiat häntä vihasivat. Ei olisi pitänyt pommittaa Libyaa matalaksi ja äärioikeistolaisen Isiksen tukikohdaksi. Minä ja Gaddafi ihmettelimme hyökkääjien ääliömäisyyttä.

      Seuraavassa Suomessa vierailleen äärioikeistolaisen islamistin, Anjem Choudaryn, henkilökuvaa ja tavoitteita:

      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Anjem_Choudary

  9. Menkää käymään Itä-Helsigin Puotinharjun vanhassa ostarissa, Puhoksesa, saatte hiukan makua imaameista moskejooneen ja porukkaan jotka kulmilla pyörivät.

  10. Maltillisten muslimien ja kiivailijoiden välillä on sovittamaton riita. Maltillinen asettaa itsensä vaaraan ryhtymällä PS:n ehdokkaaksi. Suomen juutalaistenkin ”imaami” tuntuu vähän ärjyltä.

    Sunnilainen Kalifaafaatti ja sen sotilasosasto, Isis, täyttävät sataprosenttisesti äärioikeiston määritelmän (Hans-Gerd Jaschk)

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/%C3%84%C3%A4rioikeisto

    ——–

    Arvopohjahallitus kostuu ehkä vähä-älyisistä tai sitten pettää äänestäjiä tietoisesti syyttämällä demokraattista PS-puoluetta äärioikeistolaisuudesta ja kuitenkin petaamalla äärioikeistolaiselle islamille tukikohtaa Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *