Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankee.

Kun olen lueskellut valtamedian ja eräiden politikkojen ilakointia sillä, että kun nyt saadaan tämä korona haudattua, niin samalla tullaan hautaamaan myös perussuomalainen puolue.

Viimeisin Ylen Gallup näytti perussuomalaisille noin 18% kannatuslukua ja ajatelkaahan, että se vastaa yli 500000 valtakirjaa persulaariin.

Joten jättäkäähän nyt muistokukat ja seppeleet kuitenkin hommaamatta ja jos en nyt ihan väärin muista, niin Soinin koplan lähtö hillotolppamarkkinoille sai persufobiaa sairastavissa samanlaisia hurraahuutoja hautajaiskutsujen toivossa.

Sen verran olen kuitenkin selvillä perussuomalaisten poliittisesta mielenlaadusta, että tämän koronan vuoksi perussuomalaiset eivät puoluettaan jätä ja se prosenttimäärä joka  nyt on pudotusta, johtuu osan perussuomalaisten ”katsomoon” siirtymisestä.

Ei kuulkaas sitä karhua pidä nylkeä ennen sen kaatamista ja jos jotkut kuvittelevat vihervasemmistolle löytyvän vaihtoehdon kokoomusta äänestämällä, niin hyvin heikoilla on poliittisen lähihistorian tuntemus sellaisilla kansalaisilla.

Sitä sanotaan, että tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, jopa mahdotonta, mutta sen pystyn sanomaan ainakin varmasti, että perussuomalaiset tulevat olemaan seuraavissa eduskuntavaaleissa eduskunnan suurin ryhmä.

Sillä koronan jälkeen, kun vihervasemmistolainen hallitus palaa takaisin juurilleen, jossa taas saavat mailmanparantajina ja pelastajina syleillä kaikkia ja kaikkea, mitä heidän pienet aivonystyränsä saavat synnytettyä, niin silloin kyllä heräävät jäähyltä myös ne perussuomalaiset, jotka koranakriisissä halusivat antaa työrauhan päätöksistä vastaavalle hallitukselle.

Nythän ei tässä koronakriisissä ole valtavan suurta eroa hallituksen ja perussuomalaisten tavasta hoitaa pandemiaa, perussuomalaiset toki ajaisivat tiukimman linjan politiikkaa, mutta ovat toki tyytyväisiä siihen, että hallitus ymmärsi lopulta, kuinka vakavasta taudusta on kysymys.

Varmasti kaikki puolueet kukin omalla tavallaan ovat isänmaan asialla, mutta perussuomalaiset erottaa muista puolueista ennenkaikkea se, että he eivät halua suomen olevan pohjoinen periferia ja koelaboratorio, joka toimii tunnollisesti vain toisten(kin) velkojen takuumiehinä ja ottaa mukisematta vastaan Brysselin nootit, joka kaventaa entisestäänkin jo heikoissa kantimissa olevaa  ”SUVERENITEETTIAMME” ( taitaa olla kirosana tänä päivänä )

Perussuomalaiset ovat siis vaihtoehto ja ei ole enään kovin kaukana se aika, kun politiikka palaa eduskuntaan ja tehdään ero kansallismielisten ja helppoheikkien välillä.

 

 

13 Replies to “Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankee.”

 1. Täytyy kyllä sanoa, että enpähän yhtään yllättynyt, kun Uutissuomalaisen tänään lauantaina julkaisema tutkimus osoittaa kansalaisten luottamukseen hallitukseen ja viranomaisiin romahtaneen koronanhoidossa.
  Yksi tutkimuksen kysymys oli, että kuinka kansalaiset katsovat opposition onnistuneen kyseiseessä olevassa asiassa, niin myöskään ne prosentit eivät oppositiota mairittele.
  Mutta en sitten tiedä, kun oppositio on laitettu lähinnä kuunteluoppilaaksi hallituksen taholta, niin vaikeatahan siinä roolissa on onnistua tai epäonnistua, kun työkalupakki on kaikkine hohtimineen vain valtioneuvoston ”osaavissa” hyppysissä.
  Ja jos nämä viranomaisten ja hallituksen ristiriitainen ja sekava asiainhoito tiedottamisineen ja strategioineen jatkuu nykyiseen malliin, niin kyyti tulee olemaan kylmää mitä kansalaiset hallitukselle tarjoilee.

  1. Uutissuomalaisen tutkimus pitää varmaan paikkansa, mutta ajankohtaisiin päätöksiin oli liittynyt Uusimaan muuhun Suomen ”maahanmuuttajien” ovien aukaisu, mitä muu Suomi ei tahtonut hyväksyä ja koulujen avaaminen.
   Marinin hallitukseen lähes koko kansa erinomaisen tyytyväinen monin eri mittarein.

 2. Voihan tuota uutistekstiä lukea noinkin; kuitenkin vahvasti pitäisi ottaa huomioon kahden kyselyn ajankohdat. Väliin nimittäin jäävät hallituksen raskaimmat toimenpiteet koron an suhteen.

 3. Arvin ihannoimat perussuomalaiset häviää kuin työjuhta, suomihevonen, Suomesta. Ei jää kuin naulattomat kengät, länget ja kuolaimet museoon.
  Hyvä tukkireki liukuu nyt alamäkeä ja ohjakset irtosivat kuskin kourasta ( hipelöintisormista).
  Jokunen Suomihevonen onneksi jää muistoksi Suur-Pers-Suomesta.

 4. Heikki,- lämminveriravureilla ei isänmaata pelasteta, niillä vaan turkki kiiltä ja paskakin on pilaantunut kun se ei haise.

 5. Ja lisää hyviä uutisia,– EU-myönteisyys on myös lähtenyt suomessa putoamaan, enkä kyllä ihmettele yhtään.

  1. PS on ollut maan EU-myönteisin siinä suhteessa, että se on kannattanut kestävän EU:n politiikkaa.
   Euron ehdot ja sopimukset pettäneet ovat vieneet Unionin tuhon tielle.
   Liittovaltiofanaatikot saavat nionin mossahtamaan.

   Tänään Eurooppapäivänä olisi pitänyt järjestää liittovaltiofanatismin väline mielenosoitus.
   Älystä osattomiksi jääneet ovat ylistäneet unionia rauhanprojektina. Onhan unionin hallinnossa paljon hienoja demokratiaa ja valtioita kunnioittavia yksityiskohtia. Mutta liittovaltiofanaatikot yrittävät ne tuhota samalla määrätietousuudella, millä tuhosivat euroon liittyvät sopimukset.

   EU on jakanut Euroopan kahteen toisiaan kyttäävään sotilasleiriin. Portsarin pitäisi estää liittovaltiofanaatikkoja pääsemästä Eurooppapäivän juhliin.
   Perussuomalaiset pitäisi juhlissa asettaa kunniapaikalle.

 6. ”Joka toiselle kaivaa kuoppaa, joka toiselle ei”. Eikä ole Suomihevonen mihinkään häviämässä , se voi hyvin ja lisääntyy tällä hetkellä.

 7. Eivät nämä ”sirottaret” mkitään suomenhevosia ole. Ratsastin aikanaan kilpaakin armeijan omistamalla suomenhevosella nimeltään Ystö, säkäkorkeus 165cm.
  Oletkos Pentti koskaan tutustunut aitoihin tykkihevosiin, niistä oli vetäjäksi sekä ratsuksi.

 8. Muuten, jos epäilee kertomaani, kannattanee ehkä avata google ja hakusanaksi suomenhevonen. Sieltä löytyy mm 30-luvun hevosista kuvia ja jos jotain hevosen rakenteesta ymmärtää, erotkin nykyisiin suomenhevosiin löytyvät.

 9. Minä olen ratsastanut 1950 ja -60 luvun omilla suomenhevosilla, ei niillä ollut kylläkään tykkiä perässä, mutta joutuivat tekemään paljonkin raskaampia töitä. Nyt olen ratsastanut 2000, 2010 ja 2020 luvuilla naapuritytön hevosilla, eikä vieläkään ollut tykkiä perässä, mutta ajoittain 10-20 hevosta kasvatettavana.

 10. Tilanne varmasti muuttuu kun korona-kriisi joskus menee ohi, mutta Marinin vetämä SDP voi olla silti kova luu Perussuomalaisillekin ohittaa. Mielenkiinnolla jo odotan niitä vaaliväittelyitä joissa analyyttinen Halla-aho kohtaa sujuvasanaisen Marinin. Molemmathan ovat samalta seudulta kotoisin, Halla-aho Tampereen Peltolammilta ja Marin Pirkkalan Toiviosta, välimatkaa pari kilometriä.

Kommentoi