Ruotsin valtionepidemiologi epäilee Suomen koronastrategiaa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006501913.html

”– Syksyllä tulee olemaan toinen aalto. Ruotsissa immuniteetin taso tulee oleman korkea ja tapausten määrä todennäköisesti melko alhainen, Tegnell arvioi.

– Mutta Suomella tulee olemaan hyvin alhainen immuniteetin taso. Joutuuko Suomi sulkemaan yhteiskuntansa taas täydellisesti? hän kysyy haastattelussa.”

Ruotsissa kuolleita on yli 3000 ja vauhti on kasvamassa.

Tämä Ruotsin starategia on johtanut massiiviseen murhenäytelmään.

Pääarkkitehti kritisoi muita ja puolustelee omaa ratkaisuaan.

Kun ottaa huomioon, että laumasuojautopia on yleisesti toistaiseksi katsottu kyseenalaiseksi, ei voi kuin ihmetellä ja toivoa parasta.

2 Replies to “Ruotsin valtionepidemiologi epäilee Suomen koronastrategiaa”

  1. Noiden mengeleiden mukaan Suomi ja Norja saavuttavat vielä Ruotsin kuolleiden määrässä. Kuitenkin Ruotsissa on pyydetty anteeksi ”epäonnistumista riskiryhmien suojelussa”. Suomi ja Norja siis tekevät vääjäämättä saman virheen Ruotsin perässä? Ristiriitaisia ovat puheet. laumasuojasta ei tahdo näkyä merkkejä niissäkään paikoissa joissa ihmisiä on kuollut massoittain. Ruotsissa porukkaa on kuollut paljon, mutta luultavimmin paljon paljon enemmän vaadittaisiin jos korona kävisi läpi niin suuren osan kansasta että jotain laumasuojaa syntyisi. Ja entäs jos meillä on syksyksi jo hyvä lääke jolla ihmisiä voidaan pelastaa, vaikka rokote vielä viipyisikin?

Kommentoi