Suomi nousuun – vihreä utopia pelastaa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006499622.html

”Profeetta Anni Sinnemäki on jo aloittanut visiointityön siitä, mikä vapautumisen ensiaskeleilla on tärkeää:

”Pohdimme keinoja lisätä tilaa kävelijöille, pyörällä liikkujille ja ravintoloille, jotta selviämme kriisistä ja kesästä mukavammin ja turvallisemmin. Terassialueet keskustassa ja laajemmat kävelykadut ovat ratkaisuvalikoimassa.””

Kyllä sinnetänne tietää ja saa Suomen nousuun.

Reaalitaloudelle ei ole tarvetta, kun vihreä utopia jyllää.

Teollisuudesta ja kaupasta viis, kunhan kaljakuppilat saadaan auki ja vihreälle massalle lisää katuja.

13 Replies to “Suomi nousuun – vihreä utopia pelastaa”

 1. Vihreille pitää saada kamomillateekuppiloiden terassit auki ja siellä voi juoda helmeilevää fiilaroiden kukkahatussaan punaiset housut jalassa ja vihreä takki päällä

  1. Ahdistaako sua Marko se jos joku juo kamomillateetä, polkupyöräilee ja käyttää punaisia housuja ja vihreätä takkia? Mitä ihmeen pahaa siinä on?

  2. Kyllä sitä kamomillaa kannattaisi itse kunkin vaikka teenä nauttia. Ikivanha yrtti ja tee sopii vaikka keittotaito rajoittuisikin vain veden keittämiseen ”tenunhajuisella” trangialla.

    1. Huonoahan se vaan kenen mielestä. Kamomilla on tosiaan erityisen hyvä luonnonyrtti, pitäisi tuplakirjautujankin uskoa, ihan ”korpisoturinkin”.

 2. Helsinki on saanut arvoisensa päättäjät. Terasseilla Suomi nousuun. Tai ainakin humala.

 3. Onko Anni Sinnemäki miettinyt, että mistä suomalaiset ovat saaneet (toivottavasti saavat jatkosakin) varoja tuontiin – käsittäen suuressa määrin m.m. ruokatarvikkeita.
  Annille tiedoksi: vientiteollisuuden tuotteilla.
  Maanviljelys on hänelle varmasti tuntematonta toimintaa.

  1. Tunnetusti Suomi nousee sillä, että jotkut muut pesevät toistensa paitoja ja sillä tulolla maksetaan virheiden chileläinen punkku ja Aasiasta tuotava soija sekä avokadot.

 4. Taikavarpututkimusteni ja kristallipalloseurantani perusteella olen tullut tulokseen, että vihreät pääsääntöisesti potevat valtavietin perversiota eli vääristymää ja sen takia kehittelevät kaikenlaista jäynää maksaballe yleisölle.

Kommentoi