Jos ei omaa alkeisimpiakaan käytöstapoja, niin……….

Turhaan ei sanota Jussi Halla-ahoa maamme fiksuimmaksi politikoksi, sen osoitti TAAS eilinenkin maikkarin puoluetentti klo 20-22

Vaikka ei olisikkaan samaa mieltä Jussin sanomisista, niin hän ei ainakaan tee muiden tavoin tilaisuudesta sellaista sirkusta, jota kohtaan katselija tuntee myötähäpeää esiintyjiä kohtaan.

Toinen fiksu esiintyjä oli RKP.n edustaja ja puhun nyt muusta kuin asiasisällöistä.

Mutta toki näin perussuomalaisena voin Jussia kehua muustakin kuin sivistyneestä käytöksestä muita kohtaan, sillä taas tuli osoitetuksi se tosiasia, että muut puolueet ovat vastuuttomia kymmenen hyvän ja yhdentoista kauniin jakajia, vaikka pian velanperijät nauravat makeasti pankkiin astellessaan.   Ja naurua piisaa myös välimerenmaiden ”haarakonttoreissa”, kun suomi yhtenä typeränä takaa heidän siestanvetämisensä jatkossakin.

Viikonloppuna Marin tulee lahjapaketti neuvottelusta voittajana ja lausuu jo tutuksi tulleet sanat,—-MEHÄN TIENATAAN TÄLLÄ.

9 vastausta artikkeliin “Jos ei omaa alkeisimpiakaan käytöstapoja, niin……….”

  1. Halllahan oli ihan mitäänsanomaton mumisijamuumi, jonka puheissa ei ollut mitään tolkkua. Ei elvytyksestä, ay-kosiskelija ja muuta sekavatavarakaupasta. Kulmunikin peittosi mennen tullen.

      1. En tiedä mitä kanavaa katsoit, mutta minä katsoin puoluejohtajien raatia, jossa Lehtimäki rääkyi kilpaa itsensä kanssa. Ai niin, kävin kusella, kun Halla alkoi möristä jotain työväen järjestäytymisoikeudesta.

        1. Kommentisi kertoo juuri sen, että joko et seurannut tv-tenttiä tai vaihtoehtoisesti et ymmärtänyt seuraamaasi tentin asiasisältöä.

    1. Kulmuni jauhoi pelkkää poliittista jargonia eikä todellakaan vastannut kysymyksiin selvillä vastauksilla.
      Ymmärrän toki, että sinusta on mumisemista, kun ei korota ääntään eikä rähise, mutta se on hyvää käytöstä, mistä sinullakin olisi opittavaa.

  2. Öle Heikki uskossasi vahva, vaikka ”ruumiinpesijät” jo porstuassa kolkuttaa.

    1. …jotta ei tulisi väärinymmärrystä, niin kuvasin suomineidon ruumiinvalvojaisia, en Heikki sinun.
      Terveyttä ja pitkää ikää vaan sinne Pyynikinrinteille.

  3. Eikös se Jussi jauhanut paskaa? Näin sanoo J. Lehtola Iltasanomissa=Li Andersson kutsui televisiossa Jussi Halla-ahon ajatuksia ”paskapuheeksi”. Siitä syntyi keskustelu, mitä tarkoittaa paskapuhe, saako ministeri sanoa niin, onko parlamentarismi kuollut ja mitä pienille A-Studiota katsoville lapsille nyt käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *