Kärsi kärsi, kirkkaamman kruunun saat.

Kaikki muistavat varmasti vielä hyvin Kreikan tukipaketit, ja muuan muassa nykyinen rahaministerimme Vanhanen sanoi, että mehän tienataan sillä.   No, tämän ”lahjarahan” lapioiminen suomalaisten lompsasta kreikkalaisille laivanvarustajille ja sitä kautta Saksalaisille pankeille johti siihen, että sillä oli suuri vaikutus, että perussuomalaiset nousivat suurten puolueiden joukkoon, jossa se on pysynyt Soinin koplan aiheuttamaa hetken alenemaa lukuun ottamatta.

No nyt, perussuomalaiset ovat Gallupokannatuksessa karvan verran alle 20% ja kun taas ollaan lahjoittamassa suomalaisten veronmaksajien rahaa välimerenmaiden siestanvetäjille ja kun summat ovat vielä moninkertaiset kreikan rahoittamisiin verrattuna, niin tästä on helppo vetää sellainen johtopäätös, että perussuomalaisten kannatus nousee kohisten

Tähän kun vielä otetaan tulossa oleva jatkuva ”turistien” ilmasilta lähi-idästä ja Afrikasta suomeen meidän elätiksimme kehdosta hautaan, niin ei ole vaikea arvata kenen laari tästä täyttyy.

Sitten on tämä maailmanlopun ilmastojihadismi, jossa tavallinen suomalainen veronmaksaja maksaa tukea niille, jotka eniten saastuttavat.

Ja kun syksyllä aletaan maksajia peräänkuulutta tälle Marinin hallituksen rahankylvölle, niin demarien kannatus tulee alas yhtä nopeasti kun se sinne nousikin.

Ennen kuin tämä vuosi on loppuun kulunut, niin minun kannattamani puolueen Gallupkannatus tulee varmuudella olemaan lähempänä 30 kuin 20%.

Pysyy hallitus pystyssä tai ei, kaiki syksyn sateet tekee hyvää meidän perunoille ( PS ) ja naapurin kuiville heinille ( hallitus )

 

 

 

23 Replies to “Kärsi kärsi, kirkkaamman kruunun saat.”

 1. Muistahan nyt, että Urpilainen oli ainoa Euroopassa, joka lypsi vakuudeksi Kreikalta edes miljardin, joka on tallennettu Suomelle. Persujen nousullee sillä ei ole mitään tekemistä. Muuten persluisussa persut liukuvat kohta taas Soinin laariin.

  1. Juupa juu ja sen ”miljardin ” arvo on kutistunut koko ajan ja jatkaa kutistumistaan.
   Muut maat katsoivat vakuuden maksavan aivan liikaa eivätkä sitä edes halunneet.
   Lainankin maksu taitaa kestää jokusen vuosikymmenen.

   1. https://liberalismi.net/wiki/Kreikan_lainatakuiden_vakuudet

    Sdp otti hämäysvakuudet

    Koska Sdp ei onnistunut neuvottelemaan vakuuksia muttei voinut kasvojensa säilyttämiseksi olla ilmankaan, ja Vasemmistoliitto ja Kristilliset menivät nekin oikeuttamaan takinkääntönsä vakuuksilla, euromaat loivat näennäisvakuudet, jotka oikeasti heikentävät eivätkä vahvista niiden ottajan asemaa. Tämän vuoksi euromaiden ministerit nauroivat ”vakuuksille” eivätkä suostuneet ottamaan niitä – paitsi Suomi. Tämä oli hyvin kallis tulonsiirto veronmaksajilta vasemmistopuolueiden maineelle.

    Suomi saa kreikkalaisilta liikepankeilta joukkolainoja 880 miljoonan euron edestä vakuudeksi takuulainojen ajaksi, mistä hyvästä Suomen 4400 miljoonan euron ERVV-osuuden tuotosta 40 % maksetaan näille liikepankeille. Lisäksi Suomi joutuu maksamaan EVM-osuutensa etuajassa. Muut euromaat ja suomalaiset asiantuntijat katsoivat, että tällaisia vakuuksia ei kannata lainkaan ottaa vastaan. Professori Timo Korkeamäen mukaan Suomikaan ei olisi taloudellisista syistä ottanut niitä vastaan. Taloustoimittaja Juhana Rossin mukaan vakuudet olivat ilveilyä, jonka tarkoitus oli, että Sdp voisi väittää pitäneensä vaalilupauksensa.

 2. On sinulla Arvi itsesi lisäksi iso persuarmeija täällä puolustamassa murtuvaa persulinnaa- tänäänkin. Ei täällä ole kuin pari kolme muuta kirjoittajaa, jotka sentään ovat saaneet pysyvän vasta-ainerokotuksen persutautiin.

 3. HK – Ei nytkään mitään sanomista aiheesta – jaa, että kumisee ..

  Koittaisit edes vähän saada itsestäsi irti aiheeseen liittyvästi.

  Aihe oli :

  ”Kaikki muistavat varmasti vielä hyvin Kreikan tukipaketit, ja muuan muassa nykyinen rahaministerimme Vanhanen sanoi, että mehän tienataan sillä. No, tämän ”lahjarahan” lapioiminen suomalaisten lompsasta kreikkalaisille laivanvarustajille ja sitä kautta Saksalaisille pankeille johti siihen, että sillä oli suuri vaikutus, että perussuomalaiset nousivat suurten puolueiden joukkoon, jossa se on pysynyt Soinin koplan aiheuttamaa hetken alenemaa lukuun ottamatta.”

  [jatkuu]

  1. Albanuksen ymmärrys ja lukutaito riittää vain valtaviin linkkiviidakoihin, joita hän suurennuslasilla etsii.
   Minä sanoin kantani tuohon asiaan yhdellä lauseella 3.7. klo 10.18.

  1. Ei tuohon asennevammaisen kirjoitukseen kannata enempää mennä kuin kursorisesti lukea ja todeta se. Sama koskee Taviota.
   Hesari ym. ovat asiat valaisseet niin kuin pitää ammattimaisin toimittajin laajasti.

   Ammattimaisen toimittajan kirjoitusta ei edes kannattasi mainita samoissa lauseissa kuin jotakin linkkipuuhamaassa elävää edellä kommentoivaa nimimerkkiä.

 4. https://www.pirkanblogit.fi/2020/albanus/eun-elvytysrahastossa-hintalappu-on-kasittamaton-summa/

  Alla on kopio Juhan kommentista.

  heikki karjalainen, luitko kommentin?

  Jos vastaus on ’kyllä’, niin seuraava kysymys:

  heikki karjalainen, ymmärsitkö kommentin?

  *****************
  2.7.2020 21:07

  Ei haittaa, olen tuon ominaisuuden tiennyt.

  Sinänsä ihmettelen, kuinka kaiken tietävän ja kaken kokeneen henkilön mielestä yksi HS:n sopuli tietää paremmin kuin perustuslakivaliokunta asiantuntijoineen…

 5. Persuilija – Et ole vieläkään vastannut yhteenkään kysymykseen.

  Onko teksti liian vaikeaa.

  1. Kun on hysteerisesi persukammoinen, nimittää persuksi kaikki, jotka eivät ole kanssaan samaa mieltä.
   Kysymyksiin vastaaminen on liian vaikeaa, koska joutuisi perustelemaan tosiasioihin perustumattomat heittonsa tosiasioilla.
   On helpompaa vain heitellä kaikenlaisia heittoja ylimielisesti, kuin keskustella asiapohjalta.

     1. Arvi, olen tyyni kuin viilipytty.
      Sinä olet kunnon aito persu, jota ei sanallakaan voi moittia. Noista muista kun ei ota selvää ovatko lintuja vai kaloja.

    1. Eli, kun Karjalainen ei pärjää asiallisessa keskustelussa, hän pysyy paskanjauhannassa ja mollaamisessa.
     Säälittävä kaikentietäjä kaiken kaikkiaan.

     1. Tämän saman virren olen kuullut sata kertaa, keksi jo uusia säkeistöjä.

      Minä en yksinkertaisesti voi sille mitään, että jotkut porukasta ovat seisseet samoissa saappaissa, samalla paikkakunnalla, samassa talossa, samassa ammatissa, yhdellä työnantajalla, vain Suomen ”impivaarassa” samojen kavereiden kanssa ja yksillä kalsareilla koko ikänsä.
      Minä valitsin toisenlaisen tien, jolla tiellä saattoi hiukan oppia ja kokeakin jotakin.
      Ainoa, mitä en sillä tiellä oppinut, oli kaiken vastustaminen ja persuaate, josta siitäkin sain maistiaiset Porvoossa äänestettyäni kerran henkilönä Pirkko Ruohonen-Lerneriä.

      1. Ihan ”yllättävää” tuo leimaaminen ja paskanjauhanta, missä kuvaat lähinnä omaa mielikuvaasi ja siihen perustuvaa halveksintaasi eri mieltä olevia kohtaan..
       Valitsit todellakin ”tien”, missä olet oppinut narsistisen itsetunnon ja muiden mollaamisen todella tehokkaasti, mutta asiallista keskustelua ja käyttäytymistapoja et todellakaan.

      2. Heikki, ihan kohteliaisuudella, ehkä joskus kannattaisi pysähtyä miettimään sitä omaa ylivoimaisuuttaan suhteessa muuhun ihmiskuntaan.

 6. heikki karjalainen julistautuu vapaaksi riistaksi mitä tulee nimittelyyn.

  Heikki Karjalainen
  3.7.2020 15:02
  Asennevammaa sairastaa kommenteissa koko persukaarti eli se siitä.

 7. Jospa palattaisiin näistä ”potilaskertomuksista ja diaknooseista” vähän lähemmäksi blogini itkuvirttä.
  Mutta tämänpäivän mielipidekysely Marinin hallitukselle oli taas yhtä glamoudia ja glooriaa, kun kysyttiin sen edellytyksista jatkossa hoitaa maamme päätöksellisyyttä.
  Kansalaisten suuri enemmistö tosiaan on kadottanut suhteellisuudentajunsa, kun se olettaa velkojen muuttuvan saataviksi, mutta sitä karmeampi on totuus, mitä pidempään sosialistit saavat jakaa kansalaisille sirkushuveja.
  Teille käy kuten mustalaisen hevoselle, kun se oppi olemaan syömättä, niin se kuoli.

Kommentoi