Kepu ja Kokoomus, katsokaa peiliin, sillä se ”jallu luuraa”.

Minä olen perussuomalainen, joka ei koskaan eikä milloinkaan lähtisi sosialistihallitukseen toteuttamaan jalat irti maasta olevaa vihersosialistista politiikkaa.

Aasinsiltaa pitkin tullaankin sitten siihen, että kuka ja ketkä ovat antaneet tämän vihersosialistisen korporaation toteutua ideologiaansa oikeistoenemmistöisessä eduskunnassa.

No, kepu ja kokoomus, jotka kävivät kovaa kiistaa siitä, kumpi pääsee sosialistien tapitommaan paattiin apua huutamaan ja tällä kertaa mustapekan pakasta nyppäsi kepu ja jälki on karmivaa seurattavaa.    Tosin on sanottava, että nykyisellä Orpon johtamalla kokoomuksella tulos olisi ollut sama, eli sutta ja sekundaa.

Ei siinä mitään, sosialisti on sosialisti ja tekee sosialistista politiikkaa, mutta sitä en jaksa ymmärtämään, että kepu ja kokoomuskin haluavat tuhota suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan, syömällä samaa kakkua sosialistien kanssa, jota ei ole vielä edes leivottu.

Helppoa se on pullasta sosialistien rusinat nyppiä, kun oma jauhopeukalo on surkastunut ja vaihtunut keskisormeen, jota suomelle ja suomalaisille näytetään ja uskotaan velkojienkin unohtavan saatavansa.

Koronan varjolla tehdään paljon pahempia hirmutekoja suomalaisille, kun korona itsessään.

 

4 vastausta artikkeliin “Kepu ja Kokoomus, katsokaa peiliin, sillä se ”jallu luuraa”.”

  1. Muistan Turun terroriiskun jälkeen luulleeni, että tämä viimeistään saa vihersosialistitkin tolkun tilaa, mutta meno senkuin yltyy, nyt näitä isis-sotureita jo haetaan lentorahtina meidän ”turvaksemme” suomeen.
    Koronankin kuvittelin muuttavan yhteiskuntamme kehitystä kansallisvaltion suuntaan, mutta mitä vielä, suomesta viedään miljardeja välimerenmaiden nälkäänäkeville ja Hurstin valinnassakin huudetaan ei oota.

  2. Eemeli se taas menee henkilöön, kun totuus satuttaa.
    Mitäs se koira tekeekään, kun kalikka kalahtaa.

  3. Mikään ”totuus” ei satuta. Arvi näkee sosialisteja joka puolella. Noissa puoleissa ei ole mitään sosialistista eikä ole sosialisoineet mitään eivätkä tule sosialisoimaan. Ruotsissakin oli kymmeniä vuosia vallassa ”sosialistit” ja ovat edelleen. Eivät ole ”sosialisoineet” kuin erään konkkaan menossa olleen kaivoksen eli pelastivat sen. Näissä sosialisteissa on sosialismia yhtä vähän kuin eräissä keski-Euroopan kristillisiksi itseään nimittävissä puoleissa kristillisyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *