Kukas nyt lypsävän lehmän lahtaisi.

On aivan turhaa tuhlata ruutiaan sillä, että toivoo hallituksen kaatuvan ennen virkakautensa päättymistä, sillä toveri ottaa kaikki mikä irti on ja kepu ei jää yhtään huonommaksi, kun perintölusikoita jaetaan.

Keväällä käydään kuntavaalit ( jos korona suo ) niin vaaleissa luvataan taas satasia ja siltarumpuja jokaisen kepuministerin kesämökille.

Joten syksyn budjettiriihikin tulee olemaan vain pelkkä tussahdus ja ennen kuntavaaleja kukaan hallituspuolue ei hirttäydy leikkaulistaan.

Ainoat vaalit mitä voidaan seurata jännityksellä, on Yhdysvaltain presidentinvaalit.  Siellä kohtaavat anarkisti ja monarkisti.   Monarkisti haluaa maansa pysyvän kuninkaana, kun demokraatti-anarkisti edustaa hajoita ja hallitse idiotismia.

4 vastausta artikkeliin “Kukas nyt lypsävän lehmän lahtaisi.”

  1. Legendarinen näyttelijä ja ohjaaja Clint Eastwood on republikaani, aborttimyönteinen, eläinoikeusaktivisti, joka ei ole vegaani kuten on luultu noudattamansa ruokavalion vuoksi, joka kuulemma auttaa ihmistä elämään jopa 150-vuotiaaksi.

    Kun Donald Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi, Clint Eastwood sanoi: ”Nyt minun loppuvuoteni tulevat olemaan onnellisia.”

    Kuten Eastwoodin ohjaustyöt vihjaavat, hänellä on kyky nähdä suuret kokonaisuudet ja taito ymmärtää pienten yksityiskohtien merkitys, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman harmoninen.

    Vasemmistomedia CNN:n rähjäävä ja valehtelupainotteinen presidentti Trumpin mustamaalaus on vain lisännyt Trumpin suosiota. – Kaikkia voi huijata jonkin aikaa, joitakin voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ei voi huijata kaiken aikaa.

    1. Legendaariset näyttelijät ja ohjaajatkin tekevät virheitä ja välillä uskovat ”keisarin uusiin vaatteisiin” tosiasioista piittaamatta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *