Lepopäivä ratoksi ja ”opiksi”

Jos, mitä vahvasti epäilen, että Marinin sädekehä kiiltää vielä seuraavien eduskuntavaalienkin aikaan, niin hyvät kansalaiset, ottakaa nitronne, tämä nykyinen hallituspohja tulee jatkamaan utopioidensa ja hallusinaatiodensa tiellä, jalat tukevasti ilmassa, olipa koronaa tai ei.

Ja nyt tätä ”sosialistista” jalat tukevasti ilmassa politikointia tukee vaaleissa rökäletappion kokenut kepu, niin sanonta kepu pettää aina tuli taas toteen näytetyksi, kun tarjoitui paikka ottaa lisää siltarumpuja maakuntiin, jotka kepu on toimillaan autioittanut.

Olen myös varma, että kokoomuksen on yhtä helppo vetää huput silmille kuin kepunkin, jos sille soutajanpaikkaa tarjottaisiin vasemmiston kaleerilaivassa.

Joten johdantoni on, että ainoa mikä tämän nykyisenkaltaisen maailmanhalaus-utopian ja kansalaisten hengiltä rakastamisen ideologian pysäyttäisi olisi PS.

Ja jos ja kun perussuomalaiset lähtevät suurimpana hallitusta tunnustelemaan, niin kepu ja kokoomus ovat ensimmäisinä Jussin oventakana mankuamassa sisäänpääsyä ja silloin sitten katsotaan, onko se rikoo riskillä ruma.

Vasemmistoliitto, vihreät ja ruottalaiset joutuvat/pääsevät oppositioon itkemään menetettyä taivasosuuttaan ja kyllä demareidenkin arvot ovat kuin veteen piirretty viiva, kun valtioneuvoston neonvalot kiiluvat silmissä.

 

 

 

8 Replies to “Lepopäivä ratoksi ja ”opiksi””

  1. Nyt on koronan myötä valtava huoli noussut hikenä pintaan niinkutsuttujen suvaitsevaisten otsalla, kun heidän tuhatvuitiseksi valtakunnakseen kaavailema ”suuri ja mahtava” on päätymässä taloudelliseen moraaliseen pankrottiin, jos nyt heidän kohdalla on aikaisemminkaan moraalilla herkuteltu.
    Ja päin seinää on myös ajamassa Antin bussi, kun pakki puuttuu.

  2. Katos Arvi, kun korona kaataa niin ”suuren ja mahtavan” kuin ”uho-tr(i)umpinkin” muista muusta paikallisesta ”ptruu-polle-puolueesta” puhumattakaan.

    1. Hyvin näyttää selviävän ainakin holtittomasta rahanjaosta, mutta entäs sitten kun laskun maksajia peräänkuulutetaan.

      1. Syy ja vastuu kaadetaan silloin seuraaville hallituksille, kuten tehtiin jo hoitsumitoituksen kanssa.

Kommentoi