Mikä sun on jänönen, kun et enään hyppele, hyppää pois hyppää po….

Suomen yhdistetyn miehet valmentajineen marisevat pärjäämättömyytensä johtuvan muiden maiden hyppyhaalareista.

Ja siitä voidaan olla varmoja, että häviävät jatkossakin, kun omat lyhyet hypyt mäessä laitetaan toisten syyksi.

Enpähän tätä/kään lajia enään viitsi kuvaruudun välityksellä seurata, ainoastaan lehdistä tätä itkupotkuraivaria ”joudun” lukemaan.

Hyppypuvut ja tuulimittarit näyttelevät pääosaa palkintosioja jaettaessa ja kun vielä suksikaan ei luistanut, niin sekin vielä pannaan sukuvian piikkiin, joten pitäkää tunkkinne.

Taitas olla kaikista tasapuolisinta, kun kaikki tulisivat munasillaan alas rännistä ja hiihto-osuudelle lyötäisiin kaikille armeija hikilaudat kinttuihin ilman voiteita, niin jäisi tuo ainainen marina vähemmälle.

Ennen esimerkiksi kun suomalaiset, jos eivät saaneet palkintosijoja mäkihypyssä, niin se oli katastrofi ja nyt revetään riemusta, kun joku on selviytynyt toiselle kierrokselle.

Saksan ja Norjan miehet hyppäävät pitkälle ja hiihtävät kovaa, kun suomalaiset joko hiihtävät kovaa ja hyppäävät huonosti tai päinvastoin. Kahta lajia ei saada toimimaan ja se on muiden maiden riakonaalien  ja tuulimittareiden syy.

 

6 vastausta artikkeliin “Mikä sun on jänönen, kun et enään hyppele, hyppää pois hyppää po….”

  1. Suhtaudun ammattiurheiluun vähintäänkin kriittisesti, sitä vastoin kuntourheilu ja hyötyliikunta; eivät muuten sisällä kauhean paljon rahallisia panostuksia.

  2. Mikäli välineillä ei olisi merkitystä tuloksen, niin välineitä ei jatkuvasti kehitettäisi. Tämä ei toki poista sitä tosiasiaa, että vaikka kuinka olisi hyvät välineet niin niilläkin pitää osata suorittaa.

  3. Suomen yhdistetyn miehet: Ilkka Herola ja Eero hirvonen ovat olleet nopeimpia ladulla, mutta kun hyppyrimäessä ei kulje. Jos pitää lähteä ladulle melkein 3 minuutin takamatkalla ladulle, niin se on tekemätön paikka.

  4. Joku näistä mäkihypyn viisaista sanoi että, jos oletetaan pelkän puvun hyppäävän, niin se hyöty parhailla on 50- 60 metriä.

    Suomessa on onneksi vapaus harrastaa urheilua, ihan sillä tasolla mitä itse haluaa. Oltaishan me melkoinen tönkköjalka kansa, jos se olisi kiellettyä.

Kommentoi