Muut painavat hätänappia persupelossaan.

Kyllä minua suoraan sanoen naurattaa, kun seuraa eduskuntapuolueiden epätoivoista taistelua perussuomalaisia vastaan.

Demarit ratsastavat kohti auringonlaskua, kun koronamiljardien lisäksi kansalaiset joutuvat vielä kustantamaan välimeren maiden lahjarahan, josta suomen osuus huitelee lähellä 10miljardia.

Kyllä kansa tietää, että demarit haluavat vaikeat päätökset siirtää vaalikauden loppupuolelle, sillä he joutuisivat kätensä työntämään entistä syvemmälle vähävaraisten ja päähänpotkittujen taskuihin ja uusia vappusatasia ei nyt toverikommuunit kestäisi.

Kokoomus taas haluaa näytellä kodin, uskonnon ja isänmaan suojelijaa, mutta kun vihersosialistit tukea haluavat mailmanparannukselleen, niin kokoomus on ensimmäisenä heittämässä raamattunsa roviolle ja viskomassa rasismipuukkojaan perussuomalaisten suuntaan.

Kepu ei enään tiedä ketä isäntää kumartaisi ja siksi se varmuuden vuoksi kumartaa hallituksessa joka suuntaan.  Kepu pettää aina ja nyt se on tehnyt sen suurimman petoksensa, lähtemällä sosialistien juoksupojaksi.

Vihreistä minulla ei ole pahaa sanottavaa, he ovat meidän paras vaalivankkureidemme vetäjä.

 

9 Replies to “Muut painavat hätänappia persupelossaan.”

 1. Vaaleissapa tuo katsotaan.

  Persuilla on paljon ollut tarpeettomia tempauksia, tunarointeja. Jos niistä päästään eroon, on paremmat saumat.

 2. Maamme on joutunut kymmenien prosenttien syöksyyn keskeisimmillä vientialoillamme ja sosialistit seisovat tumput suorina hallituksessa ja velkaelvytyksellä suuntaavat rahat ”puna-armeijan kuoroille” ja marxin ja engelsin tapaisille suunpieksijöille ja naamanvääntelijöille. Tässä on tulos, kun missit ovat uimapukukierroksella ja kansa kulkee ilman rihman kiertämää Hurstin valintaan. Saas nähdä, kun kusi kaarelle jäätyy, vieläkö silloinkin kansalaiset antavat tuhkatkin pesästään, saadessaan seurata suomen kuninkaallisten ääretöntä kauneuttu mahan mourutessa.

  1. Eemeli taitaa pelätä jo omaa varjoaankin Trumpin pelossaan.
   Jos vähänkin ajattelisit omilla ”aivoillasi”, niin olisit huolissasi suomen viemisestä vasemmistolaiseen totalitarismiin, mutta jos haluaa tähän kultapossukerhoon kuulua, niin silloin myisi vaikka oman ??????? jotta ei persuksi luultaisi.

 3. Trump on narsistinen seniili. En ymmärrä miten tämä armeijakarkuri on valittu mihinkään tehtävään ikinä, perintönä tuli rikkaudet, eli oikeita töitä ei ole lössykkä tehnyt päivääkään.

  PS puolue ei muuten ole sama asia kuin republikaanit Yhdysvalloissa.

 4. Ei ole kommarit Suomessa vallassa, ei punikit, eikä mitkään muutkaan viimevuosituhannen epäkurantit systeemit.

  Nyt vallassa on feministinen vihervasemmistosakki. Kukkaishattu päässä, mekko ja kamomillatee porukka. Omia tovereitaan jeesataan vaikka olisivat rikollisia, tästä tulee moni nuori oppimaan että ei kannata enää yrittää tehdä asioita rehellisesti.

  PS puolueen Halla-Aho on ollut monessa asiassa niin oikeassa ennustaessaan kuinka tässä käy kun valta on annettu anarkismille ja toisinajattelijoiden hiljentämiselle…

Kommentoi