Nukkumalla ei maa rakennu kuin utopialle.

Olen nyt tämän hallituksen vallassaolon aikana törmännyt suureen joukkoon ihmisiä, jotka sanovat protestoivansa tätä utopioille ja saduille rakentuvaa hallituspolitiikkaa, siirtymällä ”suurimman puolueen” ( nukkuvat ) jäseneksi.

Korona on otettu käsikassaraksi, kun punaista ideologiaa ja kulttuurimarxsismia on ujutettu sivuovesta sisään valtioneuvoston iltakouluihin, johon kepukin innosta puhkuen puumerkkinsä sohaisee.

Sanon näille protestoijille, että sitähän nämä satusedät ja tädit juuri haluavatkin, että pysytte kaukana vaaliuurnilta, sillä heidän kannattajansa kyllä vaaleihin osallistuvat kun ovat omaa jakopolitiikkaansa päässeet harjoittamaan tällä hallituskaudella oikein toveri hengessä.

Mutta kun olen näille ihmisille sanonut, että alhainen äänestysprosentti ei ole mikään uhka nykypolitiikan jatkumiselle, vaan suurin uhka näille utopisteille on, että nukkuvat heräävät horroksestaan ja suuntaavat täyttämään persulaaria, sille perussuomalaiset ovat ainoa eduskuntapuolue, joka ei suomelle pyllistele eikä verorahojamme kierrättäisi Brysselin kautta takaisin puolta pienempänä.

Sanovat minulle, että eihän yksi puolue kuitenkaan pysty mitään muuttamaan ja nykymenoa estämään, niin sanon heille, että mitä suurempi on perussuomalaisten prosentit vaaleissa, sitä todennäköisempää on vihersosialistisen kuplatalouden puhkeaminen.

Nytkin hallitus itsepintaisesti päättää olla siirtämättä pilkkuakaan satukirjastaan, vaikka suomessa on sodanjälkeisen historiamme pahin kriisi, joka on vasta näyttäytynyt pienenä hipaisuna kansalaisten arjessa, mutta pahempaa on tulossa ja hallitus elää silti jo uuden nousun odotuksessa ja huumassa, vaikka vihollisen motti on laukeamassa.

Ihmisille on syötetty uskomusta, että perussuomalaisten kanssa ei yhteistyötä tehdä, että turhaa on niitä äänestää.  Mutta sanon, että mistähän sellainen profeetta löytyy, joka ei demokraattisen vaalin tulosta kunnioittaisi, sillä vielä emme sentään ole mikään Valko- Venäjä.

Joten, muutosta ei tapahdu nukkumalla, vaan heräämällä tähän suomalaisuuden halventamiseen ja alistamiseen, äänestämällä PS.ää

 

20 Replies to “Nukkumalla ei maa rakennu kuin utopialle.”

 1. Onko tämä joku PS:n vapaarahoitteinen blogi PB, joka Kyuun mukaan on vapaa mainoksista ? Tällaiset avaukset ovat silkkaa törkeän huonoa mainontaa. Asiasta ei tietoakaan, ja se vain jatkuu päivästä toiseen !

 2. Silloin on sananvapaus sallittua, kun saa suoltaa suustaan persuvihaa, mutta kun puolustat perussuomalaisten politiikkaa, niin se on ”törkeää huonoa mainontaa”.

  1. Etkö huomaa asian juurta, mitä enemmän lisäät sitä rakasta persuiluasi, sitä enemmän saat lokaa niskaasi. Jossakin se raja kulkee, kun maassa ei olisi muita, jotka jotain osaavat, tietävät ja päättävät kuin vain persut, joka ei päätä mitään eikä ole vastuussa mistään.
   Kritiikkiä riittää maailman tappiin.
   Tämä on kohta parempaa hömppää kuin ip-lehdet tai seiska aina aamua odotellessa.

    1. ja kun nytkin näitä sinun vuodatuksiasi lukee, niin kyllä vihapuhuja on joku muu kuin minä.

     1. Heikistä tulee mieleen Lukasenka… : ” ei ole muuta totuutta, kuin minun totuus, mene Arvi tehtaille tai pelloille töihin ja unohda PS puolue mielestä, pakkotyö vaikka pellolla hoitaa sairautesi pois..”

     2. jos sivistys on tuota mitä Heikki täällä edustaa, niin herra varjele minua sivistykseltä.

      1. Onhan sinulla muuta paljon hauskempaa kuin tuo tyhmä persuilu.
       Laskehan muuten, kuinka monta perusblogia täällä on ja, kuinka monta persuilua kannattavaa, yllätyt, kun muita, ei- persuja on vain muutama ja pesujen lippua heiluttavia toistakymmentä- TÄÄLLÄ !

    2. Puhdasta mainostahan tuo aloituksesi näyttää olevan.

     Sitä paitsi koirien heittely kalikoilla on eläinrääkkäystä nykymaailmassa.

     Miten olisi kesympi versio.

     ”Jos joukossa pierasee, se karjasee, jolla aistit on tallella?”

 3. Piti oikein ohjeista katsoa, että onko siellä rajoitteita kirjoittamisen aiheista, mutta en kyllä löytänyt.

  Ymmärtääkseni lukeminen ja kommentointi on täysin vapaaehtoista.

  1. itsesensuurin en suostu vain siksi, että yksi blogaaja sitä toivoo tai oikeammin vaatii.

 4. Eilen ministeri Haatainen oli A-studiossa ja kyllä pitää sanoa, että voi hyvää päivää sentään. Suomen yrittäjien ekonomisti Kuismasellakin oli ilmeistä päätelleen ajoin sen luokan uskonpuute ministerin höpinään,hyvä ettei nauruun purskahtanut.

  1. Rinnehän sille työministerin tuolille kuulemma hinkuaa, lakkokenraalihan tästä enään puuttuukin.

     1. kaikista edellämainitusta kommenteistani huolimatta, ajattelen sinun Heikki olevan tasapuolisesti molempien, niin työnantajien kuin palkansaajienkin edunvalvoja, sillä suomihan siinä voittaa, kun molemmat ovat tyytyväisiä.
      Tästä työmarkkinapolitiikasta on tullut arvovalta kysymys ja tuntuu olevan vallalla käsitys molemmin puolin pöytää, että kuka sen viimeisen sanan saa sanoo.

Kommentoi