Perussuomalaisia äänestäessäsi, sitä saat mitä tilaat.

Ajatelkaahan hyvät äänestäjät, että viime eduskuntavaaleissa kun äänestitte kepua, niin uskoitteko, että teistä tulee mm.vasemmistoliiton ”pioneeriosasto” ja vihreiden puunhalaajien haarakonttori.

Toki on sanottava, että kokoomus olisi kiljuen ottanut vanhan paikkansa vihreiden puisto-osastona, jos kutsu olisi tullut sosialistipaatin soutajaksi.

Mutta sen tiedän ainakin ihan varmaksi, että perussuomalaiset eivät koskaan tule osallistumaan sellaiseen hallitukseen maassamme, jossa vasemmistoliitto ja vihreät ovat edustettuina.

Joten perussuomalaiset takaavat äänestäjilleen täydellisen kuluttajasuojan siltä osin, että perussuomalaisia äänestämällä ääni ei mene kommunisteille eikä puunhalaajille.

 

 

 

9 Replies to “Perussuomalaisia äänestäessäsi, sitä saat mitä tilaat.”

 1. Hohooo. Ne menevät mihin halltukseen vaan kunhan pääsevät. Vaan ei taida em. puolueet huolia. Joten ei ole ongelmaa.

  1. Smurffit olivat hallituksessa hetken ja poistuivat sitten politiikan näyttämöltä.

 2. Nyt on kysymys siitä, kumpi, kepu vai vihreät lähtee hallituksesta ja saadaan uudet vaalit ja KOK- PS- KRIST ja KEPU ottavat vastuun suomen talouden ja moraalin pelastamisesta hihhuleiden kynsistä.

 3. Maailmanmerkit ovat sellaiset, ettei perussuomalaisia äänestettäessä saa mitä tilaa.
  Jos PS tulee valtapuolueeksi, niin ay panee perseet penkkiin ja vasemmistoälymystö aökaa ryöstellä kauppoja ja harjoittaa ”toisenlaista väkivaltaa”.

  Tämä kaikki siitä huolimatta, että PS onkin ollut maamme suurin työväenpuolue jo yli kaksi vaalikautta.

  ————–

  Palefacen ”Laulu sisällissodasta” -ohjelmassa pohdittiin syytä sotaan vuonna 1918.

  Sosialidemokraattinen puolue oli erittäin vahva jo edellisvuonna ja tekaisi valtalain, jonka tarkoituksena oli ottaa keisarin hylkäämä valta eduskuntamme käsiin.
  Myös työelämän lakeja uudistettiin.

  Mutta v.1918 valta kihahti demokraateille hattuun ja demokraatit päättivät perustaa diktatuurin.

  Sodan jälkeen puolue jakaantui demokratiaa kannattaviin mensheviikkeihin ja diktatuurin kannattajiin eli bolsheviikkeihin.

  ———–

  Demokratiaa vastustavia bolsheviikkeja on maassa vielä pilvin pimein sabotoimassa kansanvaltaa, jonkinlaisia ”jihadisteja”.

 4. Vihreät vaikuttajat vaativat syksyn budjettiriiheltä ilmastopäätöksiä, muuten jatko hallituksessa on vaakalaudalla.

  Yli puolet Ylen kyselyyn vastanneista vihreistä päättäjistä on valmis lähtemään hallituksesta, jos riihessä ei synny konkreettisia päätöksiä ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

  Selkeä vähemmistö, noin 16 prosenttia päättäjistä on sitä mieltä, että hallituksessa on pysyttävä, vaikka riihessä ei tehtäisi ilmastotoimia.

  Vihreiden parlamentaarinen voima riittäisi kaatamaan hallituksen mikäli eroaisivat. Korvaavaa voimaa ei löytyisi paitsi yksi – kokoomus – perussuomalaisten tehdessä pysyvästi itsensä mahdottomaksi. Monet kannunvalajat pitävät kokoomuksen tuloa hallitukseen mahdottomana politiikan pintailmiöiden takia, mutta ovat väärässä. Politiikka on mahdollisen taitamista. Kokoomuksen ja vasemmistoliiton yhteistyö ei ole enää lainkaan mahdotonta. Ja jos se olisikin mahdotonta voisi vasemmistoliitto mennä vihreiden perässä. Kokoomuksen hallitukselle tuoma parlamentaarinen voima kestäisi sen. Vihreiden vaihto kokoomukseen toisi hallitukselle myös ihanteellisen opposition. Perussuomalaiset ja vihreät siinä saisivat yrittää yhteensovitettua oppositiopolitiikkaa. Kuinkahan onnistuisi?

  Tämän kaiken tietäen viisaampi osa vihreistä ilmoittikin haluavansa jatkaa hallituksessa vaikka heidän vaatimuksensa ei johtaisi mihinkään. Toden edessä tämä muodostuisi myös puolueen kannaksi. Puheenjohtaja Ohisalo, joka on eri yhteyksissä osoittautunut typeräksi, oli taas oma itsensä tällaisen uhkavaatimuksen esittäessään. Astui liukumiinaan.

 5. Vihreiden ilmastopolitiikka on narrinpeliä. Koko maapalloa ajateltaessa on merkityksetöntä mitä suomalaiset ( 5 miljoonaa ihmistä) tai EU-maiden kansalaiset (450 miljoonaa ihmistä) puuhastelee. Muilla ihmisillä ( yli 7000 miljoonaa ihmistä) on tärkeämpää miettiä, mistä saada elantonsa.
  .
  Olen kuullut joidenkin vireiden esittävän, että meidän esimerkki (Suomi ja EU) vaikuttaisi muiden kansojen (7000 miljoonaa) tapaan toimia. Saavat vapaasti kuvitella.

  .***************************************************************************************

  ”Vihreät vaikuttajat vaativat syksyn budjettiriiheltä ilmastopäätöksiä, muuten jatko hallituksessa on vaakalaudalla.”

 6. Nykymuodin vallitessa olisi kansallisvaltiovihamielisyys maustettuna ruotsalaisen etnonationalismin tukemisella seuraavienkin hallitusten pohja.

 7. Jospa meidän vihreät ministerimme menisivät erottuaan tekemään politiikkaa vaikkapa Intiaan. Omasta puolestani sanoisin, että tervemenoa vaan ..

  **********************************************************************************
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006589026.html

  Vihreät saattavat lähteä hallituksesta, jos syksyn budjettiriihessä ei sovita ilmastotoimista, kertoo Yle.

  Yli puolet Ylen kyselyyn vastanneista vihreistä vaikuttajista on valmis lähtemään hallituksesta, jos riihessä ei synny konkreettisia päätöksiä ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

 8. Kyllä olen voimakkaiden ilmastotekojen kannalla. Kaukoturismi on nollattava. Joutopelleilyt, kuten formulasirkus ja rallikiertue lopetettava.

  Noista turhuuksien turhuuksista kun päästään, voidaan harkita jatkotoimia, jos aihetta on.

  Olympialaiset voitaisiin jättää väliin toistaiseksi ja seurata vaikutuksia.

Kommentoi